Nomy - Cocaine

You are in pain
Take your life, take your life with cocain
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

So fine this day
all your problems has gone away
but tomorrow, when you wake up
all your problems are back to stay

Your life,
a game
turn it up, turn it up with cocain
And everytime that you live is a time when you feel
and the only time you heal

Tell me what it is
and it would never be like this
A problem that we have in common
baby tell me what it is
it probebly dosnt meen a piss
will rip my heart apart

Now it's to late, to late to live
only heaven loves you now
so love it back for once
just once

Now it's to late, to late to live
and my councius killing me
so am I alive
but Im not free

and for all of you that can relate to this to
and for all of you that can relate to this to

White snow
I know
You're one a place where I just can't go
But I hope you do remember
your snow dosnt warm you in december


Exakt så känner jag just nu!! Jävla pissliv!


Kim dag ;)

Vaknade lite lugnt imorse vid tjugo över 9, efter att ha sovit iaf 10 timmar ;) Pappa är ledig denna vecka så vi tog och åkte till ica maxi och shoppade lite och jag gick in på systemet :) Sofie ringde och vela att jag skulle komma sen, men om jag skulle hinna med allt så lära jag ta 12 bussen.. och som vanligt typ hann jag inte med att byta till 11:an på stan så jag åkte till Kim, som tro det eller ej städade ;o haha!

Vi tog bilen till systemet eftersom Kim oxå lär ha tills imorgon ;D sen blev det Max ;p blir ofta det när man är med henne, konstigt nog ;D åkte till travet och satte oss eftersom jag skulle ha öppet stall kl 3.. hade det fram till halv 6 och då vare bara att gå till triangeln och sega fram till halv 7 då bussen till Åbyggeby gick. Fixade Pärla+ att jag lovat Charlotta att fixa hennes idag, men jag hann med 8 bussen hem som tur va.

Nu ska jag väl ta och lägga mig och kolla på någon film och sen sova, för Kim kommer ringa mig tidigt imorgon och komma hit så ska hon låna kläder av mig att ha när vi går ut ;D

My hopes are so high that your kiss might kill me. So won't you kill me? So I die happy.


Here In YOUR Arms


Well, you are the one, the one that lies close to me
Whisper's "Hello, I miss you quite terribly"
I fell in love, in love with you suddenly
Now there's no place else I could be but here in your arms

Den låten hade jag på hjärnan i lördags!!

Jag önskar jag kunde stannat just precis i den sekunden för alltid<3


Föööörkyld :'(

Igår vaknade jag och var förkyld :/ Tog det lugnt fram tills att Sofie ringde och vela ut och gå i hemlingby. Sen ringde Carro till henne och vela åka skridskor så vi bestämmde oss för att gå i Åbyggeby, åka skridskor och sen bubbla :) När vi kom till isen så va den inte plogad så vi tog en promenad därifrån till Pärla. Fixade henne och gick tillbaka. Bubbla kunde vi inte heller eftersom Kent-åke hade tömt poolen just precis innan :p. Jag åkte med Sofie hem. Vi åt, duschade och tog det lugnt. Vaknade idag och va as förkyld :( åkte hem när hon och Carro skulle ut och gå och sen åkte jag in till travet och hade kurs för dom som jobbar där.

Kim, Emma och Sanna hämtade mig, så åkte vi till Max och tog med hem till Ulf och åt :) Sen vare bara att fara ut till Åbyggeby. Hade bestämmt med Charlotta att vi skulle åka dit samtidigt :) sen gick hon med mig till bussen, så vi gick och pratade massa ;D Träffade Natha 2 ggr idag oxå.

Imorgon ska jag fixa Charlottas pållar+Pärla och sen ha öppet stall.. hoppas jag är bättre då! Och speciellt tills på torsdag då det blir utgång ;D Hoppas Mattias ska ha förfest!

Det va väl typ allt för mig, för nu ska jag lägga mig så jag kan bli frisk nångång!


Söndagen!

Vaknade 7 imorse :/ så jag tog tio i 9 bussen hem. Hade tänkt sova, men det blev inte så.. bestämde med sanna att gå på stan så jag tog 2 bussen ner. Sen åt vi på Tennstopet lr vad det nu heter.. Kim va oxå med :) Vem tror att Kim är liiiiite avundsjuk på mig då!?;D haha! lr besviken? frågan är den..

