Sol och bad :)

Igår åkte jag till Fannys föräldrars hus med Sofie och Fanny och solade och badade i poolen.. så grymt skönt! så gick vi och köpte mat oxå. Liiivet.. hälsocentralen ringde upp och tyckte att det lät som, på det jag beskrev, att jag hade hostat av ett revben :O gör oooont!!

sen va det fotbollsträning.. kunde dock inte vara med mycket alls. Men jag dog inte av att kolla heller ;) sen kom Kim och Petra så fick jag skjuts hem. Senare kom Kim så åkte vi till affären.. lite onödigt så där :p

Jag rökte inte föräns kl 23!! men då sprack det.. :/

Idag har jag och Kimii vart på harnäsbadet och solat :) hann dock inte vara där så länge, då pappa skulle ha bilen. Så skjutsade han ut mig till Pärla så körde jag henne :) Duuukitg.. sen kom Kim så hjälpte jag henne och sen åkte vi med Petra och Akilles och badade.. aa eller Akilles badade iaf :p hade ju hunnit bli skit kallt när klockan närmade sig 21 :p

Sen åkte vi hem till mamma, där B-m skulle hämtas, och kollade på inspelning från min student och släckträffen vi hade 04 ;D hahaha! och nu har dom precis släppt av mig hemma :) så..

god natt!

ooooont!

Igår vaknade jag halv 2 :p satt sen och kollade på oc, gick med stoffe till time, kolla på mer oc, gick ut en stund. Hade skit ont i ena lungan :/ åsså ska jag säga att igår rökte jag bara 2,5 cigg :)

idag vaknade jag vid 8.. har fortfarande ont :/ käkade frukost och duschade. Ska kanske hitta på något med Sofie och Fanny idag och sen är det fotbollsträning kl 18. Vet inte om jag kan vara med, men annars kollar jag på iaf..

Skrev detta i söndags..

Vaknade strax efter 1 idag ;P

Har kollat på massa oc avsnitt. Finns det nå bättre än oc?! I love it! har sett alla avsnitt typ 100 ggr, men man tröttnar aldrig. åsså har jag kommit på att dom har grymt bra och passande låtar med. Ex. fix you, hallelujah, hide and seek, the end's not near, forever young, maby i'm amazed, yellow och massa fler som var och en passar så sjukt bra in på ställena dom är med så det blir sån känsla lixom.

aja, på eftermiddagen cyklade jag och stoffe och köpte kebab.. åsså gick vi in på ok och köpte läsk och cigg av Thomas :p

fick precis ett samtal av min syster. är jag så jävla dum i huvet att jag säger fel saker precis jämt?! va? eller är det så att du/ni överreagerar för det mesta?! Som jag då sa tycker jag ni får skriva en lista då på saker jag inte får säga till folk. Lite svårt att inte nämna ett ord om några man känner. Ofta handlar ju saker man pratar om, om något som har med andra folk att göra oxå

Skrivet idag:

Så långt hann jag skriva, sen ringde Kim och fråga om jag ville hitta på något med henne och Petra så jag skulle gå ut på en gång. Klockan var då vid 22 tiden :p Vi åkte hem till Petra en stund och sen va vi ute och åkte bil i några timmar.. snackade killar och sex ;D haha! kom väl hem vid 2 tiden, satt vid datorn en stund och somnade vid 4 :p

Lördag.

Danne sov hos stoffe och sen kom hans kompis Henke från uppsala oxå :/ att han äns vågar komma hit!!

På kvällen drog jag till Natalia. Kollade klart på Juno, som hon satt och kollade på när jag kom, sen gjorde vi oss klara och drack lite vin :) en killkompis till henne kom sen oxå. Började röra oss mot stan strax efter 11 och gick in på interpool en stund. träffade Carlos och Joshua :) just ja, träffade oxå robert willhelmsson där :) sen begav vi oss mot hangloose, som hade stängt så vi gick till.. hmm.. ööö.. aa.. goya :p hatar goya, men va rätt okej igår faktiskt :) träffade en av Gävles snyggaste(?) killar.. dansade lite med honom på slutet och fick nån puss oxå ;)

Kusin vitamin kim ringde och erbjöd sig att komma in till stan och käka och sen skjutsa hem mig så jag gick och mötte henne. medans natalia begav sig, med max och robert, till subway. käkade där och sen försvann kim spårlöst :p nån hade haft i skumm i fontänen där brevid subway typ så vi gick dit och lekte lite :P sen kom kim och skjutsade hem mig :)

Midsommarafton!

