Nytt inlägg?!

Vad är oddsen lixom? Väääädligt låga och ändå står just du där, just precis då.. blää! Aja nya tag imorgon..

Och nu är det kolla vänner dax och sen sooova för imorgon kommer natalia på förmiddan och ska hjälpa mig att packa ;p


Å hej och hå!

Kommer inte någonstans i skrivandet för jag fastnade med blicken på tvn och nå acting skit :p oj haha igen :p Trött som sjutton.. segt att ha kurs idag va det. Vet inte varför men bara va det. Lite jobbigt oxå när camilla va med och kollade typ en halvtimme..

Åkte till Åbyggeby med syster tidigare idag och städade lite bland våra saker.

I lördags tillbringade jag hela dagen med Kim. Va till valbo och sen lite party med henne och wirran. Sen kom oxå Maria ut :) slutade med att bara jag och nyktra Maria åkte till hangloose.. va mycket trevligt :) sen blev det Max.

Alkolås på mobilen tack! Eller på känslorna :p

Va så sjukt nervös på söndagen, men Pärla skötte sig kanon. Jag började ju fan tillochmed grina i defileringsavolten. Ekipagekontrollanten va underbar.. hon hjälpte med hela tiden(trodde dock att jag va nybörjare.. men spela roll jag fick hjälp iaf :p) hon kom tillochmed över till andra sidan när jag skulle volta :) För er som inte vet är min ponny lite konstig på banan och har ungefär försökt döda mig flera gånger :p

Gick iaf hur bra som helst och min älskling skötte sig kanon. blev dock trött efter ett varv, men vad gjorde det när hon va så duktig annars!!
Bild från förra året


Fylla och skit.

Vet inte vad jag ska skriva.. underbart att ha Maria hemma! 3 dagars denna helg.. jag och Imli har laggt allt bakom oss :) va bakis som fan igår.. mådde skit illa(från direkt när jag började dricka typ och drack inge mkt), men antar att det berodde på att jag söp fast det stod på pillren jag tog att dom inte skulle kombineras med alkohol.. igår blev vi kvar hos johanna; jag, natalia och johanna och söp.. skulle igentligen förbi matte åsså träffa kim j och dom på old saints åsså kanske heja på Emil, men det blev inte av då tiden for i väg :p Kvällen bestod av lite borttappade saker, små tjafs, letande, ÖVERSKOTTSENERGI, ringande, väntande, irretationer, bevikelse, lycka, kyla, värme, underbara människor och massa!

Asså när jag gick med Kim J, Robban och Emil till old saints efter krogen vette fan vad som hade hänt med mig.. hade hur jäkla mycket energi som helst!! Kunde knappt sitta still där inne :p hittade Dennis och Max sen så följde jag med dom åsså fick vi tag på johanna så kom dom åsså åkte vi hem till johanna och Dennis och sov.. Käkade hamburgare med Johanna som kock :p

Roligaste innan va när jag snacka om Kim J, och Johanna:
-Är det en tjej eller kille?
Jag:
-Tjej
Hon går runt lite och fixar samtidigt så några sek senare säger hon lite flirtigt så där:
-Är det nån snygging då ;)

asså det lät så sjukt kul då :p



Every now and then I fall apart!!

Bläää

Ååååååå vill ha dej i mörkret hos miiiig!! Tiden den stannar när vi rör vid varaann!!

Dancing the stress away

Efter kursen igår gick jag till Max och käkade med Natalia :p sen åkte jag hem och soooov!

Tandläkaren idag 20 över 12.. hade inga hål ;D sen körde vi Pärla och Nitro och sen lite stress till arbetsförmedlingen och sen har jag bara tagit det lugnt. och sen och sen och sen hahaha

Har fått lite låtar av Alex idag oxå så dom ska jag ladda över till min mp3 :p fan jag vill ha ny mobil NU!! Saknar min lilla älskling!

Kim! En liten frågesport.. vilken låt kommer rubriken ifrån? ;p

Är sämst på att komma på vad jag ska ha för rubriker så då får det stå det jag hör precis haha aja nu ska jag nog gå och göra nå vettigare som att kolla på film :p haha annars kommer det bara att stå ännu mer skit här!

'

I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me..

Jag älskar Nomy!!

