Brrrrrr!!

Äntligen inne i värmen!! Hur kallt som helst ute åsså måste man gå flera mil från bussen oxå..

Gick bra på hang loose iaf.. lite pinsamt och så men annars så :P Lina är ju så duktig så det kommer bli kanon :) Sen gick vi till nian och åt. Och nu sitter jag här och funderar på att linda in mig i täcket och kolla film :)

Vi ser det snöar..

Gick upp tidigt igår å det hade snöat/snöade massa. tog halv 8 från strömsbro till Åbyggeby och gick till Charlotta och umgicks med henne, Martha och lilla Victor :) Mycket trevligt!! Kom iväg till stallet vid halv 11. Tog 12 bussen hem och käkade, duscha och gjorde mig partyklar typ eftersom jag skulle vara med som statist i Linas "kondomfilm" på hang loose. Drog med Emma oxå. Men det kom inga folk så det va bara att åka hem igen..

så nu ska jag ta och göra mig klar igen så ska dom göra ett nytt försök idag :) Ska det vara så svårt att få ihop folk!? det är ju kuuuul :p

Rubrik?

Ojojoj vad jag är dålig på att uppdatera nu.. satt hemma hos Gust i lördags när Emma ringer och säger att hon gjort om min design ;@ hon ska få fixa till den sen :p

Dagarna bara flyger förbi.. man hinner knappt med. Har jobbat lite, vart till arbetsförmedlingen och så.. en dag förra veckan följde jag med Charlotta hem och bakade pepparkakor med henne och Martha åsså lille Vicktor då, men han kollade mest bara på ;p

Fixat riktig foderstat till Pärla oxå, med hö 4 gånger per dag :) hoppas det blir bra. Åsså måste hon vinterskos nu oxå :/ tänderna måste raspas, vaccineras, köpa nå mot hennes jäkla brunst å gud vad dyrt allt kommer bli :/

Helgerna har varit roliga dom oxå :) I fredags va jag med Johanna och Natalia hos Johanna och kollade på idol och drack.. treeevligt! sen drog vi på slick. Sov hos Natalaia.

I lördags åkte jag med mamma och Emma till valbo och sen vart det lite slappa hemma innan jag gick och mötte Malin :) snackade och gjorde oss klar sen drog vi till Gusten :) Emma kom sen hon oxå å en kompis till Gust. Blev lite fullt å vi drog ner till old saints. Efter ett tag där gick vi till(utanför) rockbaren och träffade Emelie, Anders mfl. Drog med oss Anders till Hang loose. Träffade Sanna, Sarah och massa fler där :) Hade skit kul. Hängde med sanna typ hela kvällen.. vilket inte har hänt förr :) Alla va bra fulla, men Sanna kommer inte ihåg så mycket.. hände så mycket man kan skratta åt nu ;D haha!

Vi skulle till Hille och tog 11an.. Anders följde med Emma och mig. Sanna kom infarandes på bussen i allra sista sekunden :p När vi hade hoppat av skulle Emma och jag tydligen byta skor och massa skit oxå :p Stannade med Max och Daniel och snacka med Daniel ett bra tag.. Emma och Anders gick tillslut vidare och jag hamnade på efterfest hos Max med han, Daniel, Robin och nån brud.. va trevligt, men jag va grymt full :p Va full när jag vaknade 11 och gick hem oxå.. Pinsamt! bilder kommer sen när Emmas kamera blir fixad(gick sönder)..

Ingen som vet hur man får över bilderna från minneskortet när man har stoppat in det i datorn, men inget händer?? en lampa brevid där det står "Access" börjar bara lysa..

gästdesigner

Hallå där! Eftersom Elin är så otroligt seg på att både blogga och att snygga till designen gjorde jag om lite snabbt!
Hon gillar ju färgen, men den är oerhört irriterande att läsa mot! Så ska ändras mer senare när tid finnes.
Då ska även en bättre header göras, när jag letat upp lite bilder!

Ha det så kul på krogen Elin så får du fortsätta fixa själv sen! ;)


den gamla designen  den nya designen
    Gamla designen              Nya designen

/ Gästdesignern

RSS 2.0