Fredagen blev väl rätt lyckad iaf :) Åt oss mätta hos stenmans och sen åkte jag och sarah och hämtade kläder mm hos mig så gjorde jag mig klar hos stenmans åsså drack vi lite , spelade kubb och så. sen åkte vi och festade med jeanette. gick till någon förfest sen drog jag, kim och sanna och kollade om det va nå folk på olles. nått pucko betalade in mig. tråkigt vare så jag gick ut till kim och sanna igen.

vi promenerade mot max, men ungarna lära pissa så dom gick upp till sarah och medans jag satt där utanför och väntade kom Sara, henkeman med fler förbi och skulle till olles så jag gick med dom. fast jag gick ganska fort igen, då jag hade bestämmt med tony att han skulle komma in till stan. Han hade hoppat av vid max på norr så han fick gå och möta mig. på vägen ner mot stan va det nå pucko som gick med mig och snacka massa. tur att Tony kom och mötte..

sen kom hans kompis chrille oxå. så ringde jeanette så hon gick med oss till max och käkade :) sen när alla bussar gått å så bestämde jag, Tony och Chrille att vi skulle gå hem till mig, men efter bara en bit stanna nån dom kände så fick vi skjuts :) Fan, jag skrattade hela tiden tror jag. hade grymt kul. Chrille somnade efter ett tag, men tony vägrade sova så typ mellan 4 och 8 låg vi och prata å skit :p sen gick dom och jag somnade och sov ett par timmar iaf :P

Midsommar idag.

Blev en nice kväll igår. Jag gick hem till kimii och sen åkte vi vidare till natalia. på vägen från natalia ner till krogen mötte vi johan, som va på väg hem, åsså svängde vi förbi interpool och hejade på gust och william :)

på krogen gjorde vi väl allt och inget. jag va inte med kimii mkt alls där :/ träffade Anders Almgren, som gick i min klass på gymnasiet och numera bor i sthlm, grymt kul!

Nog om det. Idag klockan 2 ska vi vara hos stenmans och äta :) sen får vi väl se vad som händer.

Ork, vart är du?

hemma från valbo och ska nu ta och sminka mig och hitta vad jag ska ha för kläder på mig och det är ju alltid lika kul.. eller inte. sen går jag över till kim och sen vet gud vart vi tar vägen, kanske till natalia :). vi är några iaf så det blir nog nice :)

Nya planer..

ska ut till valbo med Kim och hennes mamma om en timme.. så nu måste jag duscha fort som sjutton.

Torsdag.

Nu ska jag ta och försöka orka städa lite och sen gå in i duschen. kl 3 ska jag och kimii gå till systemet. sen blire väl gå hem till henne och sen får vi se vad vi hittar på för skojj :D

Jag har sett min drömprins<3


Fotbollsdagar eller nått :p

mån: spelade match. 1-1 så det va ju bra :)

tis: Emma och jag körde pärla och nitro tillsammans för fösta gången. gick hur bra som helst. selade till och med på dom brevid varandra. typ vid stenmans satt nån gubbe bakom nå gräs som stack upp så pärla blev skit rädd och kastade sig om och backade och pucko nitro stod bara där och.. skrek?! han lät som en stucken gris haha! kunde liksom inte backa med lr :p sen blev det lite fart bakåt på han oxå. men det gick bra som tur var.

sen va det fotbollsträning. vi va ganska många. ganska segt för min hosta höll på att ta död på mig :p

ons: fotbollsträning igen. samma personer som dagen innan minus några :p vi va Emma(våran målvakt), Sofie, jag, Rasmus, Olle och Rickard :) kuuul. sen va det nå småungar som ville att vi skulle spela mot dom. haha! små och det va ibland till och med svårt för Olle och Rasmus att ta bollen av dom. kim och petra ringde kl 22 och tänkte komma förbi och kolla när  vi spelade. haha vilket skämt. vi började ju kl 18.. så dom kom förbi här en stund ist.

