'

Jag vill bara gömma mig. Krypa ner i jorden som en mask..

:)

Alltså seriöst är det sånt här man ska leva med.. folk borde ha en varningsskylt på ryggen.. jag kommer spy så va inte nära mig.. jag är jätte känsig så så fort någon spyr mår jag skit illa.. MEN FY FAN!!!!!!

Och du då! Alltså äre så svår att skriva sanningen eller vill du bara ha en försäkring så om du vill nått om en månad ska jag finnas där!? du skulle kunna gå förbi mig och jag skulle inte se dig men ändå måste du dra till mig din uppmärksamhet.. jag skulle nästan inte äns känna igen dig. Eller jo det skulle jag, men jag skulle inte SE dig om jag mötte dig i trappan ex. vis.. men då måste du dra till dig min uppmärksamhet och sen dra vidare.. jag har gett dig FLERA chanser att dissa mig nu.. men aa då äre väl så..

nu ska jag soooooooova!!!!!!

Hade iaf jätte kul ikväll.. åkte till sanna och sarah och käkade max och ahde trevligt.. sen drog jag på fest med johnny, micke, nätterlund med fler.. va trevligt :) och på krogen hade jag oxå kul :)

'

you can try to resist,
try to hide from my kiss!

Kuuuul kväll :)

jag är så jävla trött på typ allt och alla ! kan inte folk bara fatta utan att dra massa egna slutsattser?! varför "bryr" du dig äns.. du kan ju bara ignorera om det skulle vara så, men näää icke!!

iaf så va det party för joel, patrik och niklas på rockbaren idag.. black light party så vita kläder stod på shemat.. förfestade hos natalia och gick sen på quizen :) sen rockbaren och sen tillbaka till heartbreak. Heatbreak va ju rätta ordet.. men det är ju inte första gången så det är lugnt. Dock.. äsch

Fick skjuts till natalia av snälla johnny.. så nu sover hon och jag ligger här och tycker och tänker..

ska inte gå in mer på detalj för då klagar bara Kim :P

När ska värmen komma?!

Blev sova hos Sofie igår natt oxå, men inte mer då hon letade larver i sovrummet tiiidigt imorse och hittade en i garderoben!! Usch och fy och blä!! Åkte till Pärla senare och körde.. Emma körde henne så körde jag Nitro. Charlotta va me med Tequila oxå :) Sen åkte vi och käkade Max åsså åkte jag med Emma och Sanna in till travet och satt vid datorn där tills pappa slutade och jag kunde åka med han hem :P

Så nu har jag tvättat alla kläder jag hade på mig(lämnade resten hos Sofie), så ska jag tvätta jackorna imorgon. Sofie sover hos Jenny, men jag kände inte för att göra det.

Om man ändå hade råd att köpa allt man vela, att flytta.. jag VILL!!

Kaalllltt!!

Sitter nu här igen, men denna gång i vardagsrummat då Sofie och Jenny har plockat ut allt ur alla skåp.. va tydligen inte mjölbaggar utan nå annat skit!! :s

Kallt som sjutton va det att ha kurs.. åkte sen hem till Jenny för Sofie va där, men gick "hem" för en stund sen så kommer Sofie snart oxå.

Får se vad man hittar på imorgon då.. skulle umgås med Malin, men hon blev kvar neråt för att tågen va inställda. Hon ville ju bowla imorgonkväll.. skulle va skit kul, men alldeles för pinsamt och konstigt. Så får se vad vi hittar på i så fall.

Nu kom hon hem så snart blire sova.. om man nu kan när man vet vad som finns i lägenheten!!

Anticimex

blev kvällsmat vid halv 11 igår :P Tacos, så gott vare iaf!

Idag har jag bara tagit det lugnt hittills.. suttit vid datorn, gått och mött Sofie när hon slutade skolan, käkat och nu kom Jenny precis.. Sofie sitter i telefonen med anticimex så får se vad vi måste göra.. hon plannerar att ta ut allt i hela köket! Verkar som vi ska göra det oxå.. suck! Menmen, måste väl göras..

Fick sms av Emma imorse att hon tänkte fixa Pärla :D Tack för det! Ska snart dra och jobba i kylan.. tusan oxå att jag lovade ungarna i första kursen att få rida idag.. kommer frysa ihäl!!


Bläää!!

jobbat idag och fixat P,p och t..

