Julafton och juldagen ;)

På julafton åkte jag och fixa Pärla på morgonen och sen åkte jag till Hille och gjorde mig klar och slog in lite julklappar jag inte hunnit slå in :p sen kom "farfar" en stund :) klockan 1 va vi hos mormor och morfar och åt m.m. Kalle är ju såå tråkigt så jag gick en promenad med Hera jag ;) sen hade Emmas häst smitit så vi lära åka dit mitt i allt.. sen blev det julklappsutdelning! Pucko Emma och Sanna vad jag fick av dom :p Paketen jag hade gjort va ju såå snygga ;D Sen åkte Emma och jag vidare till Andersberg, där åt vi oxdå m.m. ;)

På juldagen festade vi med Micke och hans kompisar :) Vi började ganska tidigt så vi skulle kunna gå tidigare till krogen. Vi gick till hangloose och fick stå i kö i evigheter så tillslut gav vi upp. Alla va ju så sega sen när vi gick så när jag hade gått en bit va dom borta.. va as hungrig så jag gick till mcdonalds och köpte en burgare och vatten. Såg en person jag inte ville träffa på där åsså såg jag 2 som vi träffade i hangloose kön så jag gick och satte mig med dom 2.. sen efter ett tag följde jag med dom till mc gills. Den ena betalade inträde åt mig och köpte en varsin öl åt oss ;) haha! sen ville jag bara att dom andra skulle komma å men dom gick ju knappt att få tag på, men tillslut hade Emma och Sanna hamnat på mcdonalds så jag gick dit. Sen åkte vi hem.. Stoffe kom och mötte mig vid bussen :)

Det va dom dagarna typ ;)


Fredag/lördag ;)

Skriver om Julafton och juldagen när jag får tid ;)

Igår va jag ner på stan med pappa, Ann och Stoffe. Bakis och allt.. Sen gick jag med Sofie. Jag köpte inte så mkt, men skridskor köpte jag iaf ;D Skit braiga.. så imorse tvingade jag med Sanna att åka skridskor med mig och Sofie ;) Gick upp as tidigt så gissa om jag är trött nu. sov en timme på dagen oxå. Har inte sovit på flera dagar känns det som :p Nu på kvällen kom Emma, Kim och Sanna hit och spelade lite guitar hero och singstar.

Nyss ringde Stoffe och fråga om jag kan skjutsa han och Chrilla till kungsberget imorgon, så det blir till att gå upp tidigt igen :/ fast kul kan det nog bli. Sanna ska följa med oxå.. Sofie skulle tänka på saken :p


??

Hur gör man för att få snyggare i bloggen Sanna??

Nu har jag städat lite och slagit in lite julklappar.. fullt med glitter i hela mitt rum nu :p Ska väl snart lägga mig och kolla på nån film. Är as trött!

50 min kvar till julafton ;)


Alone I break

Jag vill bara skrika ut orden till dig. Det finns inte ord. Ibland beskriver låtar precis allt man vill ha sagt. Den här låten säger inte vad jag vill säga dig, men därimot vad jag känner just nu.

I will make it go away
Cant be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
These feelings will be gone
These feelings will be gone

Now I see the times they changed
Leaving doesnt seem so strange
I am hoping I can find
Where to leave my hurt behind
All the shit I seem to take
All alone I seem to break
I have lived the best I can
Does this make me not a man?


Adam Brody<3


...


Spending my time
Watching the days go by
Feeling so small
I stare at the wall
Hoping that you think of me too


Snart jul!

Idag är det dagen före julafton och jag gick upp tidigt imorse så jag kunde duscha och åka till Sofie så tidigt som möjligt eftersom jag skulle med Kim och shoppa sen.. jag va hos Sofie 10 och då åkte vi till ica och dollar. Jag köpte filmer ;) Va 3 för 50, skit billigt ju :p Sen åkte vi hem till henne och åt frukost, gjorde julgodis och spela guitar hero. Jag vann varje gång vi körde på det lättaste ;) fast när vi körde på medel så vann jag bara en gång :p Sen åkte jag till mamma för hon lära ha bilen.. passade på att fixa lite med julklapparna till Emma, fast när hon kom hem fick jag inte hålla på mer så en får hon tråkig som den är.. för skylla sig själv!

Åkte till Pärla och när jag kom hem skulle vi äta pizza.. är så jävla mätt att jag kan spy! Just ja när jag skulle hoppa på bussen ropa någon mitt namn som vanligt ;) då va det Robert.. han hade julhandlat i sista sekund typ :p Så jäkla synd att dom inte fick tag på nån lokal till nyår.. hade ju vart såååå kul ;D

Igår va jag och Sofie till valbo.. hittade inget alls typ åsså hade vi rätt bråttom.