Kan man ha bättre låtar kanske?! Lyssnade på dom hela tiden i vintras, men sen när min mobil försvann så slutade jag lyssna på honom.. men han är ju förjävla bra asså!!!!!!

can't handle the pain
this life is so hollow
and I can't make the rain
to drown my own sorrow

and I can't stand this life
when you are my poison
Im cut by a knife
of your devotion






tjalalalala!

I lördagskväll åkte jag till Sofie en stund, där va oxå Linda och David :) sen åkte jag till Robban och Kim J som hade fest. Hann ta av mig skorna och sen skulle vi vidare till Old saints. Satt där och hade trevligt en stund och sen gick jag och mötte Kim och Sanna så gick vi till hangloose.. sen kom Sarah oxå. Jag gick därifrån vid typ 20 i 2. Gick till mcdonalds och träffade Tony och sen åkte jag med bussen hemåt, men kom inte hela vägen.. mådde skit illa. Så mamma va snäll och hämtade mig :)

Kom till garaget och då ringde Tony och hade ingenstans att sova så vi fick dela på soffan.. lära upp tidigt för pappa kom och hämtade mig och Emma så åkte vi och packade in våra ponnyer i transporten och for in till travet. Körde inget rätvarv med Pärla. Hon är ju så tråkig för hon vill ju inget. Tycker att allt är skit tråkigt bara :/ Nitro klarade inte kvalet och inte Jamira heller så då blir det till att kvala henne nästa helg. Anmälning ikväll och jag vet verkligen inte om jag ska anmäla Pärla eller inte. Gör jag inte det måste hon kvala om sen.. men man riskerar ju faktiskt livet på både henne och mig varje gång..

Köpte pizza på vägen hem.. och sen ringde ju som sagt Maria :D:D:D!!! Hon skulle ju höra av sig senare om hon skulle ner på stan nå så vid 20 i 9 ringde hon och då skulle hon och David bara handla och sen hämta mig så det va bara att slänga på sig kläder och smink :p så åkte vi till hennes föräldrar så fick jag se hur dom bodde(har ju flyttat från stigslund långt ut på landet :p) va skit fint! Spela lite guitar hero med David och sen for vi in till stan. Svängde förbi mattemus och skulle överaska honom, men ingen av oss hade hans nya nr så vi gick till balkongen och jag lyfte upp Maria en bit, men han hörde oss inte. Maria kastade sten på fönstret och precis när vi tänkte gå så kom han, haha, han fick en liten chock ;p

Tog med oss honom till  interpool och sen kom Jeppe och en kompis till han oxå. vid 12 drog vi till Max och käkade och sen tillbaka igen. Så kom Sofie A, hennes pojkvän och Fia oxå. Jeppe kunde köra så Maria söp lite :p haha underbara människa! Fy vad jag va trött asså.. höll fan på att somna massa gånger :p jag drack en cider i början på kvällen, men hade kul andå! Tyckte fan ett tag att Sofie bode bli komiker hon ;p efter 2 någon gång skjutsade Jeppe hem :) Somnade ganska omedelbart kan jag säga :p

Nu har jag börjat packat lite iaf ;D ska snart ta bussen till apoteket och sen börjar jag att jobba 5..

Maria är hemma!! :D

Satt och kolla på vänner och käkade pizza och va trött som fan åsså ringer mobilen. Personen säger "hej det är Maria" och fan vad chockad jag blev! va tvungen att fråga vilken Maria även fast jag hörde att det va hon ;D och hon är hemma igen!! Fan vad underbart!!

Uppdatering!

När jag hade uträttat mina ärenden i tisdags skrev Kimii om vi skulle ses på stan, så det gjorde vi. Gick och fikade. Sen åkte vi hem till henne så klippte hon mitt hår lite.. va så grymt slitet. Sen gick jag hem och kollade på idol :p

I onsdags kommer jag inte ihåg riktigt vad jag gjorde.. men på kvällen va det kurs. Sanna(hjälpledare) blev sjuk och precis då kom Gina till undsättning :p Sofie ringde mitt upp i alltihopa och ville att jag skulle komma till henne efter kursen och medans åkte hon till Linda, dit jag gick efter kursen och efter att jag och Gina kört :p

Vi fick se alla bäbiskläder hon hade köpt ;D Jag kan inte fatta att Linda, min barndomskompis, ska ha barn om 2 månader!