söndagen.

krogsöndag på hangloose.

förfestade hos petra. sen drog vi ner på krogen. va inte så mycket folk, men ändå kul när victor, micke, matte, thommy och alla va där. så man kände i allafall hälften av alla :) pinsamast när man inte va så full och ingen dansade och gussman drog med mig upp :p

just ja, dagen innan köpte kim och petra hur mycket som helst i baren så när dom gick och beställde 2 shots av christoffer fråga jag om inte dom(i baren) kunde säga ifrån när någon köpt för mycket. så han undrade om dom hade druckit för mycket. så jag sa näe men köpt. haha, då fick dom dom gratis ;p

tur att du snacka det mesta i baren denna dag sanna så jag slapp skäma ut mig :p

sen blev det lite bråk mellan några av oss så blev inge taxi hem utan emma och jag gick till gdg och köpte mackor. träffade henke strandberg där, som va lite irreterad. sen kom en bil och så ropade en på mig då va det sofie angusts bror som undra vart vi skulle och om vi ville ha skjuts. Tack till han och hans kompis som fan!! hade inte orkat gått till hille..


Lördagen.

käkade frukost och tog en promenad till ica med Tiara och k

så såg det ut efter att ha sparat allt jag skrev. är det bara för mig blogg.se dampar som fan? suck. iaf fick nyckeln till sofie på kvällen så jag kunde stanna när andreas och hon åkte iväg och kunna komma in på natten. efter ett par timmar åkte jag till gust, som hade förfest. knackar på och gust öppnar i, hmm, kallingar och inte nog med det så va resten av killarna oxå halvnakna ;p haha! hade trevligt iaf.

sen drog jag på äventyr. kom sen in på interpool genomblöt. det regnade nämnligen som sjutton ute. träffade wirran och hennes kille och där va oxå gust och co. sen gick jag vidare till hangloose. skulle träffa kim och petra där. gick direkt in på toa och märkte att hela jag va skitig typ. såg helt skabbig ut. kul.. ja jag hade skit kul iaf. sen blev det max. gusten skulle bjuda mig eftersom jag betalade för honom förr ;) så kom tony dit oxå. men inga sega kim och petra. så jag åkte med tony och dom till hillbillys och sen drog vi som hastigast på efterfest hos petra.

åkte med wirran och rickard när dom tog taxi till öster och gick till brynäs. usch. den kvällen gjorde en ju inte frisk direkt :p


torsdagen + fredagen.

vad gjorde jag då? kommer inte ihåg, men sov hos mamma och syster iaf.

blev väckt vid 6 tiden efter en natt man fått legat och lyssnat på mammas snarkningar :p. fixade emmas hår och sen åkte vi och lämnade henne i boulognern. sen vare bara stress fram till 11. hämta filmkameran hos mormor och morfar, bleka slingor i håret, duscha, fixa naglar, kläder, smink och massa mer. så åkte vi ner till borgis och kollade när emma och sanna gick ut. sen åkte jag och sarah med kim till ica maxi, systemet, apoteket och hem till mig och hämta högtalare. så begav vi oss till tolvforsgården, där vi skulle fira dom(emma och sanna asså som tog studenten). tog ett bra tag sen kom dom. och då vare mat, dricka, fira mm. ett tag mådde jag så illa att jag lära lägga mig i bilen ett tag(var ju fortfarande sjuk) :/

sen åkte jag och tog in klubbens ponnyer och när jag va klar kom uffe precis och frågade om jag skulle ha skjuts in till stan oxå för han lära dit ändå så åkte jag till robban och förfestade med han, kim j och några fler :) trevligt. sen ringde sofie och sa att hon skulle ut och till sara först. sen när vi gick så stötte jag på tony som va ute och åkte så jag fick skjuts lilla biten till sara. sen kikade jag förbi hos joel oxå där det va full fart. gick till sara igen och dit kom även sanna och emma. sen gick vi till heartbreak. hade kul, dansade, träffa folk och blev något för full.

