<3

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While you´re far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment I treasure

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

Lying close to you
Feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever

I don't wanna miss one smile
I don't wanna miss one kiss
Well, I just wanna be with you
Right here with you, just like this
I just wanna hold you close
I Feel your heart so close to mine
And stay here in this moment
For all the rest of time


Kolla på bilder nyss medans denna låt va på och stannade på en bild av mig och han.. och kom på att som i låten känner jag varje gång jag sover med dig! Att ligga nära dig och höra ditt hjärta slå.. jag älskar det. och jag skulle kunna ligga och kolla på dig i en evighet.. underbara! Jag vill bara skriva allt! precis allt jag känner och när/var/hur allt! Om det bara kunde bli som jag vill.. jag vet att det skulle bli underbart! Jag vet!

Stress..

Blir dåligt med uppdatering, men får ta mig tid att skriva lite fort nu :)

I fredags blev vi bjuden på smörgåstårta hos sarah och firade henne :) sen hade emma gratisinträde biljetter till goya, men jag kände inte alls för att gå dit så jag följde med Natalia hem en snabbis och sen till Slick.. usch och fy och blä vad jag blev full!! Aldrig mer ska jag bli så.. blir så förbannat dryg då! Förlåt Jonas, Read med fler :p
Mongobild ;p

I lördags bjöd Linda på mat och efterrätt sen spelade vi spel och hade en pratstund i kanske 2 timmar som handlade om mej ;p sen gick jag till krogen :p va väl så där kul.. vart för full även denna dag :/ satt på sista bussen hem, men va tvungen att hoppa av vid polhem för jag mådde så illa.. så mamma kom och hämtade mig :) vi köpte max och åkte hem och sov :)

sen har jag gått lite på stan och skit resten av veckan :p

Idag har jag vart och handlat inför imorgon då jag ska bjuda några kompisar på mat eftersom jag fyller år :) fy sjutton va dyrt det blev asså :/ och nu ska jag snart till Pärla åsså börjar jag jobba 4 och slutar 8. När jag kommer hem måste jag städa som sjutton och fixa lite med maten och ev. baka.

Imorgon måste jag upp vid 6 och åka till Pärla, sen börjar jag jobba halv 9 och slutar 4.. mellan 4 och 7 ska jag hinna åka buss hem, duscha, fixa mig, göra mat, fixa iordning och massa mer.. fattar inte hur jag ska hinna!

Nej nu måste jag dra..

Ännu en dag har gått

Sovdags snart om man ska orka med morgondagen :)

Drog till Åbyggeby på eftermiddan idag och fixa Pärla och så. Sen åkte Kim, Emma, Sanna och jag till stan och åt med Sarah. Var trevligt. Tror vi bara prata om dom senaste helgerna ;) haha! Sen gick jag hem i regnet :/ tog typ 50 min..

Nu ska jag lägga mig och kolla på Vänner :)

Jag och Sara på efterfest ;D


Fick den här bilden av Victor i torsdags ;D haha! När jag och Sara badade på efterfest hos Victors kompis för ett par månader sen ;) och Tor sitter brevid helt löddrig ;p Haha, fan va kul det va!

Allt och inget..

Jaha vart ska jag börja? Tog bilen till stenmans i lördags.. lite sen så där, men ändå i god tid, då maten var klar typ en timme och 40 min senare än beräknat :p Sminkade mig hos stenmans. Jag och Sanna började dricka vid 6 tiden.. Emma kom vid 10 och vi tog 11 bussen ner på stan. Gick förbi Sarah en stund och sen gick vi till hangloose.

Mötte Joel, Rickard, Emma och Rebecka efter vägen :) Sen mötte vi några som sa att vi borde vända för det va inge folk där.. men efter några om och men gick vi in. Va typ som vanligt :) Drack mycket gjorde jag å :p Många man känner va ute oxå! Stod utanför i typ en evighet några.. sen gick alla och jag och Jonas gick till mcdonalds, men där va det hur mycket folk som helst så vi köpte hamburgare i den där mojen :p Sen gick vi hem till honom och sov.

Vaknade och satte oss i solen ute på taket en stund. Sen åkte jag hem och bytte om. Skrev till Micke om jag kunde hänga med dom på kvällen, då dom skulle på Goya vs Lobby, så han satte upp oss. Åkte till Åbyggeby. Skit skönt väder så Kim och jag tog en promenad med hundarna och Kim bestämde att hon skulle med på kvällen så jag ringde och satte upp henne. och sen gick Sanna med mig till Pärla :) Sån där dag man mår bra var det :) Sen efter lång väntan på sega Kim :p tog vi bilen hem till mig så jag kunde duscha och göra mig klar oxå.