Sen åkte vi hem till Sofie, spelade lite yatzy och sov :p På morgonen gick vi hem till Jenny, men jag va tvungen att gå ganska direkt då jag började jobba 10. Seeeeeg dag. jobb 10-16 och 18-22. Hem och sov och jobb igen kl 9.. slutade vid halv 3 och åkte ut till Pärla så red Emma henne och jag körde Nitro. Blev lite stress sen pga en sak och det va lite otäckt.. sen hämtade jag Natalia, åkte till mig och packade saker och åkte till Hille så gjorde jag mig klar här.

Vid 9 gick vi mot Strömsbro för att hinna med bussen som går 26 över där, men missade den precis. Skit pissigt. Som tor var så skulle Petra ut till stanmans(vilket vi oxå skulle) så hon hämtade oss :) Satt och festade lite med kusinerna, Natalia och lite B-m och co. Tog 12 bussen ner på stan och gick till heartbreak. Orkar inte gå in på den natten mer nu för nu ska jag gå ut och röka :p

Gårdagen och dagen i korthet :p

Igår såg dagen ut så att jag åkte och hjälpte Emma med reklamutdelningen och sen for vi till Emelie i Sandviken och hälsade på. Hon följde med oss till Gävle och sen hade jag kurs. Slutade 8 och då gick jag och Emelie till Max och käkade :p Sov hos Emma..

Idag gick vi upp 8 och körde våra ponnyer. Gick bra, men Pärla va inte helt sig själv åsså har hon blivit så smal :/ för att vara henne :p

Kom hem för kanske 50 min sen och när jag kliver innanför dörren hör jag telefonen ringa. Då är det Natalia.. vaddå timing ;p Nu ska jag duscha och ta det lite lugnt innan jag åker och lämnar mammas bil + uträttar lite ärenden.

Bakis, men ändå :p

Tog bussen ner på stan klockan 3 igår, Natalia oxå. Så hämtade Johanna oss där åsså åkte vi till Valbo. Johanna hittade inte det hon sökte så vi åkte ner på stan och efter ett bra tag bestämde vi oss för att käka på Max :p Sen åkte vi hem till Johanna tills hon skulle hämta Dennis vid halv 8-8. Va när vi följde med dom in på Willys som jag märkte att jag inte va bakis längre ;p för fy vad jag inte mådde bra tidigare på dagen..

Grymt trevlig dag! :D

Party helg :p

Sitter här bakis och Natalia tjatar om att jag måste skriva nå roligt :p har dock inget roligt att skriva ;p

I fredags va det ju party hos Joel, som sagt var. Kom dit och hoppades på att Fanny skulle vara där och jaa det va hon :) hade grymt kul. Sen blev det krogen. 80 spänn och jag tror  inte jag va inne länge alls.. Sen gick jag och Peter till mcdonalds och där träffade jag min bror :p sen gick vi och hitta Joel, Holger och nån, som skulle till subway och sen gick vi hem till Joel och sov. Eller Peter cyklade hem och Ilia kom.

Hade ju lovat Sofie att hon och jag skulle ta med hennes 2 släktingar, som va på besök hos henne, till travet och köra. Så hon skulle ringa och väcka mig kl 9, men jag vaknade 8 så jag gick till henne och käkade frukost och så med dom :p Gick bra att köra iaf, dock tror jag det va Sofie som tyckte det va roligast ;D haha!

Efter att ha tagit det lite lugnt och duschat och så på eftermiddagen så åkte jag till Hille. Va och käkade i lokalen med mamma och Emma. Sen kom Sanna, Sarah, Malin och Helena så festade vi lite och sen drog vi till Rickard, som hade fest :) Sen blev det krogen. Hade trevligt, dock kan man ju radera vissa saker..

Tog bussen med Lina och dom och sen kom Tony, Niklas och dom och hämtade mig i Strömsbro(tänkte gå till Hille men ångrade mig:p). Åkte runt med dom. Va sjukt trött och mådde inge vidare. Blev bråk uppe på Brynäs oxå.. Tony hoppade av med mig för jag mådde illa, medans åkte dom andra iväg och det va svinkallt. Dom kom tillslut tillbaka och skjutsade efter ett tag hem mig. Tror jag somnade ett tag oxå :p kom hem tjugo i fem..

Lite bakis idag då och rastlös som fan :p

Party!

Hade grymt trevligt igår :) skriver mer om det någon annan dag för nu ska jag ta och duscha och fixa mig för kvällen. "Grillfest" klockan 6 i gropen. Ska dit med mamma och Emma. Sen ska syster ha party. Kan bli kul :) hoppas det iaf :)

Club Joel !