Nu har jag och Alex klätt julgranen ;) Undra vad man ska ha för kläder imorgon då.. och allt.. känns inte som det är jul imorgon lixom!


Skridskor :)

Snöväder det blev då.. men kul att åka skridskor vare :D Åkte med Sofie, Andreas och Rickard.. fick låna skridskor av Andreas mamma :) Jag ska fan köpa egna! Haha jag äger ju ;p

Imorgon ska jag nog hitta på något med Sofie!

Nu ska jag lägga mig och kolla på någon film, men har inte nån aning om vilken :p Kanske blir oc istället ;) Måste ju försöka sova tidigt så jag inte sover bort hela morgondagen!


Vet inte vad jag ska ha för rubrik :p

Nu har jag hunnit med lite mer iaf :p Va ut lite och gick, prata med Emil.. och sen när jag kom in hade Stoffe och Danne kommit och dom skulle till Sätra så dom följde med mig till Pärla och sen släppte jag av dom.

Nu har jag kommit hem och ska snart äta.. efter det ska jag åka till Brynäs och åka skridskor :D

<3


Helg

Igår skulle vi ut och äta med mormor och morfar på don peppino, men "som tur var" öppnade dom inte föräns 3.. så vi fick leta nå ställe.. tillslut skulle vi tydligen äta på Dallas i Andersberg och det sög ju :/ men tack mormor och morfar iaf :) Fick sms av Gina att hon ville festa så Emma, Sanna och jag plannerade då det. Vi bestämmde att vi skulle börja hos mej och sen leta fest typ :) men när vi va i stallet och jag hade hämtat Emma, som var redo för festande typ, fick jag sms av Gina att hon hade bestämmt med sin pojkvän ist och medans hade Sanna sagt åt Sarah att följa med så det blev Emma, Sanna, jag och Sarah :) Va här och sen drog vi med 23.00 bussen till Linus, som hade fest :) tiden gick fort som satan :p

Idag har jag inte hunnit gjort mkt.. spelat lite guitar hero med Alex och Stoffe ;D


Wii hos Sofiie ;D

Idag fick jag sova ut lite :) Jag åkte ner på stan vid halv 1.. träffa Malin och sen träffade vi Kim H och gick och åt. Många man "känner" va ute på stan idag ;) när jag skulle gå till bussen för att åka hem så ropa någon "Elin" å då vare ju Robin.. han tänkte skrika Haaarry ;D haha! Har han verkligen fattat att det va han som va Harry och inte jag?! ;p iaf så efter jag vart hemma en stund så kom Emma och Sanna hit.. kolla lite på Adam Brody<3 ;) sen när pappa äntligen kom hem så jag kunde ta bilen åkte vi och hämta Sofie, sen tog in klubbhästarna(vilket jag höll på att glömma;O) sen till hästarna, sen och lämna en nyckel hos Sofies föräldrar, sen skulle Emma hämta nått i Hille, sen till Max och sen hem till Sofie och åt.. kom dit vid halv 10 :p vi tvingade med Emma och Sanna dit.. vi spelade guitarr hero och nå dansmatta grejs.. skojjigt hade vi ;D Kom precis hem och är nu dötrött typ ;) ska nog lägga mig och kolla på nån film..

Imorgon ska vi ut och äta.. mormor och morfar bjuder :)


Torsdag

Haha, bara för att Emma tyckte att "Green day" verkade intressant så lära jag kolla på den igen ;D Som sagt jag äger!!

Iaf så kom jag precis hem.. har varit på ledaravslutning på travet å sen följde jag med Sanna när hon skulle sola. Imorse hade jag kurs för dom på travet, gick väl bra. Vart bara en att lära sela ;)

Haha, jag kan mkt av oc utantill nu jag.. slå den du ;)

Hade inte så mkt att skriva idag :p


Ja, lite allt och inget igen då ;)

Nu sitter jag här och har planerat att gå och lägga mig tidigt idag. har inte sovit så mkt dom sista nätterna.. åsså ska jag upp tidigt imorgon igen :/ ska ha kurs för dom som jobbar på travet.. sen ska jag nog ner på stan, lr jag ska fixa Pärla först åsså lär jag fixa Nitro oxå.. och hem och byta om å skit.. sen ska jag vara på travet 6 för då är det ledaravslutning :p Du ska väl dit Sanna?