Sen gick vi till max. Tony va där han med :p robin skulle komma, men dök aldrig upp. då hade han tydligen cyklat in i ett byggarbetstängsel vid max. haha, när jag sa det till tony dagen efter höll han på att skratta ihjäl sig för han hade sett nån som hade gjort det (vilken va robin) ;p haha!

så gick jag och sofie med förbi sara och blev hundvakter så Tiara fick följa med oss till brynäs och sova ;) svängde förbi och hälsade på en sovande joel först oxå :p

nu blev det rörigt, men orkar inte mer för nu ska jag gå och lägga mig snart.

Onsdagen.

hade feber och massa hosta, men tvingade mig att åka ut till valbo och leta nått att ha på mig till på fredeagen. Emma hängde på. Sen åkte vi in till stan och mötte kim och sanna så gick vi och käkade på church street. Kim hämtade Petra oxå. sen åkte kim och jag hem till petra så drack vi lite vin och hade trevligt. senare fick vi för oss att åka ner till interpool. pucko kim hade inget leg med sig så det va bara att ringa en till taxi och åka till åbyggeby och hämta det. tur att petra jobbar med dom så det blir billigare ;). väl där bjöd kim mig på en cider och kim och petra varsin drink(redbull-jäger 6or) och medans jag drack min cider köpte dom samma sak 2 ggr till. haha inte undra på att dom inte hade mått bra när dom kom hem ;p. jag gick hem till sofie och sov.


helgen som plannerades alkoholfri..

Ja.. jag åkte till Kimi på kvällen och började lite med henne och hennes kompis Emma, innan vi drog vidare till joel. Skulle va en liten förfest där, men icke. innan kvällen va slut va det minst lika mycket folk som veckan innan. Hade kul iaf. Innan vi drog till krogen drog jag kim och emma till max :p hade bestämmt med agneta att sova med henne hos joel sen, men hitta henne inte så fick gå dit själv. joel, en tjej och holger va där så jag fick sova på soffan med holger igen.

vaknade när han skulle och jobba, men somnade igen, så ringde emma och väckte mig halv 9, men somnade om och vaknade halv 10 :p gick upp och gick och köpte en macka. sen fick jag stå och vänta i evigheter på sega emma och sanna utanför spegeln. 10 skulle filmfestivalen börja. stannade hela denna gång :) grymt bra filmer. speciellt Linas, som jag är statist i ;) En lärare kom fram och sa att han sett mig på morgonen, då hade han kollat på emma och sannas PA :p haha!

åkte till hille och gjorde mig klar sen. mötte efter att ha väntat i typ 40 min. linda, sofie och carro vid triangeln och sen åkte vi vidare till sabina, som hade examenfest. nostalgi som fan att vara i det huset. sist jag va där va när jag gick i 4an. va ofta där förr då sabina och jag va bästisar :p sen åkte vi vidare till heartbreak. trevligt. va säkert 3 år sen jag gick med sofie på krogen sist så det va kul. behöver ju inte gå in på detaljer utan låt oss säga att kvällen inte blev som dom brukar :p haha! vid kanske halv 4(fråga inte vad vi gjort i 1,5 timme) vandrade jag, sofie, li och thomas mot brynäs.. haha både jag och sofie mådde dåligt........ sen kom andreas och mötte oss. Sofie och jag satt i köket och grinade lite innan vi begav oss mot sängen :p

sov till typ 11 då min min mobil ringde. va marie.. sen kom sara för hon hade sovit hos en kille i huset brevid. vi gick och köpte frukost och sen tog det lugnt ett tag. sen fick jag tvinga sofie att röra på sig så tog vi bussen hem till mig. packade med kläder, skor mm. blev 3 fulla kassar för att göra oss klar för en kväll :p andreas kom och hämtade oss. så åkte vi till sabina och hämtade våra saker, förbi affären och sen till max. åt och kolla lite på tv och sen blev det lite bråttom. gjorde oss klara. vilket tog ett tag. vi hade bestämmt att vi skulle ha strumpbyxor. sofie lånade en av mina svarta klänningar och jag tog en annan.