Sen tog vi bussen till Åbyggeby. Fixade Pärla och gick sedan till Stenmans. Hahahah, jag skrattade så jag grinade ett tag ;D Sen tog vi en sväng till Max och käka glass/milkshake. Sen kom vi inte på vart vi skulle åka så Kim åkte till Anderberg åsså fick hon en idé:
- Jag vet, vi åker åt fel håll i en rondell.
Haha, hittade ingen hon kunde gö det i(som tur va?;p) så hon släppte av mig och nu sitter jag här och är AS trött! Ska bli skönt att sova i min egen säng. även om jag vill annat..

Just ja, Emma och Sanna. Christopher hade pratat med folk om den där filmen med brad pitt ni vill se och ingen hade tyckt den va bra :p

Nu ska jag snart sova :D


Lördagen!

Hade mobilen av på natten för jag hade skiiit lite batteri kvar, så när jag satte på den fick jag sms av typ 7 pers och det ringde massa :p Vaknade rätt tidigt, men låg och vila i evigheter och kollade på tv. Vid halv 4 eller nått skjutsade Christopher hem mig. Lära städa när jag kom hem och göra mig i ordning för att ta 5 bussen till ponnytravgalan.. blev as stressigt. Precis när vi skulle sätta oss så ringer Emil.. det va ju lite chock :p Sen åt vi tacos och så :) Tog halv 9 bussen till stan och Imli. Så gick vi till Öster. Det va en som hon känner som hade födelsedagsfest och alla bjudna fick ta med en kompis :) Kom dit nyktra och frysna vid halv 10 :p Tog ett tag att komma igång, men sen va det kul :) Haha, så kul att göra Emma och Sanna avundsjuka ;D

Sen kom en som Imli känner och hämtade oss och vi åkte med till honom och spelade gh med dom :) 2 på guitar, en trummor å jag och Imli sjöng ;) Sen skjutsade han ner oss till stan. Träffade Sofie, Linda, Fanny och Carro, men dom gick till Hangloose. Jag och Imli orkade inte stå i kö till slick så vid 1 gick vi till mc donalds och köpte med hem till henne. Haha, fan va man kan skratta åt sjuka saker när man har druckit ;D sen sov vi :)

Och jag måste sluta ge ut mitt nr när jag är full :p


Fredagen!

Vaknade rätt tidigt, men va så trött så jag tog det lugnt ett tag. Åkte med bussen till Pärla 1. Bakis som fan va jag HELA dagen :/ 10 i 3 från henne till travet för att ta in dom. Sen gick jag därifrån till Mattemus och hämtade min sprit. Sen åkte jag hem och gjorde mig klar. Det ringde någon och frågade vad jag gjorde och att jag skulle komma på fest på brynäs och han vägrade säga vem det var.. visade sig sen att det va Jeppes kompis Joel :p Vid 8 kom Sofie, Madde, Mattes, Anders, Sanna och Sarah. Vi spelade lite tp, kort och drack :) Emma och Emelie kom vid 11 med Jorma och några till. Halv 12 skjutsade Sofie Anders och Mattes till kåren å mig och Madde till Slick :) Sanna och co tog hit Madde och hennes kompisar..

Träffade på Christopher direkt, han va där med bl.a. Fredrik Svanberg som gick i min klass på gymnasiet ;) Så när vi satt där kom Jeppe med sin sköna mössa ;D Träffade Kim J, Robban och deras gäng å! Vid halv 2 gick vi.. träffa Kim och Robban utanför och stod och pratade med dom medans vi väntade på Christopher. Kim, jag och Robban bestämde att vi ska ut efter travgalan nästa lördag :) Träffade Carro oxå! Mattes skulle ha efterfest, men Christopher frös så mycket så vi tog 20 över 2 bussen hem till honom.

Ja, de va typ den dagen ;p


Torsdagen!

Okej. Nu är jag iaf någorlunda nykter, har ju skrivit dom 2 sista inläggen full ;) I torsdags hade jag i alla fall hur kul som hellst!

