Förra helgen!

Va som sagt i Linda och Davids stuga  utanför Edsbyn från fredag till söndag. Mycket trevligt. Va jag, Sofie, Carro, Fanny och David G som begav oss dit. På fredagen tog vi det lite lugnt, grillade, drack lite vin, spelade kubb och spelade spel :) Grymt kul när vi skulle sova. Sofie och jag höll på att skrämma upp varandra, fast det va nog mest Fanny som blev rädd :p

Gick upp rätt tidigt på lördagen, då Fanny och David skulle bege sig hemåt.. vi va så grymt trötta så vi slappade mest hela dagen å sen kom Patrik förbi och grillade korv med oss och senare gjorde vi oss klara och grillade. Satt och drack och Sofie blev askalas på en gång typ ;) gjorde kullebyttor och massa :p Sen åkte vi den 40 min långa färden in till Edsbyn och gick på en förfest Patrik va på.. sen gick vi till Persmässan.. hade nog varit kul om det inte vore för att jag inte mådde någe vidare..

Träffade på Natha så hon satt med mig ett tag :) sen blev jag så jäkla less så jag gick med Linda och David och köpte pizza. Va så grymt hungrig. Vi köpte 3 st. Med min märkte vi att det blivit fel när vi gått en bit så jag gick tillbaka. Fick vänta i minst 20 min och märkte att det va fel igen, men då gick det fort och vi gick till bilen. När Sofie och Carro oxå kom tjatade dom om att dom skulle värma rester av det vi grillat...

När vi kommer hem och ska äta så värmde jag en liten bit(hade papperstallrikar) å åt den. När jag sen ska gå och ta en till bit så är HELA pizzan borta :@ fan vad arg jag blev.. då hade Carro tagit all.. fick en liten bit hon hade kvar, men jag va as hungrig. Så tjata Linda att jag skulle ta en bit av henne. Och då ville Carro oxå ha så vi fick dela på det Linda hade kvar.

Jag gick och stoppade in min bit i mickron och när den va klar ställde jag den på bordet framför mig och läser sms jag fått medans vi va borta.. när jag kollar upp igen så har Carro ätit upp den med!! Fy fan vad irriterad jag blev!! och inte nog med det så blir Sofie as förbannad över att jag var så grinig.. det slutade med att alla gick och grinade :p Va första gången jag bråkade med Sofie så där tror jag. Vi sov ju i samma täcke, men vi låg fan inte nära varandra den natten eller :p

Dagen efter vart segdag fram tills att vi packade och åkte hem i regnvädret. Hemma hann jag slappa lite och sen va det bara att hoppa in i duschen å sen hämta Natalia i Andersbergcentrum åsså åkte vi och köpte kebab ;) åkte hem hit och drack lite, sen skulle vi ta halv 12 bussen ner på stan, men så visade det sig att det inte gick någon buss så pappa va snäll och skjutsade ner oss till hang loose :) Va väl okej. Har aldrig dansat så länge i sträck på krogen någon gång tror jag :p Bara första dansgolvet va öppet så man kände typ hälften av alla som va där.. gratis inträde va det oxå. Va en helt okej kväll :)

Skriver mer sen för nu orkar jag inte mer :p

Ön ikväll!

Jag och Natalia började lite hemma hos henne i torsdags och sen åkte vi vidare till Joel på förfest. Va inte så mkt folk när vi kom dit, men sen va det tydligen det :p Va ut och gjorde typ allt och inget på krogen. Sen blev det en liten efterfest hos Joel, eller eftersex som vissa kallade det ;) Ja det va ju intressant.. efter att några åkt hem va det Joel, Sabina, Emelie, jag och Joel"plutten". Konstigaste ever.. men aa klockan 5 insåg jag att det va lönlöst att försöka sova så jag ringde till Sofie åsså gick jag dit och sov.

Dagen efter mådde jag inge vidare.. men det va bara att bita ihop åsså åkte vi runt och uträttade lite ärenden.. hem till mig och packade, systemet, stan, åbyggeby och hämta täcken, åkte hem och åt åsså kastade jag mig in i duschen å sen kom Fanny och David och hämtade oss så begav vi oss mot Linda och Davids stuga i Edsbyn.

Skriver mer om det någon annan gång :p

Aja, jag skriver resten av dagarna sen för nu måste jag packa och åka å hämta Natalia och sen åker vi till stugan i Hedesunda. Ön ikväll!! Yeeey ;D

Partyparty!

Va trevligt hos Natha igår. Lina är ju en av dom skönaste människorna på denna jord! :D Grillade/drack lite och hade trevligt :) Sen när dom andra gick till bussen cyklade jag och Emma ner på stan :p så tog jag bussen till Natalia. Vi drack lite och sen tog vi halv 12 bussen ner på stan igen.. hade dock inte så mycket vin så vi va inte så fulla. På väg ner till heartbreak från söder mötte vi en vinglande Jonas.. det va lite kul ;)

På krogen va det väl okej. Jag är såå bra. haha! Träffade han oxå, han som får mitt hjärta att slå ett extra slag.. och massa fler.. va hur varmt som helst där! Sen fick vi nån att betala min mat å sen tog vi cykeln och begav oss hem till mig.

