AJ!!

Värkar sen julaftonsförmiddan.. yeeey ingen sa till mig att förvärkarna va så här smärtsamma! Kommer hela tiden och gör piss ont. Fick åka in till förlossningen igår och få smärtstillande+avslappning för livmodern så den får vila+sömntablett.. sov ändå bättre imorse mellan värkarna! Nu ska jag lägga mig och kolla på vänner och sen kommer Linda och Sofie förbi.


Alternativen han ska ha på sig hem. En stl 50 och en 56 :)

Dan före dopparedan

Ja så äre och det betyder oxå att det är 6 dagar kvar till bf.. kan ske exakt närsomhelst!

Igår vaknade jag av att jag hade värkar.. inge skönt, men dom va inte så starka och gick över efter några timmar. Mamma fick följa med mig till bm, som jag skulle till kvart över 10. Allt såg bra ut. Fixerad, hjärtat slog bra(140) mitt blodtryck var bra(120/75).. växer gör han oxå. Nu va livmodermåttet(kommer inte ihåg va det heter) 35 tror jag det va..

imorse hann jag bara sätta på mobilen så ringde Kim och ville att jag följde med till valbo så jag gjorde det. Hon skulle köpa en kofta så jag gjorde det med ;) har inte köpt kläder på år och dar.. helt seriöst, har jag köpt nå kläder alls till mig själv iår??

Sen har jag gjort lite allt möjligt om dagarna.. igår kom Anki förbi på eftermiddan så vi surrade lite och jag fick en julklapp av henne. va en brodderad tavla med en älg som är tomte åsså står det "GOD HÄLG." Anki hade köpt materialet åsså hade farmor gjort den till henne hösten 1998.

Sen kom Wirran förbi en snabbis å sen va jag tvungen att åka och göra Smilla sällskap och gå ut med. Sen när Emma kom med bussen gick vi upp och mötte henne å köpte pizza :P

Funderar om man kommer orka med julen alls imorgon.. tog kol på en den lilla stund vi va i valbo. Va så mycket jag skulle behöva göra. Som att diska till exempel, men det går inte att förklara denna orklöshet.. ofattbar. Mamma kanske skulle komma och hjälpa mig när hon sluta.. och ja ni som dömmer mig kan ju hålla era tankar för er själva och se hur det känns när ni snart ska föda..

God jul!

Lägger upp lite bilder från julen tidigare :P

Okej jag hade bara från 08..nu funkade det inte mer..

tredje advent!!

Va och klippte mig i torsdags. Såå skönt att bli av med allt slitet!! Klippte mig i februari och bestämmde att då skulle jag göra det var 3e månad men så blev man gravid och då sa jag att jag skulle göra det i december :P

Sen hann man hem i 40 min och sen vart det buss till lunchtrav. Efter det skulle jag hem 2 timmar och sen ha kurs och jag pallade inge mer bussväntan om jag skulle kunna ha kursen så åkte med pappa och tog peugeoten, mycket skönare! Är så extremt "jobbigt" att gå nu så jag vet inte vad.

Igårmorse va jag och pappa in på Gevalia och snyggade till våra bilar ;D Jag satte in undergrejen till bilstolen för att jag är såå duktig!! Provade med själva barnbilstolen i volvo(som är en familjebil??) men bältet va för kort överallt.. så provade jag med bara den i peugeoten och det funkade :P

Nu ska jag ringa till Hille och kolla hur många som är bakis där och sen ska jag fråga min pappa om han vill följa med mig och köpa det sista jag behöver, men jag kan slå vad om att han vägrar.. kom på nu att dom kanske sover i Hille än? ;P


Skitsnack ;)

Oh my, nu är det jobbigt alltså.. att sova, att gå, att sitta, att stå, att andas och ja glömde jag nått?!

Är inne i vecka 37 nu.. imorgon är det 3 veckor kvar till bf!!

