Ginadagar så här i början på veckan :D

Igår: Träffades jag och Gina på travet kl 11, men det va så grymt varmt ute så vi bestämde oss för att gå och ta mammas bil åsså åkte vi till mig och hämtade badkläder, hälsade på Iris, hämtade badkläder hos Gina, väntade på Christoffer, åkte till Pärla och sen badade vi ;D skit skönt va det! sen tänkte vi göra mat hos Gina, men vi blev så sugna på Max. Är man inte gjord av pengar så får man skaffa sig.. vi åkte till travet och hämtade pantburkarna ;p blev 56 kr och det är ju nått iaf ;) sen gick jag till Brynäs och tog en prommenad med Malin.

Idag: Träffades vi på travet kl 1 och tänkte göra nått, men nono, blev sitta utanför i solen och snacka, fika, busa mm ;D blev kvar till 4.. nu sitter jag här och har ingen ork alls typ :p

Piss!!

ja vad har jag gjort om dagarna? jo a just ja, jag har redan skrivit om i onsdags. Igår jobbade jag. hade klockan på ringning 20 i 8, men vaknade 5 och kunde inte somna om så jag tänkte att jag kunde åka och jobba då så jag hade det gjort.. så det gjorde jag.. Emma och Sanna sov hos mig så jag kom hem vid halv 8 och väckte dom.. Emma va jäkligt svårväckt.. sen åkte vi till lager157.. fy sjutton vad jag fick ont i benet asså. På vägen hem svängde vi förbi valbo och sen åkte jag och jobbade lite till.

På kvällen åkte jag till Natalia och hennes kompis Anna. Vi gick till en på söder som hade förfest. sen gick vi till slick. men efter en stund blev det så dom gick till goya och jag till slick. träffade folk hit och dit lr nå och tillsist träffade jag Annica. En stund före krogen stängde gick vi ut och ställde oss för jag trodde att Natalia skulle komma dit. Haha, lite kul de va då ;p mindre kul att jag skicka iväg ett sms till nån jag inte skulle gjort det till. inge farligt men ändå :p

Sen gick vi till donken och sen följde jag med Natalia hem och sov :) på "morgonen" gick vi till american take away och käkade och sen åkte jag hem. Fy sjutton vilken vändning asså. Från att vara as trött till att va hur pigg som helst ;D! Gjorde mig klar och sen åkte jag till stan och Sarah med Sanna. Sen kom Emma och sen gick vi till Micha på förfest :) lalalalalal.. sen gick vi till hangloose. sen va jag dum i huvet och tänkte som jag kan göra ibland. ringde till en person och sen skicka även sms!! fuck!!! hatahatahata'!! aja, skit samma. gjort är gjort och jag önskar jag kunde säga "I'm over you"! Tänker inte gö nå mer iaf. punkt slut.

<3<3<3

Denna veckar har gått grymt fort.. men vettefan vad jag har gjort :p va fotboll igår iaf :) vi va 17 st tror jag :p å idag va det avslutning på kurserna. Gick bra.. lite stressigt att få allt att gå ihop bara. Men jag och Gina är ju alltid så bra team ;D

efter kursen åkte jag med Gina förbi affären.. hahha pucko Gina får en att skratta åt allt ;D sen skjutsade dom mig till mamma, där Emma höll på att göra sig klar för fulla muggar och jag fick lite stress :p sen åkte vi till Joel på förfest :) sen kom även Wirran och Rickard. och sen blev det slick :) va väl rätt okej :p

på vägen därifrån gör man sånna saker man inte får. lånar syrrans mobil och ringer till en väldigt betydelsefull person :/ varför full? cp jag! men iaf så gjorde det samtalet min dag. Precis som en annan sak gjorde förra veckan :p Att det kan vara så.. en väldigt liten sak i världen kan vara hela världen för någon..

<3<3<3

<3

Vad fan ska man med kärlek? till det blir ju aldrig som man vill.
Vad fan ska man med känslor till? dom gör ju ändå som dom vill.



Du betyder allt för mig, men jag är ingenting för dig.



Kärlek är som nikotin!!



