Början av veckan..

I måndags morse ringe Charlotta, som hade en kompis på besök, och undrade när jag skulle ut till stallet för dom va där och behövde hjälp med en häst när barnen skulle rida. Så det va bara att klä på sig och ta nästa buss :) fuskade lite från stan och lånade pappas bil :P

Sen följde jag med hem till Charlotta och medans dom vuxna lagade mat satt jag på golvet och lekte med Viktor, Jesper(5 år) och Martha ;) Sen blev det mat och sånt i några timmar och jag fick sitta med gosviktor i knät så gott som hela tiden :D
Viktor härrom veckan ;D

Hade kurs på kvällen och den gick fin fint.. lite störande när inget är som det brukar! Tycker det va mer ordning förr jag..

I tisdags va det möte med Camilla(nya ungdomsansvarige) och Thommy(travbanechef). Sades bara saker man redan vet och som vi sendan förr vet att travskolan strävar efter.. men det va väl bra! Dåligt dock att jag får reda på att Gina inte ska jobba på kvällen dagen innan, men Gina själv får reda på det 10 min innan hon ska börja!!!!!!

Lördags/Söndags

I lördags gjorde jag mig klar med Sanna och sen drog vi till ponnytrav galan.. besviken på maten(massa kött, som rostbiff, och potatissallad.. det brukar alltid vara tacos så jag sa aldrig till om att Emma är veg. och Sanna glutenintolerant) och ganska fjantig gala igentligen, men härligt sällskap! Kändes som om jag redan hade börjat dricka ;D
Stina och Emma :)
Sanna!
Gina, haha!

Sen drog jag vidare till Fannys födelsedagskalas.. mycket trevligt! Va jag, Sofie, Linda, Jenny och Fanny så klart ;) Lekte lite lekar, dansade, sjöng och söp :) Sen när vi skulle till Heartbreak vart det bara jag, Sofie och Jenny.. det va synd, men det kommer ju fler tillfällen :) Fy vad kallt det va sen.. den långa vandringen till Brynäs! Käkade min Subway macka och Sofie sin hamburgare och pommes frites och sen sov ;)



Spelade lite Super Mario efter frukosten, sen fick jag sjuts till Hille för Sofie skulle på kalas där ändå :P Med mamma och Emma åkte jag ut till mormor och morfar och käkade semla å spelade kort :)

'

Btw, så flyttar jag nog med Malin till London i ett par månader i April! :) Kommer bli awesome!! Slippa allt här ett tag..

Allt hände förra året tror jag..

När vi ändå snackar om saken så va det ett år sen idag som Maria åkte till Australien!! Fan jag måste höra av mig till henne någon dag nu oxå va ju skit länge sen.. tur att hon är hemma nu iaf! Ett år sen jag höll på att frysa ihjäl på väg till Maria igår, men så sov hon och jag gick till farfar tills Christopher kom hem och jag gick dit.. Sen förfesten hos Mattemus jag inte kommer glömma.. Med "ensam mamma söker" Pär! Å fy vilken underbar kväll det va..


Jag och Imli den natten! ;)

Hur kan tiden gå såååå fooort?!


"Gud vad jag är glad för din skull!! Jag är chockad över mig själv faktiskt. Men det kanske är bara för att jag känner som jag gör nu. Måste det vara, annars skulle jag nog inte ha pallat det. Inte förra veckan äns.. Men nu, och nu är jag GLAD :D Inte för att det finns en chans i världen att du skulle se det här.. haha!"

Va det ett helt år sen jag skrev igår!! Känns som igår.. det va ju bara någon vecka sen jag berättade för Charlotta hur det kändes och att jag va glad.. tur är väl det för Viktor är väl goungarnas konung!!

Ännu en fredag..

Idag/igår är jag extra glad för att jag har Sanna, som bryr sig i ur och skur! Även fast hon tror(fortfarande?) att jag har gjort nå hemskt som jag aldrig i världshistorien skulle göra!! Och Sarah då! Charlotta som, även fast jag inte kännt henne så länge, verkligen bryr sig! Hon betyder verkligen jätte mycket för mig! Det gör Sanna oxå!! Sofie, som är the one and only! Malin som går till Slick 2 sek. för min skull!! Och Tony, som är den bästa killkompis man kan ha! Finns många fler oxå, men det är dom som har fått mig att må bra just idag!!

