trötttttt

Igårkväll jobbade jag i knaperboden mellan 5 och 7 så Kim kunde åka hem och göra sej klar för kvällen..

Imorse vaknade jag ca 4 och kunde inte somna om.. somna efter 7 någon gång igen och klockan 8 kommer det in en hund och hoppar på mig :@ fick as ont..

snart blir det uträtta lite ärenden.. ja det va typ allt

Brandhund

Va skit coolt nyss.. hunden låg och sov, Emma och jag satt i soffan med datornerna och jag hade på låten Halo. Rätt som det är reser hon sig och vrålglor på mig över bordet. Efter ett tag lägger hon sig igen, men bara en stund efter gör hon samma sak och skäller efter ett tag(hon gör aldrig det bara ändå utan bara åt till ex. Simba) då känner vi att det luktar brandrök. Måste brinna i närheten eller nå. Bebisen gillar det inte heller för sjutton va han sparkar..

Duktiga hunden då!

:)


Jag är ju bara såååå snygg.. tjock iaf ;) Och tog ut min navelpiercing för ett par veckor sedan gjorde jag.. så nu är det fula hål där :P Bilden är tagen igår

Lite dåliga bilder då Emma knäppte med systemkameran som hastigast..

Är snart en månad sen jag va på ultraljudet. Mamma fick följa med och jag tror hon tyckte det va kul att se :) Fick ligga och kolla på honom leva om i evigheter.. helt underbart. Han låg med huvet neråt så för att kunna mäta huvet och se lillhjärnan så lära hon få upp han därifrån. Hon tryckte så hårt att det gjorde ont men han vägrade att flytta sig. Fick gå och pissa(man ska vara kissnödig när man kommer dit) å se om han vände sig då, men icke.

Så efter lite mer försök fick vi gå iväg 20 min så han hade chansen att vända sig när jag rörde mig. Vi gick och köpte varsin dricka och jag sa till mamma att jag tyckte jag såg att det va en kille. Väl tillbaka hade han inte ändrat läge utan låg kvar med huvet nere. Hon frågade om jag ville veta könet och jag sa att jag trodde att jag sett så visa hon på honom och jag hade sett rätt. Det är en kille. Man ser det även på den nedersta bilden.. huvet, en arm, benen vikta och mellan dom snoppen ;) På översta ser man söta ansiktet i profil :)

Lalala

Sparkar och sparkar just nu :)

Igår hämtade vi Pärla efter att hon varit hos pojkvännen i 51 dagar..

Idag har jag handlat endel på rusta och ikväll blir det jobb.. alltså jag har ju inget att skriva hur ska jag kunna uppdatera då?!:P

Går iaf tydligen inte att dölja att man är gravid längre heller.. ;P Ska när jag får sladden till kameran från Andersberg lägga upp lite bilder.

Lite uppdatering!

Åh det finns så mycket jag skulle vilja skriva men kan inte med risk för att du går här och snokar.. men sjuk i huvet är du iaf!!

Lessen att jag inte kan träffa alla kompisar hela tiden är jag.

Mindre än halva tiden kvar till bf och jag har fått lägenhet genom hsb. Flyttar in den 1 september :) Sköönt.. kommer ha nära till både affären och hälsovårdcentralen.. vilket kommer att behövas. Dock lite längre till stan..

På måndag börjar kurserna och jag kommer att ha guldkursen på måndagar. Tack och lov att jag fick den. Kommer ha Hanna som hjälpledare så det kommer bli bra.

Ikväll ska jag på church street med Sofie, Andreas och co. ska bli såå gott.. om man får plats med nått i magen vill säga :P

RSS 2.0