Lady, you know I can't erase you from my mind.. <3

Lördag Söndag :)

I lördags åkte jag till Carro så hämtade Fanny och David oss där. När vi kom till Sofie så fick vi välkomstdrink, med namn man skulle hitta själv vad man hette på muggen. På mitt stod det ju självklart Blondie :p orkar inte gå in på varför, men Anders har kallat mig det sen första gången jag träffade honom så på den vägen :p sen skulle vi gå en tipspromenad i huset, med frågor om Sofie och hennes liv. Haha, jag vann med alla rätt ;D(har känt henne sen vi va 5-6 år). Sen blev det mat, så ska det låta, efterrätt m.m.

Vi tog 23 bussen ner på stan. Hitta Kim vid hållplatsen :p Alla gick till heartbreak, men jag gick till blue moon bar, där Emma väntade, och Kim gick till Sarah. Sen gick jag till hangloose och Emma och Kim Bmb. Sen skrev Emma att crossfire va så jag gick dit. Va faktiskt trevligt. Tillbaka på hangloose träffade jag några jag kände iaf :) Natalia va där å :)

Sen tog jag mina saker och gick mot stan och efter vägen så är Emma, Kim och Gusten på väg mot mig. Då tvingar dom med mig till Max :p Hade trevligt iaf. Bilder kommer när jag fått över dom till datorn. Sen vid 4 gick Emma och jag till travet och försökte sova till 10 över 5 då vi gick till bussen. När vi står och väntar så kör en bil förbi och sen backar tillbaka. Kan nån gissa vem det va? Ja precis Tony som vanligt ute och åker ;p så vi fick skjuts till Hille :D trött som fan!

Igår tog vi det bara lugnt. Gick till lekplatsen och satt lite i solen och snackade lite th typ ;D Senare åkte vi till pållarna. Tänkte köra båda tillsammans, men Pärla trodde hon va hingst så jag vågade inte prova så vi körde Nitro och hade Pärla på släp :) sen fick vi punka på ett nylagat däck när vi va längst bort så jag fick rida i stället, men hade ju inga tyglar med och inget grimskaft heller. Longerlinan hade vart för lång som tyglar så vi kom på smartsmarta idén att ta Nitros slaggjord och sätta fast i grimman på henne ;D haha! blev grymt korta tyglar, men det funkade ;p


Sofiekalas!

Är baaaaakis som fan, men har tvingat mig att göra mig iordning för om en timme ska jag vara hos Sofie. Partyyy :D yes, kommer bli skit kul! Hon ska ha kalas eftersom hon har fyllt år. Bjuda på mat och har plannerat lite lekar. Har längtat som sjutton i några dagar nu ;D fast hade vart mer taggad om det inte vore så att jag drack igår.. får försöka piggna till lite ;p

Oj, nu måste gå :p


Fredag= älska lr nått!

Idag va jag och körde med älskade Gina, jag körde Botino, som gick som ett spjut, och Gina körde Jamira, som inte hängde efter typ ;p haha! Sen åkte jag hem till mamma tills sofie ringde och sa att dom va på väg. då gick jag till bussen, som va 100 år försenad, och åkte ner på stan och köpte blekning. sen åkte jag och tog in dom på travet och sofie och sabina kom och hämtade mig. sofie klippte håret på mig och sen blekte dom slingor. blev typ som jag hade förra gången jag färga så innan jag hade mörkare hår. får färga fler ggr så blir det ljusare sen ;)

sen bestämmde jag och natalia att vi skulle festa så hon åkte med samma buss som mig hem och sen kom annica oxå :) efter vi fixat oss och massa så åkte vi till slick :) träffa några jag kände iaf. Tor bla mfl :), usch och fy och blä nu spyr en av brooors kompisar :/ blääää!!, jag kom precis hem typ och då är det massa folk här, efterfest? ;D haha!

Bilder? JAAAA! :D!!!!!

Botino sööötast! :D

Inte många som får slicka på Ginas röv lr ;D haha!

sen när hon kollar är han HELT oskyldig ;D så sööt han är!!!!!

Goooosig!

jag och han ;p

Sprang fortare än någonsin typ idag!

Viiiii ;D

jag och Kim, typ tremänning :)

Tor fick en puss på kinden :) haha!

Sen fick jag en puss :)




ååååå jag döööööör!! Fatta! Iaf, jag vill sova nu men det är ju bara att glöma när det är massa folk här :/ ska upp imon och sofie ska ha kalas och jag lääängtar. Men ångrar inte en sekund att jag gick ut idag :) Äääääälska!!!! ÅÅååå nu börjar jag snart grina!! Hjälp mig!

Aja. nu ska jag snart sova och observera att jag var full när jag skrev detta ;p

God natt!

