Så..

..nu har jag precis kommit hem från Sanna.. vi har kollat på idol och oc och käkat pizza ;) Kim skjutsade hem mig! Innan det hade jag kurs och Sanna hjälpte till idag :) Sista gången.. kommer sakna denna grupp såå mkt! Underbarste ungarna ;)

Har haft nationella prov idag oxå.. gick inge vidare jag suger på engelska :p lr jo reading delen kändes som den gick bra :) Förövrigt i veckan har jag varit på stan med Sanna och på maxi med Sanna och sen Kim ;) och vad har jag mer gjort då? jo jobbat.. va trav igår.

Imorgon ska jag nog kika förbi scoutgården för Sofie ska va där och ha nått :p och sen ska jag och Sanna till Sarah och fira Strumpan och deras mamma ;) Linda och Sofie skulle bubbla.. skulle va såå skönt men jag hinner inte..

Nu ska jag lägga mig och kolla på underbara oc!! Och Adam Brody<3


Helgen typ..

Igår va jag på utbildning, fördjupningskurs i pedagogik. Va trevligt. Åkte dit med Marie.. den va i knivsta. Så tog jag tåg hem. Kom hem vid 7 så det blev inte så sent som jag trodde det skulle bli :)

Imorse blev det ingen sovmorgon heller.. åkte med halv 9 bussen för jag skulle ha knattekursen istället frö Marie.. ända till 2!! men det gick bra.. skit väder bara! Så åkte jag till Pärla direkt efter..

Nu snart ska jag lägga mig och kolla på tv och sen sova :) Satt nyss och kolla på One three hill med min "nalle" och va olycklig! Jag vill bara skrika ut alla känslor och tankar men det går inte! Inte äns att skriva ner!!

"Är jag hemma så ringer jag dig nästa helg! Vare så lr??"


!!

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan!
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den!!

Så sant som det var sagt!!


....

When she talks to you - you never care to listen
When she walks with you - your eyes are always drifting
When you don't call her back
Though you promised her that
What's that got to say about you ?
When she calls for help - you rather call her helpless
She is there for you - why are you so selfish
When you lie to her face
With a smile on your face
What's that got to say about you ?

Now don't cry your heart out - when she's nuthin' but a memory


Trött!!

Vad ska jag skriva då? Igentligen ska jag bara skriva att jag ska sova nu.. kanske kolla på ett vänner avsnitt för jag ska upp vid 7 :p

Puckohästarna på kursen då.. en galoppar och slår massa(Annabell) och en annan springer och slår några gånger(Botino) och den tredje är bäst(Pax) ;) Underbara ungarna på den kursen asså!! Bara en gång kvar med dom :(

Haha, Pärlas bromsspår är kvar på banan än ;p

Men ge upp för fan!!!!


Damp häst!

Ja, då ska vi se.. i lördas tog jag det lugnt på dagen.. Emma kom för hon hade ingen nyckel hem :p Så senare när jag va någorlunda körduglig åkte hon med mig och hämtade transporten i Hedesunda. Gick faktiskt bra :) Sen vare stress till hästarna och sen kasta i sig tacos hos mamma och gö sig klar för vi hade bestämmt(Sanna, Sarah och jag) att vi skulle träffas 4 hos Sarah, men när jag kom dit va klockan över 8 ;)

Vi satt och hade trevligt, som dagen före :) Sen gick jag ut i förväg(vi skulle till Jeanette) och träffa bland annat på Lina ;D Jag va bara ett tag hos Jeanette.. åkte typ med 20 över 11 bussen hem :p dom andra skulle ut sen.. Kom hem och Stoffe satt här med Danne å nån tjej.. både stoffe och alex va skit griniga sen! Jag la mig efter ett tag och försökte sova så gott jag kunde..

Hade klockan på rigning och åkte till Hille, där jag hade parkerat :p Hämtade Pärla och åkte in till banan. Ridvärmde henne lite och selade sedan på. Vart lite stressigt. Blev konstigt i defileringsvolten och från skritt skulle alla ut och förbi för jag ville va sist. Hann knappt ut på banan så börja hon slå som en tok. Trodde jag skulle ramla ur.. som tur va var det vatten innanför banan så där tvärnitade hon och stod still och slog så Emma kunde kuta dit och ta tag i henne. Så fick hon leda henne i defileringen och tillbax.. sen i provstarten la jag mig i rygg på Delta så då gick det bra iaf.. när vi voltade fick hon nå ryck men lugna ner sig direkt som tur va. Lat som vanligt i loppet. Vann iaf på 2.34 :p klubbmästare ;) haha!

Igår i skolan träffade jag Frida, som jag gick i samma klass som på gymnasiet.. har inte sett henne sen vi tog studenten ;) Det va trevligt. Hade bokredovisning på engelskan.. haha kunde ju ha gått bättre om man hade hunnit läsa boken :p och idag hade vi skriftlig redovisning!

Har precis kollat klart på ugly betty nu :) Just ja, igår kollade jag klart på förhäxad ;) så undra vad jag ska kolla på nu?!


***** ***

Hata hata hata!! Nu ska jag gå ut och dö lr nåt!! Jag orkar inte med denna jävla skit och allt :'(.. Jag är en jävla tattare, jag ljuger och vette sjutton allt!!