Nog om det. Åkte och festade med Ulf och hans kompis idag ;) sen gick jag upp till Natalia och Johanna. Sen kom Annica oxå och sen åkte jag till Sanna och Sarah och sen och sen och sen.. närå, men sen gick jag till slick. Hade väl okej kul. Träffade lite olika folk :) Åkte med Tony och hans kompis till Max sen och sen fick jag skjuts hem :)



Saknar en person extra mycket idag. Eller det har jag gjort hela veckan. Åsså kommer låten som påminner mest om den personen på spotify precis nu oxå!! Vill tillbaka ett år!!!! Eller igentligen inte, för det finns igentligen inget jag skulle vilja ha ogjort.. jag kan se tillbaka på tiden med dig med ett leende på läpparna! Finns ingen som skulle ta mig lika bra som du!! OJ, det lät helt fel.. Jag menar som jag betett mig mot dej och du tolererar mig som du gör..


Torsdag, vad veckorna går fort!

Inte blev man klokare av studievägledningen heller. Gav absolut ingenting. Åkte ut till Åbyggeby efter det iaf och spenderade 4 timmar med Charlotta och hennes barn :)

Tänkte ladda upp bilder, men på den här störda datorn går det ju inte att ha internet i samtidigt som jag ska få över bilderna från kameran :@

Sen åkte jag iaf och underhöll Natalia lite ;) och sen mamma och tillsist och hämtade pappa :P

Nu tror Sofie att jag dog oxå för att jag inte svarar på hennes sms ;P Hmm.. undra hur man ska plannera dagen imorgon då.. måste iaf till arbetsförmedlingen på jobbchansen :/ sen Pärla, hjälpa Sofie och hitta nå nycklar i Hille?, GÅ till Åbyggeby? hmm..





See somehow I can't forget you!

No matter how hard it is I'll be fine without you!


"När jag blir stor.."

Vill kolla på Twilight, vill sova tidigt, men kan inte. För många tankar. Vad vill jag göra? vad vill jag bli? skulle jag klara av det? skulle jag kunna lämna allt det jag har här och flytta?

Jag har några saker jag är intresserad av. Hoppas jag blir klokare efter mötet med studievägledaren på torsdag.

Förskolelärare: Jag tycker om att jobba med barn och att hitta på olika saker om dagarna, men jag kan oxå bli grymt lättirreterad när det gäller barn som är dryga.

(btw, så kul som man haft på kurserna förr kommer det aldrig mer att bli. Då hade jag kul med eleverna, men nu SKA det vara si och så.. Du kanske är min "chef" nu, men du kommer aldrig att bli min ledare!)

Genetik och genteknik: Är sjukt intresserad av det, men vad ska man läsa då och vad kan man bli??
Fick iaf VG på hela Naturkunskap B(komvux).. hade fått MVG om jag hade snackat mer på lektionerna. På proven hade jag i princip alla rätt. Och jag har aldrig varit nå för skolan. Aldrig siktat högre än G..

Skådespeleri: Har älskat att hitta på nå kul framför filmkameran och spela teater så länge jag kan minnas, men vad ska man gå? och skulle jag verkligen klara av det?
Ända jag har :P Inte låten som ska vara till igentligen..

Va nå mer som jag inte kan komma på nu oxå..

Vad jag vet är att jag måste göra något av mitt liv NU!!

Kan ni som läser skriva vad ni tror jag skulle passa som, snäääälla??

'

Saknar tiden.. Vet inte varför, men hade så grymt kul denna dag! Speciellt på efterfesten..



SAKNA!!

Snorigt!

Föreläsningen idag va faktiskt inte så tråkig jag trodde den skulle vara :) man kunde relatera till allt både i vanliga livet och i arbetet. Anns syster va oxå där :) När det hade varit pause och vi gick in sa en tjej "Elin! Heej!" Ja ba "heej!" och gick vidare och jag har ingen aning om vem det va. Hon såg bekant ut men det är allt :P

Snodde mammas bil och åkte till Pärla. Fixade Charlottas oxå. Kl. 6 va det ju möte på travet.. gick väl bra, lite saker man blir irreterad på men inte så mkt jag trodde :P

Fick ny tid tills imorgon iaf. Kl 9.. suck! Kanske tar en timme, men då har jag 1,5 timmar kvar tills jag börjar jobba.. kan inte direkt gå runt på stan med kassar full med kläder, smink mm och väska med skridskor.. så det återstår att se vad jag hittar på.

Nä, nu måste jag gå och fixa med slingorna så det blir av någon gång!

städa, tvätta, färga håret = flexibel ;9

Vart tvungen att börja färga håret nu.. men då är ju frågan när jag ska hinna med slingorna!? Kom ju på att jag jobbar på fredan mellan halv 12 och 3 typ så hinna med nå slingor hos Sofie är bara att glömma. Och hur ska jag hinna med mötet kl 11?! nu körde allt ihop sig helt plötsligt..