Näst sista gången på guldkursen igår. Dom fick försöka sig på att köra ett snabbvarv eftersom det blir låtsaslopp nästa vecka. Ställde Courage och Pax på 1140, Annabell(riden) på 1160, Botino på 1180 och Icaros på 1200. Meningen va ju att dom skulle se att det inte va med shettisar som med dom stora att man låg i klunga utan att loppen är hur utspridda som helst. Då hade vi en skit pigg Botino som jag va tvungen att ligga och dra i så jag låg i Pax rygg bra länge och en pigg Icaros bakom som ville ligga i rygg, en pigg Pax framför som låg i rygg på Courage åsså en liten Annabell som va överallt och ingenstans. Galopp, vändning och massa.. Hoppas det går bättre nästa vecka ;)

I helgen va det väl mest ta det lugnt. Va ut till Pärla och så.. julpyntade i början av förra veckan.. satte upp julgardiner, ljusstakar, gran mm. å dagen efter får man en jäkla lapp i brevinkastet att gardiner och allt i förstrena ska bort till dagen efter för då kommer hsb och ska fixa nått i fönstrena.. så jäkla irreterande!! Så torsdagen blev jobbig. Kunde inte sova längre än till typ 5 för jag viste att dom kunde komma halv 8. Skulle vara hos bm halv 10. Sofie följde med så gick hem till henne en stund efter, men sen va jag tvungen att åka hem för att hinna sova en timme iaf, men det va ju lönlöst när alla ringde och tjafsa om massa.. så det va bara att åka och ha kurs och sen jobba i toton till halv 11.. men jag klarade det iaf ;P

I tisdags va Anki hit på besök och hon kommer idag oxå :) Va tvungen att hjälpa Emma på hennes kurs i tisdags oxå..

Imorgon är det som tur va avslutning på onsdagskursen och sen har jag måndag och torsdagsavslutningarna nästa vecka. Hoppas jag klarar ha dom för det är ju avslutningarna som är roligast ;)

Helgen innan förra veckan va en trevlig helg. På torsdagen(räknar fortfarande den till helg ;P) efter kursen va jag ut och käkade med Linda, Sofie och Fanny. Var hur trevligt som helst! Medans jag hade kurs ringde både Gina och Maria och ville käka ;D Efter käkandet gick vi på Harry Potter :) På fredagen va jag ner på stan med Maria och åt och fikade istället.. va oxå jätte trevligt :) sen på lördagen hade vi möte ledare/assistenter och efter det gick vi på hockey. Va även det trevligt!

Nu hinner jag inte skriva mer för nu måste jag äta något innan faster dyker upp :)


En skit snygg bild från 27/11 :P

Just ja i lördags när jag diskade så skulle jag diska osthyveln och jag är ju så jäkla klantig att jag skär av en bit av lillringret.. nästan in till benet blödde som sjutton och skinnbiten låg kvar på hyveln. Mamma fick komma och hjälpa, men va lite seg för då hade det ju typ slutat blöda.. och pappa fick göra klart disken :P Gör ont som sjutton ska jag tala om :P

Jag har oxå kommit på att jag kommer sakna eleverna som sjutton. Spreciellt torsdagens. Vet inte varför.. kanske för att jag vet att jag inte kommer ha kurser mer.. eller iaf inte nästa termin. Har ju varit hjälpledare sen 13 år och ledare från 18 utan uppehåll, så det är ju några år.

Nä nu måste jag äta för snart dyker hon upp ;P

Just ja i onsdags va jag och Sofie på bb info och kolla hur det va där. Ångest....

I torsdags hos bm såg allt bra ut. Livmodern hade växt en cm på 2 veckor alltså till 33 cm. Ligger fortfarande efter kurvan så hon tycker inte jag borde oroa mig för att få stort barn. Pratade med mamma(som fått 2 stora barn) och då visade det sig att både Emma och jag hade legat över kurvan så nu känns det lite bättre iaf :P Måste hålla mig borta från socker om jag inte vill få stort barn men det är ju lättare sagt än gjort ;) Dessutom är han fixerad, vilket betyder att huvudet sjunker djupt ner i bäckenet och blir fixerat ("fastnar"). Därför jag haft så ont neråt när jag går :)

Men seriöst nu måste jag äta!
RSS 2.0