Sov en stund och sen fick vi skjuts av pappa till systemet, å köpte pizza på brynäs och sen hem till Natalia :) Åt lite och nu sitter jag här i köket hos Natalia, medans hon ligger och sover :p

Roligaste igår måste ju ha varit när jag satt själv ute på framsidan hos Natha för jag skulle ringa Kimii. Jag hade mobilen i ena handen och en cigg i andra, men tyckte att det kändes fel så jag bytte hand på dom. Men då kändes det som jag ville ha mobilen i andra ändå så utan att jag tänkte på det satte jag upp ciggen vid örat. Haha! Har nog aldrig skrattat så mycket åt mig själv ;D hahahahah!

Grillparty hos Nathapathalie! :D

Nu har jag precis duschat och ska snart åka till Hille.. så ska jag och Emma till Natha, som har grillparty ;D Sen åker jag nog till Natalia efter det och drar med henne ut ;p

Sova kunde man ju inte göra inatt heller pga dryga Simba :p aja, ska väl skynda mig nu..

5 dagars, vare så Natalia?! ;p

Natalia åkte hem för drygt en timme sen, efter att vi kollat på 2 filmer :)

MÅSTE lägga mig snart så jag kommer upp imorgon.. ska vara hos Natha vid 3 tiden å ska hinna duscha, fixa mig, städa klart oxå självklart åsså gå till systemet innan.. Natha har nämnligen grillparty ;D

Aja, hade väl inget mer att säga :p

God natt!

Gävletravet söker ungdomsansvarig..

Hade varit perfekt, men jag vet inte jag..

Dessa saker är meriterande om du är:

diplomerad travskoleinstruktör
(Ja det är jag!)
har erfarenhet av marknadsföring eller kundkontakter
(Jag har inte direkt någon erfarenhet av kundkontakter, men jag har läst ämnen på gymnasiet som administration, organisation och ledarskap, försäljning och service, personlig försäljning, praktisk marknadsföring åsså hade vi ju eget företag att marknadsföra..)
har vana från arbete med ungdom
(har varit kursledare sedan året jag fyllde 18 och innan det ungdomsledare i många år. Sen har jag varit mycket involverad i mycket annat som har med ungdomar på travskolan att göra. Även mycket av Maries(fd ungdomsansvarig) uppgifter)
har erfarenhet av arbete inom travsporten och/eller dess ungdomsverksamhet
(Det jag skrev ovanför + att ojojoj ja jag vet inte. Jag har i stort sätt levt för ponnytrav och den klubben sedan jag va liten.. är ju i princip jag och Marie som "bestämmer" när det inte är något travet behöver fatta beslut i.)

Tänker man så, så borde jag söka. Men jag har varit så irriterad på travet så jag har inte direkt ansträngt mig med att lämna in lönerapporter i tid och så.. å andra sidan lovade Tommy Ljunggren mig att han inte skulle dra ner på min arbetstid något alls iprincip, när jag fick sluta jobba i ponnystallet och då jobbade jag halvtid..

Ja, jag vet inte..

Min kamera är borta så jag har inga bilder att ladda upp så här kommer några bilder från några av mina kurser ;)


Hittade den bilden oxå<3


Filmkväll blir det idag :p

Blev ingen stuga idag, då vädret inte är det roligaste :/, men Natalia kommer hit ikväll iaf så ska vi kika lite film och så. Och nu medans jag väntar så försöker jag få lite ordning här. kan behövas :)

Mamma ringde imorse, så har hon hittat värsta perfekta lägenheten jag borde köpa.. fan att man inte har nå jobb så man kan ta lån. Pallar inte att bo här längre.. tycker pappa kan ta lån så jag kan betala tillbaka han varje månad, men det tycker inte han fru! :/

The..

Where am I supposed to hide now?
What am I supposed to do?


You´re irreplaceable<3

I don't wanna love you in no kind of way!!

I don't wanna play the broken-hearted girl!!



You're everything I need and more, it's written all over your face!

Vart fan tog tiden vägen? Jag vill tillbaka till för ett par månader sedan!!

TTTTooorrrsdags party hos Joel snart ;D Yeeey!!

Hittade ett par saker i valbo.. och massa skor, och det bara för att jag knappt hade nå pengar på kortet. Annars hittar jag aldrig skor!

Sen åkte jag och Natalia och köpte max.. och vem såg man inte där?! Jo, exakt. och varje gång dunkar mitt hjärta som fan, det pirrar i magen och jag får nå fel! Varför? Jag vill inte.. och denna gång va inte som andra gånger jag ser honom :/ jo aa hon ja precis.....