Usch Sofie hittade när jag kom hem massa äckliga skit mjölbaggar larver under ugnen!! såå äckligt!!

Jenny kom precis över för att hjälpa till att få bort dom..

'

Nu ska jag gå och soooova och det är lääänge!!!!!!

'

Innan torsdags va allt bra!!

Vafan ska man med kärlek till, det blir ju aldrig som man vill..

varför så här? Du, du och du?! komma över? kommit över? förälskad?

tror tillochmed att det är så det är.. men varför faller man alltid för skitar och varför så lätt?! Jag skulle ge mycket för att jag inte skulle få känslor så jäkla lätt.. göra så, tänka på han, tvinga sig själv att tänka så, nån timme senare pirrar det i magen bara man tänker tillbaka på det man inte skulle tänka på.. iaf inte på det sättet.. så bygger man upp bilder i huvet och han ser definitivt inte så bra ut som man kom ihåg, men ändå känner man lika.. lika förälskad?!

sluuuta snöööa!!!

Sanna följde med mig till arbetsförmedlingen och sen gick vi på stan och shoppade. jag köpte en skinjacka, 2 par skor och leggins :) mycket trevligt va det fast jag hade as ont i huvet och va skit trött.. sen åkte vi ut till byn och sen åkte jag hit och tog nya tag ;) jag, sofie, fanny och jenny festade hemma hos jenny.. mycket trevligt hade vi, alla va fulla och glada när vi drog ner på krogen. Men där hittade jag johanna och natalia så dom andra såg jag inte röken av på hela kvällen typ :P

Blev sen subway och där träffade jag underbaraste föralltid och sen kom stördas föralltid oxå dit.. blää nostalgi när underbaraste natten av dom alla va för exakt ett år sen.. tillochmed sara tycker att den efterfesten va hur kul som helst.. nu ska jag fan kolla på en filmen jag filma då på typ 17 min ;p

Haha, underbar!! Iaf, gick på efterfest hos några killar sen, jag, sofie och jenny. va nice. 2 följde sen med hem till sofie och jag somnade 7.. hade klockan på ringning halv 9 för att hinna med 9 bussen till travet för att jobba.. skit segt jag trodde jag skulle dö ett tag för jag frös så mycket!! efter 2,5 timmar fick jag äntligen pullsa till bussen och tillslut komma in i värmen..

3 va mamma, jag och emma + stenmans och käka på church street, sen vare bara att hoppa in i duschen och så.. gick till jenny sen där oxå sofie och fanny va för att sminka mig och så.. sen for jag till rickard vid 22 :) va mycket folk där.. och eftersom jag har "kompisar" som sviker och ljuger så skaffa jag en ny ;) vi gick vid halv 1 och tänkte gå till solo men eftersom mitt kort är cp så gick vi till old saints och satte oss.. skrev till Niclas och skulle fixa en till Josefine, men sen va han så seg så hon hitta en annan och han fattar man ju inte alls hur han tänker..

iaf så släppte Josefine och killen hon träffade av mig på brynäs med taxin och nu sitter jag här och är as trött och fryser som in i.....

skrev detta härromdagen!

Nu bor man hos Sofie tills mitten på nästa vecka då :D Andreas den jäkeln är ju och lever livet i Thailand!

I onsdags va tandläkaren ut till Larsa och kikade på våra pållars tänder.. både Pärla och Nitro hade foderlagring mellan ett par tänder.. dock värre för Pärla som är äldre så hon skulle kollas upp om 2 månader igen :/ Och som vanligt HATAR jag när dom ger Pärla lugnande.. hon ramlade och va helt borta.. nästa gång tänker jag säga till att hon är en liten dam i stor förpackning ;)

Åkte och storhandlade med Sofie på kvällen så vi skulle ha mat till hela veckan.. och det va ju kanon ända fram tills igår då Sofie skulle börja med kvällsmaten innan jag kom hem och hittade mjölbaggar!! Usch äckligt!!

Igår va jag till frissan oxå.. mycket skönt att få av lite hår igen ;) Sen vart det besöka stenmans och fixa Pärla sen "hem". Johnny skrev och tyckte att jag skulle med på quizen, men jag va lite seg så jag tog halv 11 bussen ner på stan :P Hade grymt kul iaf :) Har inte haft så kul på krogen på lääänge.. Johnny skjutsade hit mig, men jag hamnade någon annanstans ;P Vaknade 8 och gick hit.. ungen hade klockan på 12 och jag skulle ju på arbetsförmedlingen mellan 10 och 12 så jag va helt säker på att klockan va typ 12 när den bara va 8 :P hur trött som helst är jag nu.. ska snart ta mig ner på stan och jobbchansen skiten jag måste gå på.