Tog halv 8 bussen till stan och gick till Micke. Va han, Jonas, Matte och Mickes bror där när vi kom. Sen kom Henke och några till oxå :) Sen gick vi till Goya. Va typ skit svårt att få tag på han man skulle betala till. 5 min innan bussen skulle gå fick vi det iaf :p och på Lobby kanske det va hur tråkigt som helst! Störda vakter, tog 100 år innan man fick beställa nå och jag skulle kunna komma på hur mycket som helst. På bussen hem va jag AS trött och mådde illa! Seegt. Sen kom b-m och hämtade Kim och mig.

I måndags gjorde jag inte mkt. Åkte till Pärla mot kvällen osså skulle Emma och Sanna ha skjuts till Hille så jag stannade där en stund.

I tisdags åkte jag till Pärla på förmiddan och sen åkte jag hem och duscha på rekord tid :p åkte till Sofie och sen åkte vi och spelade vollyboll i 2 timmar med Jenny, Anders och Henke :) Jag kanske ägde i Anders och Henkes lag. 12 poäng i rad tack vare mig ;D hahaha! Ända sen jag träffade Anders första gången har han kallat mig "Blondie" och gör det än och det sjuka är att när jag är med dom kallar oxå Sofie mig det :p

Igår åkte jag till travet typ 2 timmar innan kursen börjar för att lämna in tidrapporten, så det va bara att sitta där och sega. Kursen gick som vanligt. Hur ska jag kunna skiljas från sista gruppen(om man kan kalla dom grupp, venela och malin:p).. va nog med Aron, Felicia och dom förra terminen. Jag förstår hur lärare har det asså ;p

Idag ska jag antingen inte göra nått och äta Pizza med Ann och Alex ikväll eller gå och äta med Sarah och co eftersom hon fyller år eller träna med Sofie och co.. förslag på vad jag ska välja? :p

Imorgon blir det kalas hos Sarah och på lördag hos Linda :) många som fyller nu. Nästa helg fyller jag åsså har Robin fest för han fyllt år :)

Kommer bilder sen när jag sitter vid en dator jag har bilderna på :p


Skönaste vädret!!

Trevligt värre igår när vi bestämmde oss för att gå till hangloose nyktra.. eftersom det va gratis åsså hade vi bil så lämna jackorna där.. var tillslut bara jag, Emma och Sanna som gick dock :p Vart väl 5 min och sen drog vi.. pisstråkigt! innan satt vi hos mig och spela kort och käka choklad ;) vi + Kim och Sarah :)

Skönt vare iaf att kunna ta bilen när man ville idag, så åkte till Pärla vid 1 och tog en promenad med henne.. och nu måste jag duscha och göra mig klar inför kvällen.. ska vara hos stenmans kl 5 för att käka. Tror jag tar bil dit och lämnar den där så kan man åka buss dit imorgon och köra hem :) Smart jag är! ;D

Suttit ute i solen en stund har jag gjort idag oxå :D

Ååååååh!!

Vill bara gråta med det går inte!!

Blablabla typ!

ska försöka uppdatera lite nu då :p kom precis hem.. va ner på quizen med emma och natalia.. skit seeeegt, kosta 80!! men vi gick och satte oss med jonas, micke, jessica och co iaf :) kul vare sen oxå innan det kom typ tusen miljoner personer och va skit varmt och man kunde knappt gå någonstans :/ så emma och jag gick till max :p väl där så ringer henke till emma så hon går dit och mamma kom och hämta mig typ där ;p skööönt som fan ska de bli att sova iaf :)

I veckan har jag hmm.. i tisdags va jag, sofie, mattes och anders på högskolan och spela basket och vollyboll typ.. fan va jag ägde ;D haha! Åsså har jag nu 2 dagar irad tränat min lilla Pärla skit :D Älskar henne som fan! Att jag äns tvekat att ha henne kvar asså.. sen har jag gjort dom gamla vanliga sakerna typ :p vist fan, jag har inte sovit hemma sen förra fredagen :p och innan det vet jag inte ;p

Hatahatahata lr hata är ett väldigt starkt ord igentligen, men vad ska man göra då? och glömma? hur ska jag kunna? det är lättare sagt än gjort ska jag säga dej! Snälla försök förstå!

Sanna har fan rätt med vad vi alla träffar för killar :p men det är ju så konstigt.. jag har inte gjort nå alls nu och ändå är det lika som alltid! fattar inte..