Vi svängde förbi OK och köpte cigg av Thomas och sen åkte vi hem till mig och kollade på film :)

Imorgon ska vi kanske ut till stugan och åka båt, och ring.. om dom har laggt i båten och är fint väder vill säga! :D

Ska snart gå och lägga mig nu hoppas jag :p

god natt iaf!

Segojag!

Igår va en latis dag. Vaknade av att Ann och Alex kom hem vid 1 tiden.. dom kan lixom inte vara lite tysta eller!! Hörde Ann gnälla/skrika att det såg ut som en jävla svinstia och massa.. åååååh jag blir så jävla förbannad. Jag och Natalia hade ställt tallrikarna vi ätit på i köket och det stod en vinbox där oxå + att det stod en vinbox ute och en tom ölburk.. åsså låg natalias kläder på bordet.. det va det ända och jag tänkte ta undan det när jag vaknade. Resten har Stoffe stökat till!! Hata! Jag vill flytta!

Sen drog dom och Natalia kom och hämtade sina saker.. lite senare ringde jag och väckte Sanna(kl va kanske kvart över 3!!) åsså kom hon hit :) Vi gick till ica maxi och köpte lite gott å sen satte vi igång Titanic :) kollade på lite extramaterial sen oxå :p

Hon åkte hem och jag blev själv igen.. jag hatar det! Kollade på en film till iaf..

Nu ska jag snart åka till valbo med Emma :) Känner att jag måste göra något, för jag har ingen som helst ork till något alls..

Grill/party/mongo kväll!

Ja.. nu kom jag precis hem och ska snart gå och sova. Gick hem ifrån stan.. stod och prata med en kille vid namn Jeff, som kom från Canada, i typ en timme. Han tyckte att jag va jätte bra på engelska iaf! :D så nu är jag ännu mer taggad på att åka till USA.. men är jag redo för det? är jag redo för att lämna allt detta bakom mig?

Tidigare idag grillade jag och Natalia och satt ute ett tag och drack vin och hade trevligt.. sen åkte vi med halv 11 bussen till Kim och Johanna på stan :) vid 12 begav vi oss mot hangloose.. helt okej! Kim och Johanna såg jag dock inte till nå.. gick ni till heartbreak? Iaf.. gick på lite äventyr en sväng innan 2 och sen när jag kom tillbaka en stund efter 2 vet jag inte riktigt vad vi gjorde.. massa typ.. haha annorlunda och puckad mongokväll!!

Träffade en skit snygg kille utanför och han ringde mig när jag va på äventyr, men sen hade han gått ändå :p

NaTaLiA

Det va inte världens lättaste att hålla henne vaken.. för nu sover hon ;p haha!

NaTaLiA

sitter nu här och försöker få Natalia att inte somna ;p

Ska gå in i duschen snart och sen ska vi göra oss klara och ha det lite trevligt här :D

Trööött!!

Hemma nu efter en seg dag.. va gryymt varmt idag å då måste man självklart jobba :/ men nu är det gjort iaf :p så..

god natt!

Wirran --> Joel --> heartbreak

Igår tog jag det mest bara lugnt.. fram till typ 3 då Stoffe och Martina kom hem. Då hoppade jag in i duschen och sen umgicks lite med dom :) Cyklade till ica maxi och systemet och sen vidare till Wirran, där jag sminkade mig :p Sen kom en efter en :) Party! Satt ute på balkongen och hade det trevligt, men sen gick vi vidare till Joel, som hade fest nu igen. Emma och jag cyklade ju så vi gick före och ställde cyklarna på stan och sen till Joel. Efter ett bra tag kom även dom andra..

På krogen kunde det ha varit roligare.. men även fast jag inte vet varför så blev det en rätt lyckad kväll :) Emma och jag cyklade till Hille sen.. så nu återstår det bara för mig att cykla hela vägen hem snart..

Ikväll är det jobb i Bollnäs igen!

Tjubbidubbidooo

Skriver om kvällen imorgon.. va bara tvungen att skriva att jag träffade min drömprins idag! :D drömprins = samma som drömprinsen tidigare :p haha! T is the one and only, men drömprins = drömprins ;)

Även fast jag inte skulle glömma han i första taget måste man ju försöka.. but it ain't gonna happen :/

God morgon!(?)

Ja då va man vaken då.. eller jag har varit vaken i en timme pga att Simba förde sånt himla liv så att jag skulle öppna dörren. Drygo :p Är as trött. Hur ska jag orka med denna dag?!

Ska kanske ta och kolla på lite oc.. ja det ska jag!

God natt!

Nä nu ska jag strax gå och lägga mig.. kommer en ny dag imorgon.. aa, eller iaf efter att jag har sovit ;)

Du<3

Åååååh jag såg HAN idag när jag satt på bussen från Hille.. och det känns i magen kan jag säga!! Dock gick han med en mindre trevlig person..

You're everything I need and more.. it's written all over your face.

And high up above or down below, when you're too in love to let it go..