I övrigt håller jag på och tvättar och städar. Måste få lite ordning här. Just nu går det inte äns att komma in. och alla kläder ligger i en hög. Hur ska jag då veta vad jag ska ha på mig?! Allt annat jag har ligger på alla andra ställen så jag får sova på en liten fläck typ :P

Och palla all reklam på spotify då! Ingen städkänsla då eller.. nä nu måste jag gå och tvätta ur färgen!


Bla.. och lite till :P

Så, nu är man äntligen hemma igen. Så förbannat kallt ute och jag är förskyld som en ko! Och jag ska få mat ikväll :D Niiiice.

Va med hem till good charlotte idag igen :) mycket trevligt! Älskar att umgås med henne.. då bara är man. Och lilla Martha och lille Vickis är ju dom gulligaste ungarna i världshistorien!

Bra igår då när Charlotta försöker intala mig dom rätta sakerna och det är exakt dom rätta igentligen och jag vill att jag bara ska kunna skita i känslorna för jag VET att det inte kommer bli som jag vill. Skulle jag kunna ha allt hon säger inprogrammerat i huvet skulle jag inte kunna skjuta undan det rätta, som jag gör automatiskt. Sen skjuter Sanna ändå på det automatiska på kvällen ;P svårt att förklara rätt och jag vill inte heller att ni ska förstå :P

Vad ska det bli av denna dag tro?

Ska snart åka till Pärla och troligtvis samtidigt som Charlotta :) Sen hade jag tänkt färga håret idag, men kanske inte är så bra om man måste göra slingorna sen på rent hår och dom tänkte jag låta Sofie göra på fredag :P Har fan gått ett halvår nu sen jag skulle färga om håret för jag hade fått utväxt.. 2 ggr har jag hunnit färgat, men inte orkat göra slingorna så nu jäklar! Hmm.. imorgon kommer jag inte ha tid.

Ska då på nån föreläsning halv 10, sen måste jag hinna med Pärla, kolla hus kl 5 och kl 6 möte på travet.

Frisk ska jag hinna bli oxå om fredagen ska kunna bli så kul som möjligt :)


Sanny doug funny dag

Haha, sanna börja nyss ta på Desivon på naglarna och trodde nagellacket skulle försvinna :P hahaha!

Har efter jag vart till högskolan utan framgång, till charlotta och pärla umgåtts med Sanna. Vi har käkat Max, lekt på travet medans pappa filmat kurslopp och suttit här. Nu ska jag snart följa med henne till bussen. Kommer frysa ihjäl!!


Orklös!

Sitter här i köket och käkar frukost igen. Blev precis låten Paper planes och fy sjutton vad den är för snart ett år sen.. saknar!!

Ska åka till högskolan om en timme och träffa en studievägledare. Orkar inte. Orkar inte göra nått alls igentligen. Sen blire Pärla direkt efter. Ska ringa och fråga pappa om jag kan få låna hans bil tror jag nog :P Sen ska jag och Sanna ev. och sola :)

Den här jäkla förkyldningen kan inte gå över någon gång heller :/

'

I'm sittin' here tryin' to convince myself
that you're not the one for me
But the more I think, the less I believe it
and the more I want you here with me


Syyyyk!!

Förlåtförlåt jag råkade låsa för jag viste inte att hon hade åkt!!!!! "det lär väl synas när jackan hängde där ena stunden och inte nästa".. just ja, glömde jag ska ju kolla vart din jacka hänger en´gång i timmen!

God natt!

Nu ska jag och Simba lägga oss och kolla på vänner eller nått :)


Hotellverksamhet?

det är tydligen det jag och pappa håller på med.. hmm.. kommer hem sent och jag går och sätter mig på mitt rum direkt. Just ja, fan att jag glömde jag är ju 8 år och ska vara hemma senast 5 och sätta mig i ditt knä!? Orkaaaa!!!!!!

Va på nån informationsskit på Miroi idag. Tog inte alls så lång tid jag räknat med så jag fick vänta på bussen i 45 min. Väl ute i Åbyggeby ringer Emma och säger att jag måste skynda mig för en kalv har fastnat och hon behövde hjälp så Kim åkte upp dit med mig utan framgång att få lös honom. Sen när Charlotta kom lyfte hon och Emma honom och jag försökte trycka ut huvet som satt fast, men det gick inte. Gick ut 2 sek och kollade in sen och då hade han kommit loss.

Fixade våra ponnyer och sen gick jag med Charlotta hem. Eller hur va det? Hon tog med en lekkamrat till Martha ;D haha! Gullunge det. Satt och målade vi :) Sen vart det lite ärenden så kom hem nu.

Är så sjukt trött så förhoppningsvis blir det sova tidigt ikväll :)

Emma!