Nu ska jag snart gå till bussen för det blir att gå till Joel på party ändå :p Kan bli kul. Brukar ju vara det iaf :)

Trött!

Åå jag vill inte gå och lägga mig för jag vet att jag ändå inte kommer att kunna somna :/

'

You're a song
Written by the hands of God
Don't get me wrong
'Cause this might sound to you a bit odd
But you own the place
Where all my thoughts go hiding
Right under your clothes
Is where I'll find them.

Torsdag!

gick bra att jobba iaf, fortsättningen imorgon. Börjar typ halv 9. När jag slutade idag åkte jag och gjorde Natalia sällskap en stund när hon hade rast och sen åkte jag och Malin till Max :p jag som varit så dukitg, men åt pannkakor till lunch så det va väl inte sån nyttig dag då :p haha!

Längtar!! Någon dag nu måste jag börja packa. Vill börja NUUU! ;D

Jobb!

Va omöjligt att somna igår :/

gick upp 20 över 6 då jag hade klockan på ringning och åkte med pappa så jag kunde ta bilen. Åkte till Pärla och longerade henne lite. Sen åkte jag till Hille och nu ska jag åka och jobba. Börjar om 20 min och slutar 4.. så nu måste jag dra :p

Shopping!

Kom nyss hem efter att ha varit i valbo med Sanna och sen tagit in dom på travet. Köpte en klänning, 2 par leggins, en bh och 2 par skor ;D Nu ska jag kolla lite tv och sen gå och lägga mig.. ska upp tidigt imorgon. Jobbjobb.

Hatar att vara sjuk!

Va till arbetsförmedlingen med Kim igår, sen och fika med Malin. När jag va på väg hem, sjuk som sjutton, skriver Gina att hon skulle till travet och köra så jag åkte dit och åkte med. Tänkte att jag skulle bara bli rastlös om jag åkte hem och det kunde ju va lite bra att få frisk luft och snacka lite skit :p

Vaknade tidigt imorse.. vet inte vad jag ska göra. Jätte förkyld så finns nog inte så mycket att göra. Ta in dom små ikväll och snacka med Marie.

Imorgon blir det jobb mellan kvart i 10 och ca 4.. gymnasie från uppsala som kommer. Hoppas man kan bli liiite friskare iaf. Kan inte direkt skita i jobbet när jag behöver pengar :p

The mist

besviken på filmen Emma tjatade dit mig för.. ska inte alla filmer ha bra slut? det tycker jag iaf! Träffade Natalia på stan. Hon ska ringa snart så nu ska jag gå och göra mig klar så jag kan lägga mig och försöka sova sen.. usch och fy och blää!

'

"But you own the place, where all my thoughts go hiding."

blää

MEN jag får nå fel.. kan inte kolla på film för jag kan inte koncentrera mig. Kan inte sluta tänka. Och Kim, jag har växt upp. Jag anser inte att man inte har växt upp för att man tänker, har känslor o.s.v.

Får ta och åka till Hille ändå tror jag.. pallar inte att bara sitta här hela dagen. Kanske tar en promenad med syster?

Sjuuuk igen :(

Blev inge arbetsförmedling med Kim :p så nu vet jag inte vad jag ska hitta på.. kanske ska promenera till maxi? och åka till syster och kika film efter.. blir så jäkla rastlös av att bara sitta hemma :/

2 månader senare..

gjorde detta i förrgår, men sparade som utkast :p

när hade du sex senaste? idag
hur många har du haft sex med? 13
har du blivit med barn någon gång? ja
vad är det pinsammaste du har gjort under en sexakt? haha, kan inte komma på nå speciellt pinsamt..
vem är den bästa du har haft sex med? Max
vem är den sämsta du har haft sex med? sämsta är ju en kille(den killen) med för liten kuk, haha, men sen är det ju inte så bra när man bara kan tänka på en annan medans heller :p
har du haft sex med någon kompis? ja?
vem var en slump att du hade sex med? hmm.. några?

har du haft sex? ja
med hur många? fortfarande 13..
ångrat någon av dom? ja!
var du kär i alla? nejnej!
är/har du varit en player? nej
när blev du av med oskulden? -04
har du någonsin haft fyllesex? jaja..