Nobody said it was easy, it's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard


You better watch out, cause I like you..

And I will never learn from this, and you'll regret all the hugs and kisses.

Well there was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show that to me do you?
And remember when I moved in you?
And the holy dove was moving too
And every breath we drew was Hallelujah


I swam across, I jumped across for you
Oh all the things you do
Cause you were all yellow


To think I might not see those eyes
Makes it so hard not to cry
And as we say our long goodbye
I nearly do

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say


I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful


I only wanna be with you

I love you till the end!

tjalalalala my oh my

Hade grymt kul hos Hanna och Sofia i lördags! Vi tog 23 bussen ner på stan åsså gick vi till hangloose.. va inte mycket folk alls när vi kom dit, men sen kom det rätt mycket. Inte mycket av det folket man känner va där, men däremot mycket folk man känner.. så det va grymt kul. Dryyyg, jag? nejnej ;)

Hade haft kontakt med Sofie hela kvällen(hon va på heartbreak) så vid 2 tiden gick jag ditåt åsså fick vi skjuts av David och Fanny till Brynäs. Satte igång och lagade köttbullar och mackaroner gjorde vi direkt ;) Både jag och sofie va ganska så fulla :p haha, finns så mycket sjukt jag kan skriva, men jag orkar inte :p sen la vi oss och sov..

Vaknade vid 10 av att Sofie va uppe och hoppade redan ;) sen somnade jag om, men tvingades upp strax efter 11 :p Pappa kom och hämtade mig vid 20 i 12 åsså åkte Sofie och Andreas med till triangeln.. så hämtade vi upp Emma och begav oss mot Bollnäs för att jobba.. as seeegt! Blev max på vägen hem ;)

I måndags körde Emma och jag ponnyerna tillsammans.. gick jätte bra! förutom att nitro bet mig i ryggen när hon körde bakom.. har värsta blåmärket där nu :/ regnade och åskade gjorde det oxå.. På kvällen åkte jag till Sofie och kollade på film med henne, Linda och Fanny :)

Igår bestämmde jag med Kim och Petra att åka till ön.. Petra hämtade mig här åsså åkte vi hem till henne, men då hade hon glömt nycklarna hos en kompis :p kom tillslut hem till henne vid nångång efter 19.. jag hoppade in i duschen åsså vare bara att göra sig klar.. kl 20 skulle hennes mamma hämta oss.. så allt blev fel med drickat och jag hatar att åka bil när jag har druckit så när vi nästan va framme vare bara att hälla i sig typ och det va inte så smart.. usch vad jag vart full.. har inte varit så full på många år :p

Träffade Gina, Read, Tony, Micke m.fl. :) sen gick jag till stugan, men så hade pappa tagit nyckeln och fönstret som han påstod skulle gå att få upp gick inte att få upp så det slutade med att mamma kom och hämtade mig typ halv 4..

Mådde inge vidare imorse eller :/ tog mig från Hille vid halv 5.. kom hem typ 20 över 5 och då vare bara att byta om och cykla ner på stan.. käkade på church street med Sofie, Andreas, Thomas och Henkeman :) sen kom Maria oxå åsså gick vi runt lite på stan och sen satte oss på tant grön.. och jag drack inget :) Träffade Micke och dom där oxå.. åsså Madde och Tobbe :)





Vad har jag gjort dej igentligen?!?!

<3

I just want to see you
When youre all alone
I just want to catch you if I can
I just want to be there
When the morning light explodes
On your face it radiates
I cant escape
I love you till the end

I just want to tell you nothing
You dont want to hear
All I want is for you to say
Why dont you just take me
Where Ive never been before
I know you want to hear me
Catch my breath
I love you till the end

I just want to be there
When were caught in the rain
I just want to see you laugh not cry
I just want to feel you
When the night puts on its cloak
Im lost for words dont tell me
All I can say
I love you till the end

<3

Something..

Kollade på film med Sofie häromdagen och då va denna låt med ett antal gånger och sen när jag kommer hem och kollar på oc så kom det avsnittet med låten i oxå..

And it's sooo true!

TralalalalA

Sanna kom igår, men vi gjorde inte så mkt.. cyklade och köpte mat gjorde vi. Åsså kom Kim en stund oxå :) Träffade Stoffes tjej för första gången gjorde jag oxå :)

Sen duschade jag på rekordtid åsså tog vi bussen hem till Sanna.. gjorde oss klara och sen kom även Natalia :) satt och drack och hade trevligt. Senare kom Kim och Petra oxå :) haha, å sen va B-m med på lite vattenfall/ölspel ;D

Jag, Sanna och Natalia skulle med bussen kvart i 12, men dom va lite sega så när jag kom till bussen precis när den skulle gå fråga jag busschaufören om han kunde vänta 2 sek, men han vägra å massa tjafs åsså stängde han dörrarna.. så jag skrek att jag skulle med förfan.. sen kom dom springandes, men han vägra stanna.. haha, så jag fick lite damp så tillslut stannade han och dom hoppade på ;p haha!