Klockan var väl vid halv 9 eller nått när Maria hämtade mig hos Christopher. Så åkte vi till Mattemus :) När vi kom dit va det typ 5 pers där. Sen kom Jeppe mfl. och sen oxå Imli :) Va trevligt, okej inte allt va lika trevligt :p. Haha, Pär va ju lite kul han. När vi går ut från lägenheten så säger han åt mig att jag ska komma och hålla i han, åsså fäller han upp huvan och går i 190! Haha, van vid att inte vilja bli igenkänd av folk? ;p Jag ska inte skriva mer eftersom jag inte vet vilka som läser :p

På krogen va det lugnt, men senare kom det fler folk. När vi ska hämta Jackorna så stod vi där ett tag eftersom Pär hade tappat bort lappen(jag fick inte ta den för jag skulle bara tappa bort den:p). Så medans han skrev på nå papper så skulle jag gå ifrån så jag backar och snubblar på hans jäkla fot så jag ramla rätt bakåt :p (Kände när jag vakna igår att jag hade skit ont i höften :p haha!) Skulle sen ha efterfest hos Jeppe, men ingen orkade typ så Maria skjutsade hem alla :)

Haha, en bild på mig och Imli på Slick ;D min dåliga mobilkamera..


Party och åter party!

Haha, är hos Imli nu, Sofie ringde och hon somna vist medans ;) haha!

Jobbigt nu, 3dje dagen jag festar :p Igår va vi hemma hos mig sen drog jag och Madde till Slick. Va kul. Träffade Christopher mfl. Kim J, Robban och dom oxå ;D Skulle på efterfest hos Mattes.. Christopher skulle ta med typ 10 till, men så frös han så mkt så jag och han tog 20 över 2 bussen hem till honom :) Träffa Emma och Emelie på bussen (som hade varit hemma hos mig med tyo 20 pers till :p men jag ville ju till Slick så:p) Iaf så skjutsade Christopher hem mig strax före 4.. jag va sedan tvungen att ta 5 bussen till ponnytravgalan ;) liiiite stressigt blev det :p

efter galan så åkte jag till stan och mötte imli så gick vi till söder, till en födelsedagsfest. Tog typ 100 år att hitta.. va kul där när man hade fått i sig lite ;) typ 40 pers i nån lokal.. stor lokal!! ;) åsså skulle vi på krogen, men så blev det massa tjafs så vi gick till mc donalds och kökpte med hit :)

Nu kom hennes syster så nu ska jag sova.. god natt!!

Party torsdag ;)

Observera att jag är full som satan när jag skrivier nu ;) haha ska försöka stava rätt :p

Underbara du<3

Idag vaknade jag 6 och åkte med pappa så jag tog hans bil till pärla och fixade henne. jag hade bestämmt med maria att jag skulle komma till henne vid 3.. jag skrev typ 2 sms under tiden jag gick från travet med as tunga kassar. när jag tillslut kom dit sa hennes bror att hon låg och sov för hon hade feber och massa. jaha, tänkte jag och gick därifrån. Jag skerv sms till christopher och gick vidare. tillslut var jag uppe i stigslund och fick syn på farfar :) så jag gick med han upp och fick semla och vi kolla på tv och sen fick jag macka+ öl och så ;) sen gick jag till christopher. vi snackade och kolla på tv typ :) jag tänkte byta om där men så ringde maria att hon va utanför helt plötsligt typ :p då åkte jag och hon till matte mus på nordost som hade fest :) va några där.. bla en Pär, jag dela jacka med han och massa.. sen helt plötsligt sa någon att det va ju Pär från "ensman mamma söker" ;) haha!

vi gick ut på krogen och hade skit kul ;D sen behöver jag inte gå in mer på detalj, men emma och sanna, mina TROGNA läsare, kommer jag berätta allt för fast det inte äns är nå inbtressant haha ;)


och nu har maria precis skjutsat hem mej :) och jag håller på och dör typ :p


Åååååh jag vill ha dej här NNNUUUUU!!


:D

Jag är såååå duktig ;D men kunde inte sova inatt. Antar att det beror på det.. iaf så jag gick då upp vid 6 och åkte med pappa så jag kunde låna bilen till Pärla. Så hon är iaf avklarad. Nu ska jag bara göra mig klar lite och packa med kläder+smink och så, så ska jag dra till travet och ha kurs för dom som jobbar där sen :p slutar 3 så då går jag till Maria. Ikväll blire party ;D

<3


Pary imorgon, fredag och lördag ;D

Gick inte att komma in på bloggen igår kväll.. och nu orkar jag inte skriva så mkt :p

Träffade Julia i stallet igår iaf :) Ojojoj.. :D

Och shit vilken fest helg det kommer bli ;) imorgon ska jag ut med Maria och fler, eftersom Maria åker på lördag :( På fredag ska vi nog ha fest här, om det är så att pappa och Ann åker till stugan :) På lördag äre ponnytravgalan och efter det tänkte Sanna, Emma och jag gå ut ;)

Gud vad jag är glad för din skull!! Jag är chockad över mig själv faktiskt. Men det kanske är bara för att jag känner som jag gör nu. Måste det vara, annars skulle jag nog inte ha pallat det. Inte förra veckan äns.. Men nu, och nu är jag GLAD :D Inte för att det finns en chans i världen att du skulle se det här.. haha!