Bäbis tränad -check!

Blev inget av hemlig sak idag.. kanske på torsdag.

Körde min Pärla idag. Hon tyckte att det va hur kul som helst.. hon hade vintervila och sen vart ju jag sjuk så länge så jag har inte orkat köra henne så nu va första gången sen snön kom :)

Hade inte så mycket mer att skriva nu så jag ska väl ta och göra mig klar, se en film och sen sova för imorgon ska jag jobba ett par timmar hos Larsa så måste upp i tid ;)

Skööna sool kom fram idag oxå!

Igår va oxå en underbar dag, alltså vädervis, men vist blir man oxå på bättre humör då solen lyser och himlen är helt blå! Åkte ut till Pärla vid 12 tiden.. tänkte köra, men får inte fram den insnöade selen så det va ju bara att låna ett par tyglar av Jazz och rida en bit. Känns ju inte 100% säkert att rida henne med grimma när hon har hur mycket energi som helst, men hon va duktig :)

Viste inte vad jag skulle hitta på sen fram till jag började jobba, kl 16.45, så jag satte mig på en stol i hagen i solen.. skööönt! Sen skrev Charlotta så jag gick dit och hälsade på :)

Kursen gick bra, men jag höll på och få nå fel ibland när andra gruppen inte lyssnar alls.. vad gör dom där om dom inte är intresserade?

Ska snart ut till Pärla och sen en hemlig sak ;)

Dop, fest och underbart väder helg :)

Lördagen vart trevlig. Började med att åka med pappa till Hille tidigt och tog det lite lugnt, kollade på en film. Sen dusch och gjorde mig klar. Blev lite stress på slutet. Vid 20 i 4 hämtade Sofie, Andreas, Sabina och Tony mig vid preem åsså åkte vi vidare till Hille kyrka och Lillys dop :) Så gulligt va det. Fan att jag glömde min kamera i bilen.. åsså sjöng Linda för sitt lilla barn! Jag ÄLSKAR när Linda sjunger. Går inte att beskriva hur bra hon är! Bästa rösten! Iaf så sjöng hon den va den nu heter "Du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt.." fast hon bytte ut alla jag till vi. Sen va det fika :)

Alla vi vänner skulle sen åka hem till Linda och käka, men jag hoppade av i Hille istället och väntade på Emma, som va på valla och jobbade. Så tog vi 21 bussen till Tim på fest :) Orkar inte lägga upp nå bilder nu, det får bli senare :P

Sen gick vi typ alla utom Tim till Rockbaren.. jag gillar inte det stället jag eller.. hade inte alla vi varit där hade det inte varit mycket folk där eller :P

Kommer bli as nice den 25e när Patrik, Joel och Nicklas ska ha födelsedagsfest där iaf.. Blacklight tema.. Joel har tydligen köpt saker för 5000 till det!! Kommer vara aspackat med folk oxå!

Igår åkte vi ut till hästbo. Jag gick en promenad med mamma, Ursula och Sickan ;) Det va ju sånt underbart väder!!




Gala/födelsedagsfest

I lördags började jag att göra mig klar tidigt så jag skulle slippa stressa.. sen hämtade mamma och Emma upp mig å vi åkte på lite ärenden, som tog sin tid så när vi kom till Hille va det 2 timmar kvar tills vi lära åka. Hade ju biljetter till travgalan i år igen :)

Sego Emma och duschen är bästa vänner och det tar alltid minst en timme för henne där inne.. så efter stress och missad buss kom Kim och hämtade oss.. då va klockan typ 6(skulle vara på galan halv 7) så skulle vi skjutsa Sanna till stan. Så åkte vi till travet, men väl där så ville inte Kim ha bilen så vi åkte med den till Ulf och Latmasken Kim beställde taxi till travet ;P Petra hade dessutom beställt taxin åt henne i just det namnet ;)

Pinsamt att hoppa ur en stor taxi mitt framför öppningen där det stod massa folk :P sen som vi va hittade vi inget ledigt bord.. men efter mycket letande hittade vi ett litet avskiljt ställe med 2 bord, så vi blev lite själva och det va trevligt :) Förrätt, huvudrätt, efterrätt och vin :) va godare förra året tror jag? va tråkigt oxå att det bara va prisutdelningar..