Rubrik?

Vart fotboll i tisdags med, men då va vi Sofie, jag, Sabina, Sandra, Anders, Rickard och typ 5 killar Sabina känner. Gick bra, va dock inte i närheten lika kul som det va i måndags ;D

Igår gick jag upp skit tidigt så jag kunde ha pappas bil under dagen. Åkte ut till Pärla och körde henne och sen åkte jag hem och satte igång att städa. Höll på i 4,5 timmar :p sen åkte jag till valbo, men hittade inget speciellt. På kvällen, kurs som vanligt.

Idag vaknade jag av att jag fick sms av Nicklas kl 6.. skit segt så då åkte jag så jag kunde ha bilen under dagen och åkte till Pärla direkt. Ganska skönt att ha det gjort så tidigt faktiskt, då har man hela dagen framför sig sedan :) Körde henne iaf. Gick bra, men jag är så jäkla feg så jag tror att vi kommer stöta på nån björn hela tiden i skogen.. Sen hämtade jag upp Gina så åkte vi hit och, ja vad gjorde vi? typ satt lite ute, letade annonser på nätet, duschade(jag) och sen tog vi en tur till biltema och max mitt upp i allt. Sen åkte vi och lämnade bilen och gick till Nicklas. Där hämtade Christoffer Gina. Efter ett tag där gick jag till Sofie och sen spelade vi fotboll. Typ samma folk som i tisdags fast några färre.

Och nu tänker jag göra mig klar och försöka sova!

Fotboll..

Gårdagen såg ut så att jag åkte till Pärla och körde henne + att Charlotta ringde och bad mig fixa hennes så då slipper jag åka dit fredag och lördag ;) sen ringde sofie och sa att det blir fotboll iaf, som vi hade tänkt skita i. Då hade hon fått tag på patrik, anders, och fanny som skulle va med :p och det är väl lika få som sist? så jag fick dit Joshua och Gusten :) åsså va David med en stund i början. Gick as bra. Först va jag i Gusten, Patrik och Davids lag, men sen drog David. Vi vann överlägset ;D sen vart det lagen Jag, Sofie, Fanny och Patrik mot killarna. Haha! Fan vad vi ägde!

Party helg igen :p

I torsdags vaknade jag kl 6 å kunde inte sova så jag tog 7 bussen till Pärla och körde henne :) kom hem och tog det lugnt, sen åkte jag och spelade lite fotboll med Sofie och co :) Kom hem och tråka så jag bestämmde att jag ville festa. Så jag åkte till Carro :) Hon gjode sig klar, vi drack och satt och snackade. Va grymt trevligt då jag mycket sällan träffar henne. halv 23 åkte vi till hennes kompis, som höll på att göra sig klar.. sen gick vi till Niklas på brynäs. Va där en stund och sen drog vi till Slick. Oj, nu tänkte jag skriva nå dumt, det får bli orden för kvällen..

Sen gick vi med Niklas hem tills jag va aaas trött och ringde till Sofie, som låg och sov för lääänge sen, och jag gick dit och sov. På vägen till Niklas tjatade carro att hon skulle bära mig på ryggen, full som hon va. och full som jag va satte jag mig och efter ett tag ramlade vi självklart. jag har haft as ont i handleden i några dagar nu och stackars carro fick ont i lillfingret, som visade sig vara en spricka.

På morgonen tog vi det lite lugnt och sen gick vi till mammas jobb och tog hennes bil och åkte till ica maxi och köpte hårfärg och gick på systemet. sen åkte vi och fixade pärla och hem till sofies föräldrar och färgade håret på mig :) ska ha lika som förra året typ.. sen åkte jag och tog in klubbens ponnyer och åkte hem och gjorde mig klar. Denna dag åkte jag till Natalia och Annica. Så följde dom med mig på fest, sega dom.. vi kom iväg typ 20 över 22 :p va ganska nice sen. Alla har blivit så annorlunda bara. Inte alls som när jag träffade dom. Sen gick vi till Slick. Sen kom även emma, sanna, kim och sarah. Blev en massa tjafs å skit, sen åkte jag hem..

På lördagen blev det bara att ta det lugnt fram till kvällen.. sååå skönt! sen åkte jag till Kim J, Robban och 2 av deras kompisar :) vi åkte och åt på Buddys och sen cruisade vi. typ varje varv lära vi gå på toa hos Robban :p sen åkte vi och hämtade 2 i strömsbro och då passade vi på att hämta öl jag hade hos mamma i Hille och jag fyllde på flaskan med minttu jag hade med :p senare åkte vi och hämtade emma och kim i åbyggeby då bussen va hur försenad som hälst. sen lämnade vi bilen och gick till hangloose. Va nice.