Hade trevligt på krogen oxå.. Madde kom sen hon oxå :)

Sen följde jag med R hem och sov.. åkte med 11 bussen till stan eftersom vi skulle ut och äta med mormor och morfar kl 12 :) Gott, men lite för bakis :p

Ska snart göra mig klar å sen ska jag till Hanna och Sofia och festa lite och ha trevligt :) Blir nog krogen sen oxå :p

Mobilnummerdröm?! :p

Sitter här och väntar på Sanna nu då.. B-m skulle skjutsa henne istället, så åker dom förbi polisen på en gång :)

vaknade halv 8 imorse av att Alex och hans kompis va vakna än!! :o kunde som tur var somna om, sen vakna jag av sms från sanna.. somnade om och vaknade när jag fick sms av Wirran ;)

Konstigaste då, va när jag halv sov och tänkte på Kims mobilnr tror jag det va(inte säker och vet inte varför :p), men så räknades tydligen ett annat nr upp i huvet fort som sjutton.. vaknade och lära tänka efter och första som dök upp i huvet är "varför Emmas nr?" så där när man inte kan tänka klart när man inte är 100% vaken :p men så kom jag på mig direkt.. det är ju hans nr.. haha, kan inte äns säga det så fort när jag är vaken ju.. hur sjutton kunde det blir så!? ;)

Aja, lite ointressant, men jag börjar bli rastlös.. kanske ska städa lite innan segosanna kommer? :p

Sanna och jag pratdag imorgon ;)

Imorgon kommer Sanna på dagen och så ska vi prata massa, som vi alltid gjorde förr.. så det ska bli intressant :) åker nog med henne ner på stan sen oxå när hon ska hämta sitt leg hos polisen..

aja, får se hur dagen blir i övrigt.. nu ska jag snart lägga mig och kolla på oc ;)

god natt!

P.S. I love you..

När jag satt på bussen hem från Hille ringde Sofie och undra om jag skulle hänga med henne hem och kolla på film för hon fick sluta tidigare pga vädret.. hade bara varit 20 besökare i hela furuviksparken :p så jag åkte hem och kom in DYNGSUR.. värsta vädret asså!! åsså kom Sofie och hämtade mig :)

Vi kollade på Down with love och P.S. I love you. Sistnämnda va faktiskt bra.. lite sorglig bara. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här :p

torsdag..

Vill bort..

Nu ska jag käka frulle och åka hem. Senare ska jag över till Kimii och vi får väl se vart vi tar vägen sen :)

Ångestångestångestångest!!!

T = <3 alla andra kan dra åt ***

Jag hatar killar! aa eller dom flesta iaf.. jag hatar inte den jag älskar mest över alla andra killar, men alla andra!! till exempel DU! att låta en tjej ta över skiten är så jävla lågt!! varför inte bara säga rakt ut vad man tycker och tänker?! det inkluderar även den, men han får fan gö vad fan han vill för han vet hur mycket jag tycker om honom och han borde veta att jag inte kommer glömma han på länge.. men så kommer du och jag ska bara vara "snäll" och du är helt jävla dum i huvet!! now or never, fuck you forever!! punkt slut och god natt..

Kom hem Maria! Saknar dig som fan gumman!!

och du, den! aa ää nu ska jag sova.. kom precis hem till syster efter en kväll på slick :)

Nothing..

And high up above or down belove, when you're too inlove to let it go..

I have loved you since the first time I "met" you. I can't say saw you, because that's not true.. and now I'm thinking about you day and night and I can't help it. I really am "too inlove to let it go". You've proved your point and I won't bother you anymore, but I won't stop loving you in a while.. however I can do things to think about you less for a moment.

You've proved your point, okay I get it,
That this is just a ride and you aint try to sweat it, no
And yes I'll try, try to forget it,
But you cut me so deep!!


A razor, you've become a razor!


And despite everything I'm happy :)

<3

En helt vanlig onsdag?

Återstår att se..

Va och jobbade i Bollnäs igår.. kom hem vid halv 1 och jag skulle igentligen gå upp tidigt och åka till Emma, men så sov jag till 20 över 12 :p

Ska ta bussen nu sen tar vi mammas bil till pållarna. Kanske kör om vi hinner och sen åker vi hem till mig och packar med kläder och så.. systemet efter vägen oxå ;) efter 5 någon gång ska vi vara hos Wirran :)

sex frågor

när hade du sex senaste? i förrgår
hur många har du haft sex med? 10
har du blivit med barn någon gång? ja
vad är det pinsammaste du har gjort under en sexakt? haha, kan inte komma på nå speciellt pinsamt..
vem är den bästa du har haft sex med? svårt.. måste vara T. Inte för att han var bra, men det kanske beror på omständigheterna varje gång:p, utan mer för att jag hade starka känslor för honom.
vem är den sämsta du har haft sex med? sämsta är ju en kille(den killen) med för liten kuk, haha, men sen är det ju inte så bra när man bara kan tänka på en annan medans heller :p
har du haft sex med någon kompis? ja?
vem var en slump att du hade sex med? hmm.. några?