Sen drog jag och syster vidare till Gusten och Malins födelsedagspartyrockbaren :) En annorlunda kväll, men trevligt va det :) När vi skulle gå och hämta våra jackor vid 20 i 2(?) tyckte Johnny att vi skulle följa med han och Micke på efterfest i sjömanskyrkan.. någon Matilda hade födelsedagsfest, men det va rätt segt så vi gick till bussen efter kanske en 25 min och åkte hem 20 över 2 :)

Lalalalala..

Fortfarande sjuk........ när ska det ge upp?? Men läkaren  jag va till i tisdags tyckte att jag va frisk.. tycker att såna personer ska byta yrke! dom som bara vill att man ska gå därifrån så som kan hinna med så många patienter som möjligt!

Ska dit igen imorgon iaf och spola ur öronen :S jag vågar inte.. åsså fick man tid kl 8 oxå. Ska orka upp och ta bussen kvart över 7. Om jag inte lånar pappas bil så får jag sova 30 min till iaf ;)

Sen måste jag ner på jobbchansen och sen jobbar jag för det är lunchtrav..


Adam Brody<3

Hans leénde alltså!!!<3<3<3


<3

Jag vill ha dej! här och NU! Alla gånger.. men varför?? VARFÖR skulle lalala sååå mycket?? VARFÖR????? Jag vill inte.. jag vill inte känna som jag känner, inte tänka som jag tänker.. inget!! Men nu gör jag det !! VARFÖR????

Men jag är bra! jag är bäst!!!

DU!!! som inte betyder NÅTT för mig igentligen..

Du förtjänar inte MITT hjärta!!

MEN VARFÖR????????


Så ni vet..

Nä nu är jag så trött på att se ut som jag gör.. man kan ju inte äns gå ut bland människor utan att skämmas! Så nu käkar jag penicillin 2 ggr/dag, tar nässpray m. kortison morgon och kväll, hostmedicin vid behov åsså allergi tablett en/dag och stark kortisonkräm på ögonlocken! dom 2 sista provar jag själv om dom kan hjälpa eftersom dom inte kan hjälpa en med det problemet på hälsocentralen......

Suttit i telefonen halva dagen idag och tvn resten av dagen.. kul liv!

Så ni vet..

Nä nu är jag så trött på att se ut som jag gör.. man kan ju inte äns gå ut bland människor utan att skämmas! Så nu käkar jag penicillin 2 ggr/dag, tar nässpray m. kortison morgon och kväll, hostmedicin vid behov åsså allergi tablett en/dag och stark kortisonkräm på ögonlocken! dom 2 sista provar jag själv om dom kan hjälpa eftersom dom inte kan hjälpa en med det problemet på hälsocentralen......

Suttit i telefonen halva dagen idag och tvn resten av dagen.. kul liv!

Fortfarande sjuk :(

och inte blir jag det minsta lilla bättre heller.. gick till Time i morse och höll på att svettas ihäl! Jag orkar inte bara sitta inne längre!! Kolla tv, sitta vid datorn, kolla tv, sitta vid datorn! Det SUGER!!


Sluta!!

Jag är så jäkla trött på alla som ska lägga sig i allt!! bry er mer om er själva istället för att hacka på andra så ska ni se att ni mår bättre så småning om!!!!

JAG bestämmer hur JAG vill leva MITT liv!!!!!!

Jag älskar att ha kul.. oftast blir det på helgerna att man festar, och det av ingen annan anledning än att jag tycker att det är kul!! Tycker inte ni det så är det vad NI tycker, inte vad JAG tycker..

Jag skulle lätt kunna vara utan alkohol resten av mitt liv.. MEN jag vill inte, just för att JAG tycker att det är KUL att festa!! och JAG tycker inte att det är roligt nykter..

Och ni som driver med/om mig(ni vet vilka ni är!) ni är bara avundsjuka.. för jag skulle aldrig göra så mot er och det är just precis av den anledningen att det finns ingen anledning!!

Jag vill bli frisk! NU!!

