:)


Jag är ju bara såååå snygg.. tjock iaf ;) Och tog ut min navelpiercing för ett par veckor sedan gjorde jag.. så nu är det fula hål där :P Bilden är tagen igår

Lite dåliga bilder då Emma knäppte med systemkameran som hastigast..

Är snart en månad sen jag va på ultraljudet. Mamma fick följa med och jag tror hon tyckte det va kul att se :) Fick ligga och kolla på honom leva om i evigheter.. helt underbart. Han låg med huvet neråt så för att kunna mäta huvet och se lillhjärnan så lära hon få upp han därifrån. Hon tryckte så hårt att det gjorde ont men han vägrade att flytta sig. Fick gå och pissa(man ska vara kissnödig när man kommer dit) å se om han vände sig då, men icke.

Så efter lite mer försök fick vi gå iväg 20 min så han hade chansen att vända sig när jag rörde mig. Vi gick och köpte varsin dricka och jag sa till mamma att jag tyckte jag såg att det va en kille. Väl tillbaka hade han inte ändrat läge utan låg kvar med huvet nere. Hon frågade om jag ville veta könet och jag sa att jag trodde att jag sett så visa hon på honom och jag hade sett rätt. Det är en kille. Man ser det även på den nedersta bilden.. huvet, en arm, benen vikta och mellan dom snoppen ;) På översta ser man söta ansiktet i profil :)

Kommentarer
Postat av: Emma

så gullig så, kan man ju hoppas han blir haha ;D

2010-08-27 @ 12:09:38
URL: http://tiimetosaygoodbye.blogg.se/
Postat av: Elin

Klar han blir ju! :)

2010-08-27 @ 12:21:19
URL: http://elliiiiiin.blogg.se/
Postat av: Emma

okej då, med tanke på vilken het moster han får... ;P

2010-08-29 @ 22:11:14
URL: http://tiimetosaygoodbye.blogg.se/
Postat av: Elin

Aa eller inte :P

2010-08-31 @ 10:00:24
URL: http://elliiiiiin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0