Läste igår att dom har höjt åldern på ponnyerna i ponnytrav.. har alltid varit 15, men nu är det 18!! och nu när Limpan fyller 19 lixom :/ Nä jag får stå ut med min ponny som vill att jag ska dö :p Det betyder oxå att Pax, Botino och Domino får tävla i 3(!!!) år till!! Jag som tyckte det va så skönt att dom skulle få sluta tävla nu..

Emma fick rida Pärla på ridbanan igår.. va så duktig! Emma ville knappt rida för hon va så pigg sist ;) Idag har Pärla blivit vaccinerad :) åsså har jag haft sega öppetstall!

Jag fattar inte varför det ska va så svårt!!!? Det är väl bara att prata om något annat!! Jag säger klart och tydligt att jag inte klarar att prata om sånt.. speciellt inte nu!! Absolut speciellt inte nu!! Så ta inte upp det och gå inte in på mig!!

Igår köpte jag 3 filmer.. Blind dating(Sofie och jag såg reklam på förr och verkade bra), cloverfield lr va den heter(föratt Emma sa förr att den va bra) och sist men inte minst va det en film jag kände igen titeln på "In the land of women" så kom jag på var ifrån och kolla närmare.. jaaa Adam Brody<3 ofc ;D Skulle kunna kolla på den om och om igen oxå för han är ju helt jävla underbar!!


Nä nu tror ja jag ska ta och lägga mig och kolla på lite oc ;D

Just ja, kollade på "Eva och Adam fyra födelsedagar och ett fiasko" för ett par dagar sen och dom är då inte bra skådespelare lr speciellt inte Annika :p Åsså kollade jag på "Green day" igår och jag äger ju ;D haha!


Sen kväll..

Nu är klockan 6 och jag kom precis hem.. vi började kvällen hos mej, jag, Emma, Sanna och Sarah :) sen skulle vi dra till hang loose, men någon stans efter vägen tappade sarah bort sitt leg. så vi drog hem till henne å Henke, Strumpan och Joel istället.. va trevligt :) Gick till max och käka strax innan 4 ;) Träffa på Niklas vid gdg gjorde jag oxå :)

Åååh jag har så ont i huvet :/ så nu tror ja jag ska lägga mig och kolla lite på oc ;D Älska<3 jag är helt besatt ;) Jag har sagt det förr och jag säger det igen, finns det nån snyggare än Adam Brody asså????


The OC <3

-...if you honestly can tell me that you don't love me anymore?
...
-I don't love you anymore.

Jag kommer ihåg när jag såg det på reklam för ett par år sedan. jag kommer inte ihåg vart i tiden vi var då, men jag vet att jag kände mig träffad.

Nu har jag kollat klart på oc :( 2 säsonger sen förra helgen ;)

Jag älskar oc!! Jag älskar Seth!!


...

Jag hade så mkt att skriva tidigare, men nu känns allt bara tomt och cp!!


Bjuden på mat :)

Nu sitter jag hos Emma och mamma. Emma ska bjuda mig på mat :) hon håller på och göra klart och ska tända ljus nu så hör man
-mamma hjälp! det kommer ju värsta lågan! med helt rädd röst.
-men du kan ju reglera lågan, sa mamma.
-hur?
-men det finns väl nån liten spak, sa jag.
Åsså fixa hon det, men så hör man från vardagsrummet:
-det går ju inte att trycka!! så har hon låst den istället. Så mamma gick dit så hör man
-men du kan ju inte tända dom där, dom är ju slut ju!
haha bara en del av Emmas otekniska liv ;)

Så, nu har jag ätit klart ;) va gott! Tidigare idag har jag kollat på oc och sen va jag ner på stan en stund innan jag åkte till Pärla.

Haha just ja, nyss när Emma skulle blåsa ut ljusen så blåste hon och så sa jag att man ska hålla handen bakom dom långa ljusen när man blåser. Fick till svar
- Ja visst ska man? jag har oxå hört det!
hahahahah efterblivna unge ;)

Lördag!

Kom precis hem från bion jag följde med Emma och Sanna på :p aa nu står det typ helt still så jag kommer inte ihåg vad den heter men "...... igen" haha! Jag ville ju nått annat men.. Åkte till stenmans först så spelade vi lite rummy ;) va 100 år sen sist och piss gick det!