Sen tvingade Kim med mig och Emma till Hillbillys och lovade oss skjuts därifrån. På vägen dit bråkade alla med alla typ å någon följde oss, men vi blev med han och kim hade försvinnit i förväg och jag och Emma hittade inte. När Emma kom ikapp mig låg jag på marken ;p


När vi väl kom till dit så dansade vi lite och jag snackade lite skit med b-m :p Petra och co va ju där åsså träffade jag Jonas :) Visade sig att han va där med Vendela(som jag har på kurs)s pappa ;p haha! Vendela den blonda på bilden :p


Sen åkte jag med Jonas hem och sov :) Fick skjuts hem när han skulle till sina färäldrar. när jag kom hem höll jag på att somna, men jag lära hålla mig vaken tills maten va klar :p sen kollade jag på oc ett tag och satt lite vid datorn. Prata med syster i 1 timme och 20 min i telefon ;p sen va jag inte lika trött längre så somnade sent iaf :/

Nu ska jag städa lite och sen åka till Pärla och köra :) sen blire väl hem och duscha och kanske åka ner på stan och fika lite med Joshua. Lär och snacka med Niklas oxå, men vet inte när.. kanske ikväll? kanske ska flytta in hos honom nämnligen.

Ska börja uppdatera oftare för det här är drygt :p

Måndagen förr förra veckan tog jag, Emma och Sanna en promenad med Pärla och Nitro och Sofie ringde och sa att dom tänkte spela fotboll så vi tog bussen till Brynäs och spelade :) vi, Sofie, Fanny och Linda :)

Tisdagens kvällen spenderades med fotboll på brynäs igen fast denna gång Sofie och jag med Sabina, Anders, Patrik och Rickard :) Skit jobbigt för dom äger på fotboll :p men askul!

Torsdagen började jag jobba halv 9 och slutade 4.. va bara och skynda sig hem och duscha eftersom jag skulle börja jobba igen före 6.. sen när vi slutade närmare 22 drog Emma och jag till Joel, som hade party ;D va grymt kul! sen drog dom flesta till hangloose. men jag, Imli och Fanny drog till Slick. Mycket folk och så fast vi blev inte kvar så länge då David ville att Fanny skulle gå till hangloose så jag och hon gick dit och stod utanför vid halv 2 :p

Sen efter lite skit hit och dit så ringde Kim och jag gick och mötte dom på stan.. sen hörde jag Tony ropa(som vanligt :p) så jag och Kim hoppade in i deras bil och åkte runt med dom. sen skjutsade Tony hem oss :)

På fredagen hämtade mamma och Emma mig så åkte vi och åt och sen åkte vi till stenmans och satt i solen en stund. sen fixade vi pållarna. Vi bestämde att vi skulle och grilla vid torsved, men precis så skrev Joel att dom skulle och grilla i boulognern. jag lånade kläder av kim och så sen skulle vi till hille 2 sek. Emma och jag kom iväg till boulognern vid 21 sen åkte vi med hem till Joel. kim kom sen hon oxå, men när vi skulle gå så stack emma och kim.

Vi gick och satte oss på mcgills.. jag, Rickard, Joel, Carlos och Joshua :) sen gick vi till donken. Sen gick jag med Rickard hem och sov.

På lördan åkte jag med Emma och mamma till valbo och shoppade lite :) sen vare bara att åka hem och göra sig klar. 7 kom Sofie och Andreas och hämtade mig så åkte vi och handla, hämta Melker och sen och köpte max ;) Gjorde mig klar hos Sofie och sen gick jag till Johan, som hade fest föratt han fyllde 24 :) Va trevligt! sen gick vi till hangloose. Hade kul även där. Va bara med killarna så det va ju en anorlunda kväll :p gå på toa själv hela tiden och så ;p haha! Sen åkte jag hem med Josef och sov.