har du haft sex? ja
med hur många? fortfarande 10..
ångrat någon av dom? ja!
var du kär i alla? nejnej!
är/har du varit en player? nej
när blev du av med oskulden? -04
har du någonsin haft fyllesex? jaja..

har du haft sex i.
i ett badkar/dusch? ja
på ett tak? nej
tåg/bil/buss? nej?
i havet/sjö? japp
en toalett? ja
på öppen plats? ja
i en park? ja..
bastu? nej
i skogen? jaa
vart är det märkligaste stället du haft sex på? har inte haft på så konstiga, men i '''' en natt  i spöregn kanske? :p
när var din första kyss? tror jag va 14.
hur gammal var ditt äldsta hångel? inte den blekaste aning, men inte jätte gammal.. några år äldre än mig.
hur många seriösa förhållande har du haft? 1
hur många gånger har du varit riktigt kär? ett antal!
när kramade du någon senaste? i förrgår
saknar du någon speciell nu? yes, ofcourse I do!
har du svårt att bli kär? nej kan jag inte påstå :p
när kysste du någon senaste? i förrgår
vem var han/hon? M..
ångrar du det? Ingen aning..
är du singel? yes I am!
när fick du en komplingmang senaste? vet inte? igår;)
har du träffat någon internetperson? tror inte..
har du hånglat med någon av samma kön? ja

Åka till USA?

Kom typ nyss hem efter att ha varit i uppsala, med Natalia, på nå au pair möte. väldigt intressant ska jag säga. fick tårta och papper att fylla i om man vill åka + att dom gjorde en intervju med var och en. så om jag nu vill åka behöver jag inte åka ner bara för att gå på intervjun utan den är gjord utifallatt ;D

Jag vill åka, men vågar jag? Vara borta i USA hos okänd Americansk familj i ett år?!

Åk inte med taxikurir eller vad dom heter!

I onsdags kväll lekte jag med kim. blev en annorlunda kväll då det blev lite snack med poliser och ett par personer åkte med till polisstationen. dock var det inte kim och jag. sen åkte vi till max och käkade :p

i torsdags tog jag det mest bara lugnt till en början. åkte och lämnade mammas bil och sen ringde kimii och jag gick till henne så gjorde vi oss klara tillsammans och senare åkte jag till natalia. vi satt och drack lite och hade trevligt.. sen åkte vi till interpool en stund innan vi gick ner till heartbreak. Fy fan vad jag blev full :/ men jag fick allt jag ville säga sagt och det jag ville höra hört av en speciell person iaf och det känns väldigt bra.

"tare lugnt med spriten och pojkstackarn!"       -hahahahahaha!

efter krogen gick vi till korvmojgrejen och blev bjudna på hamburgare av några. blev kvar där väldigt länge. klockan va 10 över 3 innan vi äns ätit har jag för mig :p sen efter ditt och datt gick vi till gdg och sen när vi va på väg mot stan igen stannade en taxi och frågade om vi skulle ha skjuts och när vi sa att vi inte hade nå pengar så fick vi ändå åka.. han körde för taxikurir eller vad dom nu heter.. han vägrade skjutsa mig till andersberg först utan skulle skjutsa natalia först.. så när natalia hoppade ur frågade hon om hans namn och viskade till mig att hon skulle ringa så fort hon hoppat ur..

jag pratade med henne hela tiden, men han körde ju as sakta.. sen sa han typ "men kan du inte lägga på nångång", men det gjorde jag ej. däremot sa jag att jag skulle till sätra, så nära som möjligt typ.. åsså när han hade stannat fråga han om jag hade en cigg. Jag hade en halv i handen så jag gav han den och sen krävde han en kram oxå.. låter kanske inge hemskt, men han va läskig kan jag säga..

tänkte att jag kunde ringa till någon som aldrig kunde svara.. så jag gick till travet och sov :p vaknade ett par timmar senare av röster utanför(jag sov i elevrummet) så jag gick upp och då va det dom som jobbar där, som inte hade semester än ;) haha! liiite pinsamt. tur att man känner dom så pass iaf..

sen hämtade mamma och Emma mig så åkte vi till farfar som fyllde 70. Lite osocial jag då som somnade på soffan en stund ;p sen åkte jag hem åsså kom kim förbi så jag åkte med henne.. gjorde inte så mycket så åkte jag hem och sov vid 23 tiden :) sköööönt vare ska jag säga!