Jag vill inte ha den här designen.. gör om! :p

God morgon!

Har fixat virusskyddet på datorn nu :) Så nu sitter jag hemma i köket och käkar frukost.. ska gå till bussen om ca 35 min. måste på nå arbetsförmedlingenskit :p sen blire direkt ut till Pärla och sen en lite hemlig sak :D Har inga cigg kvar heller så måste gå lite tidigare så jag hinner in på Time..

Dagen börjar bra med sol iaf :)

Tankar och funderingar!

Vart ska jag gå från nu? Det kan bara inte vara bara jag som känner så här.. Jag har varit med om såå mycket det senaste året så jag vet inte vad.. trodde jag viste vem jag var då. Men vem? Så här i efterhand vet jag inte vem jag va då, innan eller nu. Men bra mådde jag det här året iaf. Jag har levt livet. Mycket i början va ju för den där förbannade bekräftelsen.. och nog fick jag den! Men nu då? Nu är jag tillbaka på ruta ett! Jag vet precis vad mina nyårslöften ska vara för några..


Jag tror inte heller att jag kan leva det livet jag levt heller. Jag måste ta i tu med mina förbannade känslor först.. men går det äns? Finns det ingen mer än jag som får känslor hur lätt som helst?? Igentligen har jag bara fått riktiga känslor för 2 pers. det här året, men medans alla normala människor bara har haft känslor för 2 pers. under hela livet..


Det sägs ju att man faller för nån man tycker är i sin ”snygghetsklass” och om det nu är sant och jag skulle intala mig själv att du är alldeles för snygg för mig och jag trycker ner mig själv till en nivå som då är i min ”snygghetsklass”. Så hittar jag en kille i den klassen, men då kommer ju det förhållandet vara en bluff.. då du ändå kommer att vara den jag ser framför mig dag och natt och du kommer ändå att vara den mitt hjärta bankar fortare så fort någon äns nämner ditt namn och du kommer ändå att vara den jag inte kan få fram ett vettigt ord i närheten av..

Så tänkte jag för några veckor sedan och kände förmodligen lika för bara några dagar sedan. Men från och med idag eller kanske igår, jag tror nog till och med att det vände i en ískall bil, solsken ute och Halo på radion! Underbart

Nytt år, nya tag, nya möjligheter!


Once and again..

Dååålig uppdatering nu, men jag tänker inte vara inne på min dator föräns jag får virusskyddet som aldrig kommer :p Sitter hos Lina nu.. helgen har sett ut så att jag i fredags åkte till Gusten på fest. Va trevligt, men kanske liiite för mycket folk. Gick sen på slick. Tillslut kom Natalia och Johanna oxå :) hade grymt trevligt. Jag och Johnny gick till subway ett tag innan dom stängde, men det va inge vidare.. känner ju ingen smak ändå :p
 
Sen efter lika lång tid som det alltid tar för Johanna och Natalia att komma ut från krogen(haha!), så gick vi till donken så Johanna fick köpa mat.. svinkallt ute. Skulle på efterfest hos Joel, men så blev det inte. Jag åkte med Johanna hem och Natalia GICK hem.. Hemma hos Johanna satt Dennis och Max och spelade tv-spel och drack öl. Johanna däckade, Dennis lika så, så det va bara att lägga sig och sova :)


(Meningen med dom här bilderna va att visa Gust med typ 12 brudar från början innan fler kom ;) men fick inte med alla ändå :p Glömde sen att ta bilder :/)

På "morgonen" skulle Johanna ta bilen till söderhamn, men den startade inte så Dennis skjutsade till tågstationen. Åkte hem och åt, tog ett bad, fixade lite med bilderna på datorn och gjorde mig klar. Åkte till Linda och lilla Lilly och käkade tacos med dom, Fanny och Sofie. Hade varit gott om jag hade känt någon smak ;p

Sen åkte jag till Lina och Evelina :) Sen kom Anna och Emma oxå. Haha, om jag ändå kunde få lägga upp det jag filmade på Lina ;D hahahahah! FylloLina ;D Sen gick vi från brynäs till old saints.. skiiiit kallt! Satt där ett tag och sen gick vi till rockbaren.. nää jag gillar verkligen inte rockbaren.

Gick i förväg till donken för att träffa Tony. Sen ringde Lina så stod dom vid bussen så jag gick dit åsså åkte jag med Lina hem :) Hoppade av vid forsbybadet så hämtade Linas pappa oss där ;) Vaknade för ca en timme sen :D

Nä nu har Lina duschat klart och jag ska snart med bussen hem :)

Skrev det tidigare idag.





<3<3<3<3<3<3

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light

I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again

Feels like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
The risk that I'm takin'
I'm never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

RSS 2.0