Tididgare idag följde jag med pappa och Ann till valbo. Jag köpte säsong 3 och 4 av oc.. har ju bara sett säsong 1 och halva 2 men jag tror nog fan att jag måste lägga mig och börja kolla på 3an ändå ;D Är ju så jävla BRA!! Just ja, jag va upp på vinden och hämtade lite julsaker oxå. Så nu kommer det bli såå snyggt på mitt rum ;p Va lite lättare och torrare att gå upp med stege än Stoffes jävla vis.. :p

På väg till stenmans höll jag på att köra av vägen oxå ;) va snorhalt på milbostigen så bilen bara gled snett framåt ;p

Och jag vet vad jag vill bli :D lr 2 saker :p


Allt och inget igen typ :p

Idag har jag varit på stan så nu har jag handlat klart julklappar åt Sanna ;D Åsså hittade jag ett par skor/stövlar åt mig själv ;) och örhängen!

Igår lära man upp tidigt och ha kurs för dom som jobbar där nu.. och vad gjorde jag sen? hmm.. städade och just ja jag jobbade, var ju trav. Jag fick sitta där jag alltid får sitta och sega så kom Inge och fråga om det va någon som kände sig manad att flytta till VIPen för det va bara en som satt där, men orka kändes det som. Så sa han det är Kim Jäderkvist som sitter där. Haha ja självklart kunde jag flytta ;D vi hade skit kul!!

Nu sitter jag här och har tråkigt.. ska försöka få lite mer ordning på mitt rum så jag kan få in lite juliga saker ;) Emma och Sanna ska gå på bio imorgon, men jag vill inte se den dom ska se. Jag vill se saw men det är ingen som vill gå på den med mig.. Jag SAKNAR dej!!

Ska upp tidigt imorgon för att Emma ska släppa Nitro i en hage brevid dom andra.. så har jag Pärla fixad tidigt oxå :)

Did I hear you right? Cause I thought you said, Lets think it over.
You have been my life, and I never planned growing old without you.

Shadows bleeding through the light, where a love once shined so bright, came without a reason.

Don't let go on us tonight, love's not always black and white.

Haven't I always loved you?


Allt och inget!

Usäkta kära läsare men jag har ett liv oxå ;D

Iaf så kom jag precis hem från Sanna och Pärla. Vi kollade lite oc, asså inte med Pärla då ;) Vart en konstig dag då jag vaknade tjugo i 12 åsså satt jag och kollade på oc vid datorn.. så fick jag sms av Marie kvart över 3 då hon frågar om det går bra med "Öppet hus" och om jag kunde ge hästarna mat efter.. fick skit panik asså. Fan, jag ringde runt och skynda mig till bussen.. fick tag på sanna som satt på bussen hem. Hon skulle hoppa av och gå dit.. tack snäll hon!! Va 4 ungar där ;) Kanske inte ska skriva vad jag hade lust att skrika åt dom :p

Åsså igår vad jag i valbo med Malin. I måndags vare skola.. ovanligt kul faktiskt bara för att jag kunde så mkt ;) Fick tillbaka 2 delar av nationella och på reading delen fick jag G+ lr jag vet inte om båda delarna var inräknade i det ;D Träffade Frida innan lektionen igen :)

I Lördags skulle jag hinna med mkt :p Först va dagen fullspikad och sen på förmiddagen fick jag sms av Lina som ville att jag skulle komma och vara statist i deras film ;) tog 12 bussen men missa 11an på stan så då han jag kila till systemet. Tog 3an till Hille. Gick förbi scoutgården och hälsa på Sofie som hade nått där ;) sen skjutsa jag mamma till Läkerol arena och Emma till hästarna. Sen åkte jag till Lina som höll till vid tolvforsgården :) Va en som såg så jävla bekant ut där men jag kunde inte placera vart jag sett han, men sen kom jag ju på att det va Emmas kompis Tim ;) Ännu en jag kände igen var där. Christoffer "Honken" som va på Saras födelsedags kalas ;) När jag va klar där så hämtade jag Emma och åkte till Hille och gjorde mig klar.

Åkte med Sanna till Sarah. Va bara vi först men sen kom Natalia och nån annan. Joel gick och satte sig med Sarahs brorsor som kolla på hockey :p Sen kom Joel ibland och Strumpan ibland och va med oss ;) Trevligt hade vi minsann :p Sen gick vi till hangloose. Träffade massa folk man kände :) Sen gick jag och träffa Emelie på torget och Joel ringde så jag fick min kamera.. Fick skjuts av Jorma hem och tur var väl det för direkt när jag satte mig i bilen började jag må illa och inte blev det bättre av att höra Emelie sitta där i fram och spy :p Mattias gick med mig till mitt hus för att va säker på att jag kom hem :p

I söndags mådde man inge vidare och klockan 5 skulle vi äta julbord i Engeltofta.. det var gott och trevligt :)

Asså jag älskar oc!! Klart bästa serien ever!! Seth är väl kanske underbarast?! ;D Adam Brody<33


RSS 2.0