igår städade jag massa och sen åkte jag och spelade minigolf med kim, sanna, sarah och david. Sarah är ju rena komedin att spela med ;D sån dålig förlorare ;p haha! sen åkte jag till robban, kim j och dom och tog ett glas vin å sen gick vi till church street och firade Victoria :) blir ju bara dyrare och dyrare där.. trevligt iaf. sen gick jag och mötte natalia. delade på mitt vin och sen gick vi till hangloose. köpte några shots, drinkar och så av christoffer, som är lika snäll som alltid :) efter träffade vi några som skulle på efterfest hos josef, men efter en vandring upp på brynäs fick natalia skjuts av Johan hem och jag fick gå mot josef.. satt där ett tag och sen kom Sofie Angust hem så jag gick med in till dom och sov :)

somnade vid 6 och sov till typ tjugo i 12 :) och då va det bara att ta bussen till travet, eftersom Emma, pappa och Sanna hade kört in Pärla och Nitro till banan.. Emma provade köra Nitro på banan med alla andra ponnyer, men det gick inge vidare. Dampade lite. Sanna fick rida runt lite utanför ponnystallet på min underbara Pärla, som skötte sig kanon hela dagen! sen fick jag köra hem dom med obesiktad transport och allt.. på vägen hem hoppade jag av hos stenmans och umgicks lite..

åkte hem när Petra skulle till sin mamma och hämta hunden(jag åkte hem så jag kunde byta om och duscha av mig bara) sen ringde dom aldrig. Gick några timmar och då skulle dom inte äns ut till åbyggeby igen så jag tog bussen så jag va där 22.. tog ett glas vin med sanna och sarah och sen åkte vi ner på stan, men åkte hem lika fort igen och nu sitter jag här..

va grymt skönt hela dagen idag då jag inte va nå överdrivet full alls igår.. kändes inte äns att jag druckit nå dagen innan :)

veckan som gått so far..

i måndags åkte vi då ut till brämmen och solade och badade :) Andreas kom ut en stund han med. sen kom jag och sofie på att vi skulle åka ut till stugan i hedesunda på kvällen. Emma följde med hon oxå. vi grillade, tog ett glas vin och hade trevligt. när vi satt ute kröp det en fästing på Emma och sen när vi lagt oss känner jag nått som kryper på låret.. usch och fy och blä. en fästing till!! är livrädd för fästingar. första gången jag hade närkontakt med en sån :/ bläää!

tog då ett tag innan vi kunde sova, men lyckades till slut. På morgonen åkte vi till sandnäsbadet :) skit varmt vare! sen kom även josef mfl. spelade lite vollyboll och så :) väl hemma lånade jag pappas bil så åkte vi ut till ponnyerna och körde dom. gick kanon. Pärla kändes hur säker som helst och travade klockrent när vi körde på lite. duktig min bäbis! sen fick hon en skön dusch :)

nu sitter jag här i åskvädret och väntar på Emma och mamma.. ska vara chaufför åt mamma ikväll.. får väl se när jag har tid att skriva nästa gång :p

söndagen.

åkte från Robin typ direkt när vi vaknat. hann hem i lite mindre än en timme så vare bara att gå till bussen igen. Yes, fotbollsmatch i brinnande het värme.. inga moln på himlen och det måste ha varit en av dom varmaste dagarna. usch! jag höll på att svimma flera gånger. vi hade bara en avbytare oxå. va nog bland det plågsammaste jag någonsin gjort. och inte nog med det va det dom bästa, som leder tabellen överlägset, som vi skulle möta. gick okej iaf.. förlorade med 3-0. Första matchen vi förlorade denna säsong :) och det viste vi ju att vi skulle göra oxå.. så 2a i tabellen och inte match föräns i augusti nästa gång.

När jag skulle va av mig matchtröjan så va t-shirten under dyngsur! skulle ha gått att vrida ur den!! fyyy.. ville inget annat än kasta mig i iskallt vatten.. fick tag på Malin så åkte jag, hon och Emma och badade i sandtaget.. men vattnet där va ljumet så det va inte riktigt vad jag hade tänkt mig :p

sen kom Emil och hämtade mig och Emma så gick vi på bio, baksmällan :) den va bra! trevligt vare.. träffade sofie och co oxå.

sen sov Emma hos mig så hon skulle komma upp på morgonen efter då hon skulle följa med mig och sofie till brämmen..


lördagen.

Robin gick upp vid 8 tror jag. kom in lite då och då och jag sov lite till tror jag för den va väl vid 10 när jag gick upp.. käkade frukost med hans mamma och så :) skulle börja jobba halv 1 och det va ju perfekt för han bor vid statoil och preem i sätra så att gå till travet tar inte lång tid. kim ringde och skulle hämta mig vid statiol. När jag gick från Robin lyste solen och allt va skit bra. Gud vad jag mådde bra då!

