sant

måste bara skriva att sanna stenman är bäst!

så äre..

Så ja.. nu ska jag spendera första natten i lägenheten. Dock är det långt ifrån klart.. har inga lampor heller typ så det är lite dystert :P

I tisdags va jag till Charlotta och hälsade på. Julia kom dit hon med. Trevligt värre. Fick 5(!!) kassar fulla med kläder av charlotta. En gåstol, lite skor, nå bröstinlägg och vagnen. Betala 500 för vagnen sen skulle hon inte ha nå mer. Underbara<3 Ska knäppa bilder sen så får ni se hur mycket det va. Inte äns född och har mer kläder än jag ;)

Drömde härromnatten en sak. Tycker det är så sjukt hur en dröm kan påverka hur man känner för något/någon..

I förrgår va jag på nån träff på arbetsförmedlingen. Visa sig att jag måste skaffa praktikplats nu..

Igår va jag till barnmorskan. Vägde, stick i fingret, kolla blodtrycket, mätte livmodern och lyssna på den lilles hjärta :) Gick upp som jag ska, hade bra blodvärden, bra blodtryck, livmodern va 24 cm och det va kanon och hjärtat slog så fort som det skulle så allt va bara bra :) fast börja med järntillskott skulle jag så man slapp bli så trött..

idag har jag med familjen och mormor och morfar varit ut och ätit. det va trevligt :)

Nu ska jag fixa iordning i sängen och kanske kolla på nån film eller nå..

:)

Underbara Charlotta ringde tidigare idag och sa att hon letat fram kläder åt mig efter hennes barn Viktor och Martha. Så på tisdag ska jag dit och även ta hem vagnen :)

En bild på sötaste Viktor från i vintras.


Lägenheten!

Dagarna bara flyger förbi ändå trodde jag det skulle bli torsdag idag när jag somnade igår kväll.. va häromdagen och shoppade på Ikea. Sofie och Emma följde med. Blev en full vagn från lagret och en överfull från övriga ikea ;P

Simba va till vetrinären samma dag för hälsokontroll(skulle ha rakats för alla sina knutar, men dom hann jag få bort precis allt innan ;) ) han hade blåsljud på hjärtat åsså fick han en ny tid för att ta bort tandsten :) Va lite kul att han hade kvar sitt patientkort där, haha! Senast han va dit va för 10 år sen :P
(Goskatten i mars)

Annars har jag väl försökt få ordning här.. + kurs 2 gånger denna vecka. Dock kan jag inte sova här än då jag varken har fått hit säng eller soffa..

Tog lite bilder med webcamen ;) Observera att det är mycket kvar att göra.. tänkte bara visa hur lägenheten ser ut :) Är en aning stort, men det kan nog behövas sen.


Badrummet. Va typ alldeles för ljust :P
Lite olika vinklar från sovrummet. Tvätthög på sista :P

Vardagsrummet. Tror det kom med ett spöke på ena bilden :P

Balkongen.

Hallen.

Köket.


RSS 2.0