Blää

Även fast det kanske är på skoj för er så känns det förjävligt!! Jag känner mig så jävla låg när jag umgås med er ibland.. ni trycker ner mig!!!!

Aja imorgon ska jag försöka uppdatera bättre.. god natt!


'

Finns inte ord.. nä det gör fan inte det, men alla vet vad det handlar om ändå så..

See somehow I can't forget you.......

...

Alltså du har en ungjävel som har snott säkert 200 000 av dig MINST och ändå är jag ditt största problem?! Idiot!!!!!!  Jag kan nästan säga att jag hatar dig, hur stort än ordet är.. finns ingen sjukare person(som jag känner) än dig!! Skaffa hjälp!! Och det är fort!!!!


'

hade hur mycket som helst i huvet som jag skulle skriva av mig när jag satt på bussen, men nu är det helt borta..

yeah!

Jag är totalt förvirrad och fattar 0 komma 00..

In my head I see you all over me!!

tänker skriva vad jag gjort dom senaste dagarna typ imorn eller nå om jag hinner.. sova snart efter lite twilight och sen upp och jobba imorn.. kuuuul.


Ner på stan..

Nu ska jag snart göra mgi klar för färd ner på stan och kolla runt lite med Emma och Sanna. Segtit värre att jag måste gå till ica maxi för att ta ut pengar etfersom inte mitt swedbank kort funkar i swedbank uttagningsgrejer!!

Va ska man ta på sig för kläder då tro? jag ska ju till Pärla efter å sen och ha kurs.. kommer väl att bli som vanligt.. kasse att släpa på.


Städat..

Tro det eller ej, men nog fick jag hjälp av Sanna att städa igår ;D Emma oxå då, men Sanna blir bara irreterad om hon inte får organisera vid städning :P

Va en sväng till hästbo en sväng innan. Blev klar med städningen vid halv 8 så då drog vi ut till byn. Alla hästar va fixade så jag stannade hos stenmans ett tag.

Så jäkla härligt på vägen hem. Radion på höög volym å det va bara bra låtar. Songs that reminds me of you.. kunde ha kört i evigheter på motorvägen!

Solen lyser och allt är underbart, eller?

Dåligt igår när fel låt vann melodifestivalen. Det är väl en bra låt, men hur långt kommer den att komma i melodifestivalen igentligen?! Tycker att Salem al fakir skulle ha vunnit. Den kunde ha kommit långt tror jag.

Gick bra på travet igår. Tyckte att det va lite gulligt när han jag åkte med och han Camilla åkte med hade fått den kursen i julklapp av deras fruar :P Nästa vecka ska jag ha dom själv för Camilla kan inte. Eller jag ska ha med en hjälpledare oxå. Emma eller Sanna kan nån av er?

Nu känns dagen såå kort och jag har så mycket att hinna med. Måste ut till Ikea för att kunna köpa nå hyllor så jag får upp filmerna och därmed få ner fler saker i kartonger som ska upp på vinden. Städa, åka ut till hästbo, åka och fixa Pärla och Nitro och.. va det nå mer? :P

Äsch nu måste jag börja, men jag vet fasiken inte vart.. är hur mycket som helst! Vill ha hjälp av Sanna och Sarah igentligen för dom är bra på att komma med idéer(läs: bestämnma hur det ska se ut och vad som ska slängas;P)


Veckan som varit..

Har varit en skön vecka med sol och värme :) tränat Pärla tillsammans med Nitro och i onsdags hade vi honom på släp bakom bäbis.. gick ju som det gick. Dom hade lite damp. Den värsta gången va på vägen hem när Nitro får nå ryck och "sken" galoppar ikapp och upp brevid och slår världens spark så Pärla blev skit rädd och gjorde i princip samma sak och hon är ju redan rädd för sånt så jag trodde det skulle gå åt helvete, men hon stannade nästan direkt :)

Annars har jag väl inte gjort så jätte mycket. Vart quizen i torsdags eftersom Ewe och Sara åkte till Thailand igår och ska vara borta i en månad.. Ewe kom hit innan så stack vi ner på stan sen och mötte upp Sara och Malin :)

Ska snart åka in till travet och hjälpa Camilla, sen blir det hem och städa..

A neverending dream..

Alltså seriöst! Igentligen kan jag bara säga som cascada fast,

"A neverending dream a dream of you
I believe I received a sign of you
tonight I want to hide my feelings too
as you do when I want to be with you"


skulle kunna göra historien såå mkt längre, men dom där orden, den texten säger exakt vad jag ändå kommer att komma fram till!

Skjutsade mormor och morfar till hälsocentralen imorse.. tog 2 timmar.. sen åkte jag ut till byn och hämtade syster så vi kunde åka och köpa Max :P sen va mamma snäll och skulle skjutsa mig till Andersberg när hon slutade, men vi fick punka på motorvägen :P Magnus fick komma till undsättning.. tog ett bad och tog det lugnt sen tills jag tog 8 bussen till Emelie. Tog det lugnt och gjorde oss helt klara hos henne oxå och sen drog vi till Gust.

Har inte på 100 år känt mig så dum. Alltså vad fan har jag gjort dej nu???!! du är inte äns mänsklig du!! Skulle inte byta liv med dig för allt i världen..

sen gick vi till Slick. Kul eller inte? dansade massa och hade ju fin utsikt.. sen gick vi, jag och köpte cigg och Emelie hem.

Varför inte IGNORERA mig??!! Så jäkla svårt är det inte. Jag får bara syk på hur du sykar mig!!

RSS 2.0