På söndagen gick jag till Sofie och tog det lite lugnt. sen gick vi ner på stan och shoppade lite :) efter dte gick jag till travet så jag kunde åka med pappa hem och packa med träningskläder så åkte vi och åt på los sombreros med Anns släckt :) sen vare bara att byta om och kuta till bussen(jag och Emma) så åkte vi och spelade fotboll. Kommer knappt ihåg vilka vi va men Sofie, jag, Emma, Fanny, David, Anders, Tim, Gusten, Rickard, Joel åå några fler :) sen vare bara att åka till Pärla. Tog mammas bil. Stress som sjutton men jag hann med 23 bussen från Hille och åkte till Sofie och sov.

På morgonen gick jag upp och gjorde frukost på sängen åt Sofie, som fyllde 22 :) Sen bakade vi för fullt. Bullar, chockladbollar och tårta. 5 timmar senare va vi klara :p så kom några kompisar på besök och senare kom släkten.

På tisdagen blev det fotboll igen fast bara jag, Sofie och Patrik så vi hitta på lite kula saker bara :p

vad!? hmm..

ska skriva sen vad som hänt andra dagar, men nu är jag full och behöver skriva av mej lite..

hatar alla som sviker och bara tänker på sig själva.. och nu säger jag inte att jag inte gör det utan att jag vet att jag gör det ibland.. men som idag när man har plannerat något så blir allt piss och vissa aa och skit! BLÄÄÄÄÄÄÄ!

och du! jag älskar dig! lr nää så kan jag inte säga för älska någon gör man när man känner personen helt. men däremot att vi gjort nått ett par ggr och sen säger någon något så blir allt piss! hatar killar som gör så.. blir rädd för saker direkt! HATA! älska? ååååååh! DU<3

Skrev det här i början av förra veckan!

I torsdags jobbade jag till 4 och sen va mamma snäll och skjutsade hem mig bara för att jag fyllde år :p så vare bara att duscha och fixa massa.. halv 6 kom Sanna och Sarah och hjälpte mig att laga maten :) när jag kom hem så märkte jag att halva kladdkakan, jag bakade kvällen innan, va uppäten :@ så det va bara att sätta igång att baka en till det.. sen hade vi trevligt iaf :) fick skjuts av Sofie i en bil och Petra i en annan ner till Heartbreak :) och ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg mycket från quizen.. jag fick gå och hämta vatten efter vatten ett tag :/ usch! Men kul hade vi iaf!

Sov hos syster.. åkte hem och tog det lugnt en stund och sen åkte jag till Pärla och sen å tog in puckona på travet.. Kom hem 18.10 och skulle med bussen 18.50 stresstresstress! Men jag hann ;D fast när jag väl satt på bussen fick jag veta att Emma missat sin så jag hade inte behövt stressat så :@ gick till Sarah en stund och sen tog vi bussen till Robins party i sätra :) va inget för mig.. men det funkade :)

Gick och tog 23 bussen och vid hållplatsen träffade jag på Emil Åhlén och några av stoffes kompisar.. tog bussen och gick till slick :) Sarah skulle komma sen så jag gick in före.. träffade kula folk och massa trevligt :) sen kom emma och sarah fast hur mycket va jag med dom? kommer inte ihåg ;p sen gick Emma, jag och Patrik till max :) sov hos syster igen :p

i lördags kom jag hem 12 och gick med pappa och ann till maxi direkt. sen hemma kollade jag på lite vänner för att få tiden att gå(skulle ta 17.55 bussen), men någon gång under tiden måste jag ha somnat och vaknade när klockan va 17.00!! så de va bara att slänga sig in i duschen och sen göra sig iordning för party.. och åter igen efter mycket stress satt jag på bussen.. när jag kommer till stan får jag veta att Emma missat bussen IGEN!! nästa gång tänker då jag ta nån buss senare än bestämt.. men iaf så blev det ändrade planer så vi gick till sarah ett tag.. sen vid 9 drog vi oss mot rickards place :)

Efter en trevlig stund gick vi till hangloose :) Hade riktigt kul. Va iprincip bara folk man kände där kändes det som :p sen sa nån att vi skulle gå till Max, men blev tillslut jag, Emma, Kim och Gusten som gick dit.. sen kom även Sanna och Sarah. Efter ett tag kände jag för att gå ut och röka och precis då kommer Tor och går förbi så stod och pratade med han aslänge :) Senare skulle Petra till andersberg så hon hämtade upp mig vid Max. Tror klockan var vid 4 då..

Sen vaknade jag 12 och kl 3 skulle släkten komma och fira mej så det blev ganska stressigt, men det funkade. Hade trevligt fast va as trött :p


RSS 2.0