Tråkväder!

Igår när jag hade hälpt Emma att ta ut hästarna(efter att ha sovit 3 timmar) så åkte jag hem och kollade lite på oc. Somnade i kanske 1,5 timmar :p sen kom Anns föräldrar så vi fikade lite. Senare pallade jag inte att vara hemma mer. Känns så sjukt konstigt i magen så jag bestämmde mig för att åka till Sanna en stund. Dom skulle till triangeln, men va typ as sega. Vi spelade lite kort med Kim :) Åsså precis innan jag ska gå så smiter Hera ut för Kim. Haha, bussen fick vänta med att åka ett tag sen tillomed ;p fick du tag på henne sen Kim?

Idag fick jag inte heller sova, då dom förde ett jäkla liv här utanför! Åkte till Pärla och sen köpte jag sån där sak så jag kan lyssna på min mobil i pappas bil ;) Sen blev det lite bråttom, men hann gjorde jag. Skulle vara på travet 1 och ha kurs för dom som jobbar där. Selade på vagn och körde en bit. Lär sig snabbt gör dom faktiskt :) Sen när jag satt på bussen hoppade Carro på, va ett tag sen man såg henne igen. Vid nästa hoppa Marcus på(en av dom jag har kurs för) :)

Åkte ner på stan och mötte Maria, vi shoppade lite och fikade :) Sen skjutsade hon mig till Sofie. Åt där och spelade lite wii med henne och Andreas. Så nu sitter jag här och har plannerat att sova länge imorgon ;) Och känslan är kvar..

Fall.... with you I fall so fast!


Partydag fredag!

Igår träffades jag, Emma och Sanna i Hille vid 7 för att fika lite och så. sen drog jag till Maria, som hade avskedsfest.. ungen åker ju till Australien för att jobba! Kul va det iaf på festen, sen åkte vi ner på stan och Slick. Skit kul hade vi! Sen hade vi hur många efterfester som hälst att välja på. Men blev tillslut att vi skulle till en Mattias på öster.. och med vi menar jag Sofie A, Emelie, Maria, Fabian, Christopher och jag.

Jag är så trött att jag inte vet vad jag ska skriva :p iaf så utanför krogen träffade jag Annika och Emilia :) Sen gick vi till Öster.. sega Christopher gjorde att det tog typ 100 år att gå dit i kylan :p vi va där ett tag sen åkte vi till brynäs och fortsatte.. Emelie vet jag inte vart hon tog vägen och Maria drog.. 2 till följde oxå med.. Va väl inte världens efterfest, men jag hade kul iaf ;) Sanna och Emmas klasskompis Fia var där oxå.. hon skulle tydligen skvallra om mig till Emma ;) iaf så vid kvart i 6 drog jag och Christopher hem till honom i stigslund. Somnade väl ganska direkt, men vaknade vid halv 10 för han hade så ont i huvet. Och jag mådde typ illa. Vi låg och typ vilade/sov/pratade och så fram till 1, då drog vi till triangeln och köpte chips och självklart skulle han ta bilen dit :p Sen låg vi och kollade på "blablabla Benjamin nått", den nya med Brad Pitt.. Seg film. Hände ju knappt något. Va meningen att Christopher skulle skjutsa hem mig sen, men då va mamma och Emma i krokarna så dom hämtade mig.

Sen åkte vi till hästarna och fixade, blev bjuden på mat hos Stenmans, sen hästarna igen. Med 22 bussen åkte jag och Sanna till Sarah och spelade kort :) Så nu sitter jag här och ska upp om 3,5 timmar..

Hos Maria.. Va typ 30 pers där iaf ;)

Hanna :)

Nån och Fabian

Fulla Christopher på väg från krogen ;)

Maria

Sofie och Fabian

Christopher, på efterfest nr 1 ;)

Hos Sofie.. efterfest nr 2 asså.

Mattias*2


Städar..