sen gick vi till sofies jobbarkompisar, som hade fest inte långt från sofie. va lite segt i början, men sen började det bli roligt och specis då ringer sabina och säger att hon är på väg så vi ska gå ut. så åkte vi vidare till sara, som hade födelsedagskalas. va oxå segt i början, men sen blev det mkt skratt. sen gick vi mot krogen. alla gick till heartbreak, utom jag och sofie som gick till hangloose. hade ganska kul iaf. sen gick vi till brynäs och köpte mat och sen hem åsså sov.

vaknade vid 12 av att andreas mobil ringde. åt frukost och sen lära jag åka hem och hämta bilen, då sofie och jag på fyllan lovade larsa att rida med honom. så hämtade jag sofie och sen emma åsså begav vi oss ut till byn. va lite segt. kor skulle byta hagar och så, men sen kom vi iväg. larsa-tusingen, sofie-davinda och jag skulle rida pärla, men efter en bit fick emma rida istället. kände att jag behövde lite mortion :p men det gick jätte bra för sofie iaf :)

skjutsade hem henne och sen åkte emma och jag förbi max. fega ungen som inte våga sitta i fram. lite pinsamnt för mig dårå :p sen gick vi till solariegrejset för emma skulle sola och sen skjutsade jag hem henne och åkte hem.

igår gjorde man väl inge speciellt. pärla, hille och sen hem. Sjuk va man ju och nu är det bara värre. mår piss. hoppas det går över snart iaf. måste ju va helt frisk på fredag :) å ikväll är det jobb :/

orkar inte ladda upp bilder, kolla bilddagboken eller facebook ist..

Min mobil är borta!! :'(

Sitter nu här vid köksbordet, med Simba i knät och har bestämt mig för att inte röka nå förän ikväll. Va ett tag sen jag uppdaterade nu igen. Men senaste veckan har väl sett ut så här ungefär:

ons: Pärla verkades.

tor: jag och Kim J va in till travet och körde piggisarna Pax och Botino i skogen. Gick till mammas jobb och åkte med henne till bomhus, hem så jag kunde packa mina saker jag behövde inför kvällen, systemet, biltema, stöveln/stubben eller va de heter och american take away ;) Åkte och kollade till Pärla och fixade Nitro. Sen åkte jag hem till mamma och gjorde mig klar.

Sen åkte jag in till stan. Kim W hoppade på samma buss så jag fick ta med hans öl till Joel då han skulle och äta först. Mötte Wirran på stan och så gick vi till Joel. Va mycket folk där redan trots att klockan inte äns blivit 19. Hade grymt kul. sen gick vi och halva festen till quizen. Men gick efter ett tag tillbaka till Joel. Då hade Kim och dom oxå kommit. Sen ringde jag till den jag inte borde!! Vet inte vad klockan vart när vi gick tillbaka till heartbreak, men efter vägen hitta jag inte min mobil så Gusten, Rickard och William försökte ringa den, haha, men den va av :'( så någon måste ha tagit den!! :'(

Sen vet jag inte vart jag gick. dum som jag är utan mobil och allt. Vet att jag va utanför biblioteket när nån raggarbil stannar och jag får låna en telefon. Och dum och full som jag är gör jag inte det klokaste valet av vilken jag ska ringa till.. åkte med dom(oxå väldigt dumt val) en bit och kom av på brynäs. Mötte någon som cykla förbi och glodde som fan och sen stannade en bit bort och glodde. sen kom han tillbaka och pratade. han skulle bort på nån fest. så skulle han komma tillbaka om en timme.

viste inte vart jag skulle ta vägen, eftersom jag inte tänkte så smart och utan mobil kommer man inte långt i detta samhälle. Satte mig vid nån gunga och mådde illa som fan. spydde och gick och satte mig nånstans. sen kom han killen, som hette johan, tillbaka. satt där i typ evigheter. sen kom Josef förbi och va på väg hem oxå. Efter typ 100 år bestämde jag mig för att gå till Joel. Men först till gdg. Johan, som bodde i bomhus, följde med hela vägen. Väl uppe hos Joel sov holger på soffan och Joel hade en tjej och sov med. Dom vaknade och jag fick tränga mig in brevid holger.

