Halloween..

Sitter i Hille och är bakis, färgar håret och ska sen göra mig klar för halloweenfesten ikväll. Sanna och Sarah kommer hit om ett par timmar så ska mamma bjuda på tacos.. mmm!

Hade hur kul som hälst igår! Va på Goya, men hade ändå skit kul!! Jag, Natalia och Johanna förfestade hos Johanna och efterfestade i Bomhus :p jag dansade typ hela efterfesten och hade skit kul ;D fram tills typ kl 6 då jag blev SKIT trött och åkte taxi hem och efter en stund kom oxå Natalia hem. Somnade efter 8 och vaknade vid 11 så hur den här kvällen ska orkas med återstår att se..

Åååå vad söt lilla Lilly va då!! Underbar!

:D

Nu ska jag ner på stan och träffa Sofie, Linda och Lilly :) Kan inte fatta att min barndoms kompis Linda har fått barn. Är så glad för hennes skull!

'

Å jag har dator och internet nu oxå! yeeeey! :D


yeey!!

okej så här ligger det till.. jag trodde jag hade känslor för dig, men tydligen inte.. bara en crush.. troligtvis pga just precis den kvällen. Underbara kvällen.. dagen efter med ett léende på läpparna. Sen då? Jag är just nu kär i kärleken. Just nu vet jag det. Vill inte ha känslor för någon så det här är bra. Ikväll ska jag ut med Emma och Natalia. Hoppas på en kul kväll. Förra torsdagen hade jag hur kul som helst.. Jag och Natalia ville hitta på nå så jag gick ner till ulf och fråga om han hade nå dricka så fick jag köpa 3 liter vin av hans kompis ;p "efterfest" hade vi tillochmed :p

Förra helgen va hur bra som helst även fast du va dum i huvet och att jag mådde lite illa på lördags natten när jag kom hem.. men jag va.. aa bra helt enkelt :p

Mitt nya jag och lite annat!

Jag blir så orolig. Det ända jag kan tänka på är dig nu! Du kan verkligen inte fortsätta så här.. jag ser mycket som jag VET spelar in i ditt "betéende" som du kanske inte äns vet själv och då känner jag dig inte så väl.. Va några månader sen jag pratade med dig sist, men ändå känns det som om det är meningen att jag ska hjälpa dig på nå vis.. du kan inte bara dränka allt..Efter bara den här helgen känns det som om jag har växt nå enormt som person. Jag vet, jag vill, jag tycker, jag tänker på det sätt jag vet att jag gör och kommer att fortsätta göra..

har så mycket mer att skriva men nu blir det en cigg, lite tv och sen soooova!

blääääääääääää

jag har lust att säga till hor jävla ungjäveln.. you're a song written by the hand of god don't get me wrong cous this might sound to you a bit odd.. för du kan ta nått att stoppa upp i arshelet.. but you're own the place where all my thoughts goes hiding!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aps!

jag har ett fel.. ett fel som jag inte vet hur jag ska fixa. Är det verkligen bara jag som känner så här? är jag ensam om att vara "kär"?! Att känna massa för en person och sabba allt för att man har det "felet". Att bli "mobbad" när man är liten och sen växa upp och vara någon helt annan.. hur ska man då veta!? Jag har haft sjukt dåligt självförtroende, men har jag verkligen det längre? nää det tycker jag inte. Jag tycker inte att jag är snygg men jag tycker inte längre att jag är FUL. Inte som jag tyckte förr iaf. Och varför? Jo, för att jag har fått bekräftelse..

Den där bekräftelsen betyder så mycket. Eller gör den verkligen det igentligen!? Det kanske ligger så mycket djupare än så..

ååååååååå

ååå det finns så mycket jag vill skriva men såå lite tid.. ska åka till Bollnäs och jobba om hmm.. typ 5 timmar. Kom inte hem idag så jag va tvungen att ta mig till Hille.. väcka mamma eftersom Emma fortfarande har min nyckel.

Kan inte ladda mobilen heller så dom som vill ha tag på mig imorgon måste ringa Emma!
You're all I want, You're all I need, You're everything, everything!!


yeeeey

har inte kunnat uppdaterat pg av att jag inte har någon dator eftersom nu har jag och natalia flyttat ;D redan andra dagen lyckades vi låsa ut oss :p igår åkte vi ner på quizen med emma och emelie och sen kom maria oxå :) gick ovanligt bra för oss.. jag va med på en shotstävling oxå.. hur pinsamt som helst att "rocka" rockring inför alla och jag söööög ;p hahahah! hade hur trevligt som helst! Fick skjuts av maria hem och syster sov hos oss.

när vi vaknade gick vi till triangeln och så å sen kolla vi på I could never be your woman. va ner på stan senare och köpte det sista inför imorgon och lite så.. sen vare bara att göra sig klar för fest hos Hanna och Sofia. Maria och Imli hämtade upp mig på stan :) hade trevligt. Efter förfesten släppte maria av mig vid old saints så mötte jag Wirran och rickard där. Sen gick jag till slick. hittade maria och imli direkt, men vi va inte kvar så länge. det va nån i kön som betalade in mig ;p

käkade och så sen skjutsade hon hem oss.. sitter nu hemma i sängen och är skit trött, men kan bara tänka på en ända sak.. typ ett pucko, en person eller nått!

imorgon kommer sofie hem :D

RSS 2.0