har du haft sex i.
i ett badkar/dusch? ja
på ett tak? nej
tåg/bil/buss? nej?
i havet/sjö? japp
en toalett? ja
på öppen plats? ja
i en park? ja..
bastu? nej
i skogen? jaa
vart är det märkligaste stället du haft sex på? i *** en natt  i spöregn kanske? :p
när var din första kyss? tror jag va 14.
hur gammal var ditt äldsta hångel? inte den blekaste aning, men inte jätte gammal.. några år äldre än mig.
hur många seriösa förhållande har du haft? 1
hur många gånger har du varit riktigt kär? ett antal!
när kramade du någon senaste? idag
saknar du någon speciell nu? yes, ofcourse I do!
har du svårt att bli kär? nej kan jag inte påstå :p
när kysste du någon senaste? idag
vem var han/hon? Max
ångrar du det? Nej!
är du singel? yes I am!
när fick du en komplingmang senaste? idag :D
har du träffat någon internetperson? tror inte..
har du hånglat med någon av samma kön? ja

Bäbis till Bosjön ;)

Igår följde Natalia med mig och tog in klubbens ponnyer åt Sanna eftersom hon är sjuk och sen åkte vi ut till Pärla. Körde henne upp till bosjön med Emma och Nitro. Åkte till Hille och lämnade bilen, men vi fick inte komma in i Hille när det va en halvtimme tills bussen skulle gå så vi gick till Strömsbro.. lite motion iaf ;) Kom hem och ringde till Sanna, som jag sagt att jag skulle. Snackade i 1 timme och 40 min :p Kim! Hade du lite tråkigt igår eller?? ;p haha!

Åååååå jag är sjuk igen!! Tredje gången i rad jag blir sjuk nu. Hinner inte bli frisk så blir jag sjuk igen :'( faaan!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag och Kim till arbetsförmedlingen.. måste gå till maxi oxå och köpa hårfärg mm.

...

Faan det kan inte vara sant! ignoreraignoreraignorera!! men om jag inte kan då vad gör jag då?!?

Trött!

Va ju bjuden på mat hos mor och syster igår, men innan det åkte jag och Emma förbi våra ponnyer och sen till travet så jag kunde köra Jamira å Emma red Limpan. Sen blev det mat. Va sjukt hungrig. Kollade på film medans, men direkt efter att jag ätit kunde jag inte hålla ögonen öppna längre :p sov i kanske en timme? sen tog jag bussen hem.

Idag får vi se vad jag orkar hitta på :p

<3

Your one in a million
Oh
Now
Your one in a million
Oh

Sometimes love can hit you everyday
Sometimes you can fall for everyone you see
But only one can really make me stay
A sign
From the sky
Said to me

You're one in a million
You're once in a lifetime
You made me discover one of the stars above us
You're one in a million
You're once in a lifetime
You made me discover one of the stars above us

I've been looking for that special one
And I've been searching for someone to give my love
And when I thought that all the hope was gone
You smiled, there you were, and I was gone

I always will remember how I felt that day
A feeling indescribable to me
Yeah
I always knew there was an answer for my prayer
And you, you're the one, the one for me

In the beginning I was cool and everything was possible
they tried to catch me but it wasn't possible
No one could hurt me it was my game
Until I met you baby and we're the same
And when you didn't want me, I wanted you
Because the finer thing about it was I like the show
I like it when its difficult, I like it when its hard
and You know it's worth it ,that you found your heart


Party fredagen!

Fy sjutton vad jag va trött när jag kom hem igår. Men det va bara att duscha å fixa sig i ordning direkt och åka till Nynäs och kolla på matchen. Vad dum jag kände mig.. skulle ha tagit med ombyteskläder så jag kunde ha vart med ändå för dom hade inga avbytare.. förlorade med 2-0. Fick skjuts av Sofie och Andreas till travet så tog jag in dom och gick till Patrik på fest :)

6 killar + jag :p senare kom även Joel, Johanna och Natalia. Vi tjejer fick skjuts av Joel ner på stan åsså gick vi på slick :) Dansade faktiskt ganska mycket jag, så det så Emma och Sanna.