Fulaste bilden, men jag har ingen som passar in och denna har väl mer lr mindre med texten att göra..

Okej nu blev det den senaste helgen bara :p

Nä fy vad jag är dålig på att uppdatera nu.. mycket beror på att jag inte kan vara inne på min dator :/

Men vad har hänt då? ganska mycket faktiskt.. eller allt och inget kan man nog säga.. kommer inte ihåg riktigt :p men vi kan väl börja från i torsdags då, när jag, Emma och Sanna drog på quiznight. Vi hade det trevligt.. eller senare blev väl Sanna mest irreterad på mig.. och när jag ska ut och röka när Henke och några står ute så möts jag av orden "gissa varför Tor är arg på mig?" då hade inte dom pratat med varandra på länge och det va tydligen mitt fel?! enligt Henke.. sen dansade jag lite och träffade folk typ.. vid 20 över 1 tyckte tydligen Jonas att vi skulle gå så vi gick hem till honom.. haha, jag tror vi somnade nästan direkt :p

Emma, Sanna och Johan :p

Micke ;)

Jonas och Henke

Ingen aning när vi vaknade, men lite till och från.. sen kom hans kompis Anders och vi satt i solen på taket lite.. skit läskigt :p sov lite till och vid 3 åkte jag hem för att hinna med allt.. jag drog till systemet och maxi så hämtade Kim mig och vi åkte till mig så Kim kunde låna kläder och sen blev det max ;) Sen vare bara hem till mamma och duscha och göra sig klar.. sen vare fest hos Petra.. Emma hakade på hon oxå :)

Va väl trevligt.. Kim va full redan när vi kom så det va inge bra tecken.. och som man trodde blev det, Kim däckade typ när vi skulle till krogen så vi fick åka utan henne :p och tråkigt vare på Slick.. va mycket folk ute, men ytterst få man kände.. så jag och Marre gick till hangloose halv 2.. va ju gratis inträde där så vi tänkte att vi inte förlorar något på det.. men gud så lite folk det va där! vände direkt.. sen åkte jag för en gångs skull hem och sov ;)

Vad gjorde jag på lördagen då? hmm.. kommer inte ihåg. Aja skit samma.. åkte nog till Åbyggeby och sen åkte Kim och jag och hämtade mina saker jag hade hos mamma och åkte till Åbyggeby och gjorde oss klara inför kvällen. Joel hade fest så Kim följde med mig dit :) Va mycket folk och trevligt..
förfest ;)

Det va traffic light på hangloose och det va grymt mycket folk man kände där :) Så det va kul.. och när jag träffar på Henke på dansgolvet så vägrar han att heja på mig, men säger argt "Tor är där borta!".. jaha? och utanför träffade jag Sofie och Andreas, som va på väg hem från Fanny :D Sen när vi går därifrån ville jag gå till Brynäs, men Kim mutade mig att gå ner på stan :p så vi gick med Chrilla och Simon(min brors kompisar).. å sen försökte hon tvinga med mig till dom i Sätra oxå.. men nej tack! så det slutade med att dom 3 skulle följa med mig hem..

Jag och Micke :p

I kön till bussen kommer Micke och Jonas, så bestämde att jag skulle med dom på efterfest i Andersberg.. satte mig i bak med dom och Kim å co satte sig i fram.. så smsa med Kim att hon skulle hoppa av med oss åsså ringde jag och väckte bror så han viste att hans kompisar kom :P inte väldigt klokt av mig, men ändå :P Hoppade av bussen men ingen av trion.. så dom åkte hem till mig.. Va så jäkla trött så jag kommer inte ihåg så mycket, men vi körde lite "jag har aldrig" iaf ;) sen gjorde vi inte mkt och Jonas hade lagt sig ner så jag gick och la mig med honom åsså sov vi :)

A just ja, när vi kom dit möttes jag av en skit arg Henke, som fortfarande tror att Tor är arg på honom pga mig.. jag pratade med Tor på krogen och det va inte pga av mig.. och när jag sa det blev Henke sur för det oxå.. hallå? jag har ju inte äns gjort nå? okej nu lät det fjantigt, men skit samma :p
Efterfest ;)

Vaknade vid 9 av att Henke trodde han hade försovit sig :p Det första han gör när han ser att jag kollar är att peka på mig och skratta och vipps så va han inge arg mer? ;p vi tog 11 bussen därifrån, så vare bara för mig att åka direkt och jobba.. och as ont i halsen hade jag :/ otoligt att man inte har någon diff i kassan sånna dagar ;)

Ska ladda upp fler bilder på bilddagboken när jag får tid :p

RSS 2.0