Jobbet va väl lite drygt. jätte varmt och långa köer hela tiden eftersom det va V75. med det gick bra eftersom jag mådde så bra :D dock inte lika bra fysiskt med massa stress och i den värmen utan vatten och så.. slutade vid 18, men pappa va seg så kom inte från travet föräns 19. åkte hem och duschade och klädde på mig så åkte jag med han in till stan och letade mig fram till där sara hade fest :)

Dom grillade och jag smakade lite av Sofie :) Sara hade plannerat lekar så vi lekte lite, men så hostade jag på nå konstigt sätt och fick as ont i revbenet.. så jag kunde inte vara med längre :( kimii tjatade att jag skulle komma ner på stan när dom kom dit så jag hoppade på bussen dom satt på. träffade Munter vid hållplatsen oxå. Väl nere på stan gick jag och kimii och satte oss på Tant grön och tog ett glas vin och snackade massa. Trevligt värre! sen gick vi till hangloose. hade kul. kim och petra kom sen dom oxå. tror inte jag va mycket med varken dom eller kimii där inne :/ köpte 2 shots gjorde jag av snälla christoffer. sen skulle jag gå och köpa en öl åt Gust så fick jag köpa nå oxå så jag köpte en drink ;)

Sen skrev kimii att hon hade gått så jag gick till henne och sen ringde dumma jag till Robin. åsså när jag va på väg mot sätra träffade jag på någon snäll en som hjälpte mig att få av skorna så ringde han taxi och betalade så jag kunde åka till sätra :) hos Robin va även en som heter Irene, som är alex och stoffes kusin. så sov jag där.

fredagen.

hade bestämmt med charlotta att hon skulle ringa och väcka mig halv 10 och det gjorde hon. så tog jag 10 bussen till åbyggeby och mådde skit bra.. eller inte! hade ju lovat charlotta att hjälpa henne när märtas dagis skulle komma så jag fick leda runt pärla med ungar på ryggen :p sen skjutsade hon hem mig till mamma. sen vare bara att åka och jobba. tog med mig så jag kunde byta om och sminka mig och så på travet och bara för det får man sitta ute vid oasen. men hade trevligt där och tiden gick fort. bytte om och så medans jag väntade på pappa. kom ifrån travet vid 22.30 och då skjutsade han hem mig så jag kunde hämta skor och sen hem till kimii. Tobbe hade massa kompisar hemma :) kom dit strax efter 23 så det va ju bara för mig att dricka fort som sjutton typ :p

haha, kimii och jag satt ute och rökte och det är utanför fönstret in till köket. inne där satt massa runt bordet. jag kollade lite och märkte att det va en jag kände igen och tänkte och tänkte så kom jag på. så va det han. jag berättade historian för kimii och hon skratta självklart åt den :p så kom han ut sen. så kollade han på mig och vår konversation såg väl ungefär ut så här:

-du har varit hos mig!?
-va? när?
-i vintras kanske
-jaha..
-om jag inte minns fel så åkte min kompis hem med din..

haha, då kunde jag inte hålla mig längre + att kimii satt och as garva brevid. hahaha!

sen tog vi taxi ner på stan. vet inte vad det vart sen, men jag blev känslosam eller nått sånt. så jag gick åt det andra hållet än vad dom gick åsså hitta jag natalia så hon satt med mig och torkade tårar :p det ringde och ringde så hon fick svara :p usch vad jag vart full på den timmen jag drack.. så gick vi in på heartbreak. vad gjorde vi där? kommer inte ihåg, men jag skrev sms till Robin och frågade vad han gjorde. han va på brynäs så vi skulle mötas vid tågstationen kl 2. blev så han och hans kompisar kom och hämtade mig där. så skjutsade dom mig och Robin hem till honom. tror vi va vakna till typ 6..


Torsdagen.

Gick upp tidigt och åkte till brämmen med Petra. Kim va sjuk så hon kunde inte följa med. Haha, pinsamaste saken hände ju självklart oss. När vi ska betala(20 kr) så bommen går upp nådde inte petra så jag gick ur bilen och stoppade i pengarna. och jag, som alltid trott att dom där bommarna är uppe en viss stund och sen stängs, tänkte att jag inte hinner gå runt bilen och sätta mig. så jag sa åt petra att jag gick in åsså gjorde jag det. så hör man petra ropa. haha, då hade bommen gått ner direkt när jag gått förbi. hahaha så jag skyndade mig in i bilen igen å vi höll på att dö. skramlade ihop 20 kr och tjafsade om vem som skulle gå ut och lägga i dom. blev petra och sen körde vi in. det pinsama var ju att det va värsta kön med bilar bakom oss! hahaha!

solade i nån timme och sen åkte vi hem till petras mamma och tog det lite lugnt. kim kom och hämtade oss åsså åkte vi hem till mamma som bjöd på mat :) duschade passade jag på att göra oxå innan jag och petra åkte hem till henne och gjorde oss klara. vid 8 kom kimii och senare agneta oxå. satt och drack och hade trevligt. kim kikade förbi en stund oxå. fick lite livemusik från P&L oxå ;D haha! sen drog vi ner på krogen. va en grymt konstig kväll måste jag säga. sen fick jag skjuts hem av agneta och hennes kille :)


RSS 2.0