Missade bussen hem så jag och Johanna gick till mcdonalds.. träffade på Robin och Max å sen gick vi till Natalia, som satt vid rådhuset. Medans Natalia och Johanna snackade hemlisar. Äventyrade vi andra lite å sen gick tjejerna helt plötsligt och sen även Robin, men jag och Max satt där uppe och snackade ett tag till. Va faktiskt rätt mysigt, men sen blev det skit kallt så vid halv 5 gick vi hem till deras kompis och sov. Jag fick sova på soffan så Max fick sova på kuddar på golvet :p

Nu ska jag äta något och sen dra till stigslund med Natalia. Är senare bjuden på mat hos mamma och syster :)

:)

Hade rätt trevligt på travet igår, vann dock inge pengar :p. Sen åkte jag till Malin. Vi satt och snackade massa :) fick tag på Carro och gick och mötte dom åsså gick vi till slick. Trevligt :) När jag skulle gå från krogen träffade jag på Gusten och några så det blev efterfest hos Gust :) Vet inte riktigt vad klockan blev, men senare iaf :p gick jag till Cruz och sov. Gick upp för ett tag sen å nu sitter jag här medans han duschar. Sen ska vi gå och käka på Buddys :p

Sista matchen ikväll då. Jag kommer nog bara att kolla på dock. Hade vart nice att vara med och spela, men jag ska nog inte anstränga mig så mycket för då blir bara hostan värre :/

Sen blire party ikväll.. endel att välja på typ :p Men efter idag blire inte festa på ett tag. Är såå trött på det..

Vinna pengar ska jag gö idag ;D

Nu ska jag hoppa in i duschen fort som sjutton för Sofie hämtar mig om en halvtimme.. så ska vi ut till valbo för Patrik skulle göra nått där å sen ska vi till Sofie en stund. Sen är det fotbollsträning, men jag kommer bara att kolla :p sen äre trav utan att jag jobbar ;D så vi ska sitta där och spela och dricka lite :) Ponny monté sm är det ju oxå.. haha det va Pärlas och mitt mål från förra året ;p Haha! Hööööga mål ska man ha ;D haha! Ska kanske träffa Carro sen oxå :) sen blire väl utgång..

Oj, nu måste jag skynda mig som fan!!

Nostalgitripp i Åbyggeby!

Åkte mot kvällen igår och tog in klubbens ponnyer och sen vidare till Pärla :) Körde henne med Emma och Nitro.. va ute i typ 1 timme å 20 min. Kändes som jag kunde sitta där bakom min älskling hela kvällen! Hon är så underbar.. varför ska just hon inte funka på banan?! :(

Efter att vi kört lite här och där kollade vi, eftersom Emma sett att dom gjort nån väg förbi bommen upp mot bosjön, om det gick att köra där.. lite terräng körning, men det gick! :D Fan vad kul.. där kan man ju köra flera mil om man vill!! och inte alltför hård väg. Det negativa är väl att dom sett björn där såå många ggr :s så jag är livrädd hela tiden.. men vare en nostalgitripp den lilla biten vi körde eller!! Ex. På vägen tillbaka i sluten mot bomen red alltid vi våra shettisar i full galopp.. dom va ju så kul för dom peppade varandra till max och tyckte det va skit kul så undan gick det med dom små skitarna ;D

Ska ev. in till banan på söndag.

Nä nu ska jag gå och kolla på days..

Hejsanhoppsan!

Uppdaterar på Emmas begäran även fast jag borde ägna min tid åt annat :p

Gick upp tidigt igår(kvart över 6) så jag kunde ta pappas bil till Pärla. Red henne ner till sandtaget :) eller jag gick en bit dit och en bit hem så hon slapp bära mig så länge :p
Min bäbis<3

åkte till mamma och Emma, men dom va tråkiga så jag åkte hem efter ett tag. senare åkte jag och körde Jamira. åkte sen hem till massa bråk..

Trodde jag skulle vakna rätt tidigt idag, men icke. strax före 11 :p sen dess har jag käkat frukost, kollat på dool, dansat dansmatta :p, och duschat. Fan man blir ju skit svettig ;) Fått samtal av Marie har jag oxå.. jag ska jobba torsdag fredag nästa vecka och veckan efter för då kommer det gymnasie klasser dit. Brukar alltid vara kul åsså när jag jobbar med Camilla.

Ska snart åka.. ska till Pärla och köra å sen och ta in klubbens ponnyer.

I lördags va vi ju på kryssning. Hade trevligt. Sen blev det hangloose. va helt okej, men musiken sög. jag är nog ganska trött på det stället för tillfället..

Sen sov jag hos Natalia.. käkade tacos mitt i natten och som frukost :p

Jag vet att det är tråkigt utan bilder, men min kamera är borta så jag har inte kunnat tagit nå kort på länge nu..

RSS 2.0