Är sååå trött på att må så jäkla dåligt dag in och dag ut.. har haft feber i en vecka nu och det ena med det tredje, så jag ringde till hälsocentralen igår igen. Hon lät jäkligt tveksam(är det bara jag som tycker att dom man snackar i telefonen med på strömsbro hälsocentral är otrevliga??), men tillslut fick jag en tid kl 12.. fick ta sänkan och massa.. fatta jag!! vågade!! jag svimmade inte heller!! :D konstaterade att jag fortfarande hade feber och att jag hade virus i kroppen.. fick recept på penicillin.

Jag har längtat såå till travgalan och tänkt tränat så jag kommer i kläderna jag vill ha då.. men nejnej! vart ingen träning och jag ska vara glad om jag äns är frisk tills på lördag! Måste käka penicillinen tills på måndag så min första tanke va ju "fan, jag får inte äns dricka på galan" (+ att Gusten och Malin har födelsedagsfest på rockbaren samma dag), men så har jag sökt på internet och man kan dricka alkohol när man käkar Kåvepenin! ;D

Kim J och jag på galan förra året! :P


Pärla<3

I ondags vare möte på Miroi och senare va jag tvungen att kasta mig på bussen för då hade Pärla gjort illa sig.. sov i Hille och vaknade tidigt med uppsvullna ögon och feber, men va tvungen att skjutsa Emma till stallet och där blev jag kvar för Pärla va så svälld i benet och såret såg inge vidare ut.. och jag mådde piss. Bra timing.. Hann åka förbi hälsocentralen innan vetrinären kom ut.

Tack och lov va det ingen fara med Pärla.. ska sköta om såret bara. Skräck när dom ger Pärla lugnande för hon kan inte hålla balansen åsså när hon va ny för 3 år sen skulle ju vargtänderna ut å då gav vetrinären henne mer lugnande än en stor häst ska ha!!!! Jag och mamma fick ha hennes tunga huvud på axeln och trycka upp henne mot väggen för att hon inte skulle ramla.. sen sa han åt oss att stå och dunka på henne med knytnävarna så hon inte skulle ramla ihop!! Iaf åter till saken.. han gav henne lugnande, rakade bort lite på benet, kollade 2 sek och konstaterade att det inte behövdes sys, sa att vi skulle göra rent det morgon och kväll och gav stelkrampspruta.. 1.850 spänn!! + att jag betalade stallhyran för 2 månader igår, vaccineringen ska betalas och nästa vecka ska tänderna raspas.. verkas skulle hon behöva oxå!! Shit!!!!

Lite bilder på min älskling! ;)

När vi precis kommit hem efter att ha hämtat henne i sundsvall..


Puckot lyckades trassla in kardborrar(?) i hela pannluggen.. före och efter bild ;)

KM 07 = första gången jag va in till banan med henne.. duktig i värmningen iaf ;)

Lite piggare i defileringsvolten..

Skit het i defileringen.. en bit till och hon börjar galoppera, sen skena och slå som en tok..

Trodde jag skulle dö, men vi klarade oss med MARGINALER!! Va med i loppet, men med 2 till slaggjordar och huva :P







Busunge att longera va hon förr..










Jazz kan inte vara utan Pärla 2 sek..

Utan tränar frivilligt för att få vara nära henne ;D

Tyckte efter ett tag att det va säkrast att ridvärma henne innan jag satte på vagnen..

Klubblopp och knappt tränad juli 08.. så otroligt duktig va hon!




Mysridtur ner till sandtaget..




Pärla(130cm) tycker att Jazz(86cm) är jobbig när han försöker sätta på henne hela tiden..





Va senare ut och fixade klart det jag inte gjort och gick en prommenad med Pärla, som stått inne hela dagen. Sen när jag äntligen kom till Hille igen hade jag högre feber än någonsin ungefär.. fy sjutton! Så Emma skulle ta hand om Pärla igår. mådde piss då oxå.. drygt 39 i feber. Va hemma och tog det lugnt hela dagen. Idag skulle tydligen charlotta fixa henne :) men eftersom inte Emma jobbar idag kommer inte såret att bli rengjort föräns ikväll :/

Idag måste jag ta mig ut och skjutsa mamma till Camilla och hämta inatt :/ hur jag nu ska orka det.. men jag har lovat så.. kör lite filmkväll med Emma medans!

Skrev detta i Lördags..

RSS 2.0