mmh

Varför ska sånt här alltid hända mig!? äsch nu ska jag sova och tagga som fan inför imorgon! jag bara önskar att det kommer bli awesome.. känns som så iaf, men det är alltid då det kommer suga,, aja man får ta dagen som den kommer..

får skriva mer sen om allt.. å komma ihåg att skriva till camilla imorgon om mötet på lördag..

Sanna jag måste snacka allvar med dig imorgon men puscha inte.. bara påminn!..

Inflyttningsfest!

Igår kom bror hem för att vara hemma tills imorgon.. har inte träffat han sen innan nyår. Åkte till stan och ica maxi och sen vare bara att åka hem och göra sej klar. Åkte ut till hästbo med mamma och syster en stund mot kvällen. Skönt att snacka ut lite med Ursula så ska hon ev. vara med när vi snackar med våran "chef". Kanske ska börja skriva upp lite punkter nu?

Aja, iaf så åkte jag till Maria sen, som hade inflyttningsfest :) va mycket trevligt. och Maria söp!! ;D Senare gick vi vidare till Heartbreak. Och Mattemus mobbade mig hela kvällen, från första ordet till sista ;P

Lite uppdatering!

hmm.. vet inte vart jag ska börja.. eller sluta!

Vad har jag gjort på senaste tiden då? Jo jag har tränat bäbis, lekt med Charlotta, sovit, umgåtts massa med syster m.m. Va på bio i tisdags, Flickan från ovan. Va faktiskt bra. Igår åkte jag med Johanna och Natalia till Johanna och kollade på hockeyn. 5-1 till djurgårn! Bara för att jag kollade ;P haha! sen blev det ju ut och fira.. för johanna och Natalia iaf, jag firade inte så mkt :P fast för mkt blev det.. blääää! Tur att man har Tony!

Vet absolut inte vad jag ska skriva mer.. inget jag längre vill att speciellt du ska veta iaf! Synd att man inte kan blocka folk från att läsa..

...

Hade såååå mycket att skriva när jag gick hem, men nu är allt som bortblåst.. eller igentligen inte, men vet inte vart jag skulle börja om jag skulle skriva..

Sparkar du så sparkar jag..

RSS 2.0