Skriver mer om vad jag har gjort dom senaste dagarna när jag får tid.. troligtvis imogon.


Fredag :)

Har nyss kommit hem från Sarah nu.. Sanna, jag och Sarah satt och drack och hade det skit trevligt :) Ingen aning vad jag ska skriva mer.. :p

Så jävla dålig stil!!

Jag HATAR att jag får ångest för andra! Känns så jävla piss..


Allt och inget?

Vet inte vad jag ska skriva finns inge intressant :p

Förra veckan började handledaren på travet iaf.. så jag fick lära henne rutinerna där och så typ och den här veckan är "hennes personer" där och försöker lära sig så snart behöver inte jag va där mer!

Igår körde jag Paxen och sen följde Malin med mig till Pärla så köde vi henne :)

Imorgon ska Emmas ponny kastreras så då ska jag va där :p Usch kommer dööö.. om inte annat svimma :p Å ikväll äre kurs.. orkar inte! Sanna skrev nyss och fråga om jag skulle följa med henne hem och kolla på oc sen :/ aja får bli en annan dag :)


10 november 2006

Underbar dag!!


10 november!!

Igårkväll åkte jag till Sofie. Vi käka max, kolla film och slappa. Såå skönt efter lördagen ;) Sov där så jag smög upp och jobbade imorse :p Vad har jag mer gjort idag då? Jag har varit på möte på travet, orättvisa skit travet, sen va jag ner till um, sen jobbade jag lite till och åkte till Pärla. Och nu har jag nyss kommit hem efter att ha varit och ätit hos Sofie :)

Snart klarat mig igenom denna skitdag! Kommer jag kunna sova alls? Jag menar igentligen är den här dagen som vilken annan som hellst! Att bara ett datum kan göra så jävla ONT!! Men förra året var den inge speciell.. va nog bara för att du va med mig!! Bara jag är med dig klarar jag allt!!

Jag älskar Simba! han är sååå jävla cooooool!! Vi sitter här och gosar ;D

Nä jag tänkte skriva till dig idag, men jag gör det imorgon istället! Imorgon kommer vara lika så..

So if you're feeling lonley, DON'T
You're the only one I ever want
I only wanna make it go
So if I love you a little more than I should

Please forgive me
I know now what I do
please forgive me
I can't stop loving you

Är så trött, så nu ska jag nog avsluta alla konverationer och lägga mig och kolla på förhäxad ;)


Party!

Nu har jag kommit hem från fest hos Sofie :D Va faktiskt kul.. va minst 30 pers i deras lilla 2a ;D Anders vart besviken att jag inte va "Blondie" mer ;p haha!  Å vissa saker va ju kulare än andra... Men i helhet va de kul. Nyår nästa!! ;D Jag ska ta med min syster och kusin till Robert och Lovisa då ;D fast det vet inte Emma och Sanna om än.. det kan bli en överaskning ;) haha!

Ååååååååh..äre så svårt??

Just ja kan passa på att skriva att Kim och jag va och hälsa på Iris igår :D tog en timme att hitta dit drygt och 20 min hem ;)

Så nu orkar jag inte mer.. mår illa som sjutton och är as trött :p Go natt!  fast jag ska nog kolla på förhäxad ;D


Oj va länge sen..

de va jag skrev nå nu! Har ju så fullt upp att man inte hinner med ett piss typ :p

Helgen va ganska trevlig iaf.. i fredags på kursen va vi inne för de va sånt skitväder så vi gick igenom selens delar och så. Så jag skulle visa vad en käk va. Eftersom Ida hade tagit fram Dominos sele så fick han va visningshästen. Sanna, som va med istället för Amanda höll i honom. Jag hann inte mer än att visa hur den satt under hakan ungefär så reser sig puckohästen rätt upp i luften och gör en kullerbytta bakåt! Överkänsliga ponnyn han.

På lördagen va Emma och Sanna här och gjorde sig klara med mig inför kvällen. Vi hade som plan att åka till Michelle på halloweenfest så vi klädde oss efter det. Jag hade svart kjol och svart kort linne(typ genomskinligt lr va man säger:p) + mina röda horn och svans :p Emma och Sanna hade svarta kjolar och svarta horn iaf ;) Åkte till Sarah och förfestade, sen så skulle Michelles fest ner på stan så vi kunde inte åka dit så vi blev kvar hos Sarah. Med där va oxå Henke, Strumpan och Joel :) Senare kom oxå Danne och Stoffe. Danne blev inte långvarig, men stoffe(full som fan redan kl 7 när jag skjutsa han till s.bomhus) stanna hela kvällen. Kul hade vi :) Skulle ta sista bussen hem, men eftersom en viss sanna promt skulle prata med stoffe missa vi den så jag var tvungen att ringa pappa. han låg och sov men kom tillslut och hämta oss.

På söndagen hämta Uffe Sanna och mig så "käka" vi max.. fick inte i oss så mkt :p Så kollade vi på oc. Sen åkte vi upp till Pärla, sen vart det mer oc ;) sen åkte vi till Wilma och sen blev det mer oc ;p haha!

Nu ska jag lägga mig och kolla på förhäxad, skriver mer när jag får tid :p


RSS 2.0