Oj, blev lite lång torsdag nu :p

fre: mådde inge vidare alls. kommer inte ihåg vad jag gjorde förutom att det blev lite bråttom och jag kom lite försent till Gina. Vi hade bestämmt att vi skulle grilla hemma hos henne, så när jag kom va Stina, Christoffer och Tony redan där :p Vi hade myspysigt iaf :) sen åkte vi lite bil och till nå garage och va där ett tag. Någon frågade nått och sa mitt namn, jag ba "vaaaa?" kom sen på att det kanske va en som heter Robin som jag gick i samma klass som på MELLANSTADIET!! jag är inte lik mig så det skulle va konstigt. Sen fick jag skjuts till heartbreak. va lite segt att inte kunna ringa någon eftersom alla nummer försvann med mobilen :'/ men direkt i kön såg jag Sara sitta därinne. har inte träffat henne på 100 år och hon va där med Fia :) Va massa man kände där :) gick till subway efter och köpte med hem. Usch och fy och blä..

lör: mådde sämre än sämst typ. gick till systemet och sen tog det lugnt fram tills jag gjorde mig klar och sen åkte till sarah. vi satt där tills vi gick till hangloose. va helt okej faktiskt. kunde tänka på annat än han för ett tag. mina släktingar va arga på mig. men ringde till min syster, även fast jag inte tycker att jag gjort nå fel, och sa att hon skulle hänga med till Max(dit jag, gusten, cruz och emma var på väg) så skulle jag bjuda henne. Träffade Tony utanför oxå, träffar ju han varje helg lite här och var :p

Hatar att jag får ångest för och över andra så fort dom inte mår bra!! så jäkla jobbigt!!!!!

sen gick jag och syster mot Hille. När vi kom till stigslund stannar en bil och då va det Patrik :p så vi fick skjuts hem :)

sön: hmm.. vad gjorde jag i söndags då? just ja. jag och syster tog bilen till åbyggeby och fixa pållarna och badade, eller jag och sanna iaf. sen kom vi på att vi skulle grilla, men blev inte så. efter besök på 4 olika affärer. hade vi köpt kyckling och rösti mm efterätt oxå ;D åkte hem till stanmans och satt ute och mös. dock hade solen gått ner för länge sen :p

mån: va ut och red Pärla. Va nå grymt ömfotad så det tog 100 år för oss att komma runt vändan vi tog. sen va det bara att åka till brynäs och chansa på att inte fotbollsträningen va inställd. Kan sofies nr utantill men hon va ju utomlands. Efter bara en stund kom Sandra och senare kom alla andra oxå. Gick bra faktiskt. Efter skulle Sabina och några stanna och grilla så skulle sofie kika förbi så jag stannade jag med.

tis: vaknade 20 i 11 och lära ta 20 över bussen så det blev lite bråttom. Prolympia skulle ha "prova på" på travet och jag och Gina va ledare. mellan 12 och 15. sen åkte jag och kolla till Pärla och Nitro. Just ja. lite chock när man åker till och från travet ochh det står elefanter och massa annat efter vägkanten i hagar ;D haha! aja, åkte till sofie och åkte med henne till matchen.. 2-0 ;D vi ägde stort! Sofie gjorde ett mål :D Kör back jag. Va riktigt stolt över mig själv första halv lek faktiskt :p. och Sofie tyckte att jag va riktigt duktig då hon oxå :D och våran målvakt ÄGER, så jäkla duktig.

igår: lika som tisdagen på travet och sen åkte jag och kolla till pärla och nitro. klockan va inte så mycket så jag åkte till ica och köpte yogurt, men blev ändå sitta och vänta på gevalia. en halvtimme :/ åkte med pappa till travet och tog in ponnyerna och sen va det jobb i toton. Fick sms av någon där det stod om jag ville haka på till sun city imorgon, men eftersom jag inte har några nr kvar så skrev jag och fråga vem det va och fick tillbaka att det va Kim. och eftersom jag känner 4 kim så lära jag fråga vem Kim :p då va det Kim I :)

Blir nog att åka på party hos Joel ikväll :) Kim I och några följer nog med :)

Aja, nu ska jag och bror gå till ica maxi. och systemet då :p

Later!

RSS 2.0