Orkar inte ta upp vad jag har gjort om dagarna förutom att jag idag har haft öppetstall och suttit hos mamma och fixat lite saker vid datorn.. osså när man kollar på gamla bilder så kommer låten "Baby can I hold you".. då gråter man kan jag säga!!

Just nu försöker jag städa HELA mitt rum :p asså grundligt.. är snart klar, lr kanske en halvtimme kvar ;) Haha, jag har mer än 400 dvdfilmer ;) + alla vännersäsonger + alla OC + alla förhäxad + några lost och så ;D Så grymt tråkigt att kolla på skräckfilmerna utan dej! Jag vill inte.. tror inte jag har kollat på någon på evigheter!

Har 6 filmer med Adam Brody<3 + OC då :D Jag tror jag kommer att kolla på OC om och om igen tills dom inte funkar mer ;)

Igår satt jag i evigheter hos mamma och flyttade över alla chip från dom gamla bläckpatronerna till dom nya :p men ändå visar skrivaren att dom är tomma..

I can't unlove you, can't do that, no matter how I try I'll never turn my back on someone who loved me too.


Detta år hittills!

Har inte haft tid att uppdatera nå. Men nu tar jag och skriver lite. Emma och Sanna åkte precis hem. Vi har spelat lite gh och kort :) äkta pepp humör mot slutet! Igår tolkade jag och Sofie lite med Pärla, sen åkte vi till södra(hennes föräldrar) och bubblade. Vi gick ut med lite kläder för att frysa men det gick inge vidare så vi bestämde oss för att klä av oss och gå ut och rulla i snön och sen kuta in till bubbelpoolen ;D Va ändå skit varmt :p men vi satt där ett tag och sen kom Andreas och hämta oss. Åkte förbi och tog in klubbens ponnysar och sen till brynäs. Vi gick till Andreas kompis Tomas och lanade. Vi va 5 st som spelade cs. Skit kul ;D Fösta gången jag spelade och jag ägde ;) haha! I förrgår kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, men på kvällen åkte jag till Sofie och spela gh och dansmatta med henne och Patrik.

Vad har jag mer gjort då? Jag har iaf satt igång Pärla den här veckan.. Kört, ridit och ridit ;) Hmm.. från torsdag till söndag sov jag hos Sofie, för Andreas va borta. På torsdagen fick jag dit Emma, Kim och Sanna. Vi käka tacos och spela gh :) På fredagen tog jag bussen till Pärla. och när jag hoppar av bussen på stan för att byta, vem är det som står precis utanför den då? Ja precis och jag får nå fel. Jag pallar inte det.. iaf så åkte jag till södra sen och Sofie hämta upp mig så åt vi med Lena och ja.. vi va 12 st iaf ;) sen spelade vi spel.. kula dom! Sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde.. Åkte skridskor gjorde vi en dag, piss is vare.

På nyår hade vi allt för många alternativ. Slutade iaf med att vi åt hos Ulf. Kim, Sanna, Emma och jag. Skit gott åsså hade vi med en varsin efterätt, så vi blev proppmätta ;) Sen drog vi till Sarah. Vi fick mamma att va hundvakt åt Hera så Kim kom sen hon å :D fast innan det kom Joel. Sen drog vi ner på stan en stund vid 12. Träffa kula folk å blev nästan träffad av raket. Sen hos Sarah kom Henke penke, strumpan och massa fler.. har aldrig sett så mkt folk hos Sarah. Sen efter krossade glas mm. så fick dom flesta gå så då gick vi med till en Oskar. Vid halv 4 blev vi hungriga och gick till Max :) avslutade senare hos Sarah och jag tog 20 över 5 bussen hem :) Skit kul att Kim va med och drack oxå!!! Kul att träffa Henke oxå.. för er som inte vet är det Sofies ex. Har typ träffat han 3 ggr på 4 år nu lr nått.

Bestämde att vi ska hälsa på honom i mars(i London), men nu vet jag inte om det blir av för jag har tvingat med Sofie till Los Angeles i sommar. Andreas ville tydligen med oxå, åsså ska vi få med fler.. nån som vill med?

Haha, nu loggade Sanna in på msn.. går det så fort att åka buss? haha, jag börja skriva när jag hade gått med dom till bussen!

Aja, orkar inte mer nu :p lägger ut bilder på bd när jag orkar ;)

Men måste lägga ut en på hetaste Adam<3

Blir nog lite oc nu ;D


cs

Nu ska jag lana lite.. oj, nu ska vi börja ;)

RSS 2.0