så kan det va

ojojoj vad tiden går. Tyckte jag nyss uppdaterade, men icke!

Har spenderat dom 2 senaste nätterna i stugan. I förrgår kom Anki och Kalle och hälsade på. Det va jätte trevligt. Har inte träffat Anki sen 08 tror jag det va och innan det på flera år. Hon är föresten min faster. Igår va vi in till church street och käkade eftersom Larsa red in dit. Jag har lixom missat hela poängen med det jag.. iaf så va det minus för att vårat bord inte fick nå nötter och när vi sen bad om det så fick vi ett par stycken bara. Åsså minus för att mycket av maten va bränd!

1 vecka och 2 dagar kvar.. är så sjukt jäkla nervös redan. Tänk om nått är fel lixom..

I veckan ska jag väl sysselsätta mig med nått.. måste ner på stan och kolla efter kläder, göra om hela skiten med försäkringskassans papper vilket innebär gå runt halv stan.. det va nå mer oxå det vet jag men inte vad. Om nån har tråkigt är det bara att ringa mej ;)

Nu ska jag gå och ja jag vet inte äns vad.

trött på denna värme!!

Inge kul att jobba igår.. varmt och myggigt. Alla var griniga och ja det va tråkigt helt enkelt :P Så jäkla segt när jag är så jäkla känslig nu av alla hormoner..

Idag har det mest varit lugnt. Åkte med mamma och Emma till mc donalds och köpte glass :P

Imorgon vet jag ínte vad man ska hitta på. Pappa snacka om att bada..

mer hade jag inte att säga nu. Jo jag vill att det ska regna och åska någon gång!!

Tjalala..

Picture perfect memories, scattered all around the floor
Reaching for the phone 'cause I can't fight it anymore
And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now
Said I wouldn't call but I've lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now

Another shot of whiskey, can't stop looking at the door
Wishing you'd come sweeping in the way you did before
And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time

It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now
Said I wouldn't call but I've lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now

Woah, woah
Guess I'd rather hurt than feel nothing at all

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now
And I said I wouldn't call but I'm a little drunk and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now, I just need you now

Oh baby, I need you now

stugan

Va ut till stugan igår.. pappa och Emma va redan där och jag åkte ut med Kim, Sanna och Ulf. Käka, bada, spela kubb och buzzade. Va trevligt, men jag mådde så sjukt dåligt och gör lika idag med.

Ikväll äre jobb som gäller..

Min lilla Pärla..

Kom precis på att jag inte har nå nya bilder alls på henne.. Emma har alla och henne får man aldrig nå av..Bäbis och jag skulle ju satsa på monté ;P Lite sorgligt att man har ridit sitt sista montélopp på russ.. gjorde det redan 2004 men sen har man ju alltid kunnat ha gått ner i vikt för å rida Pärla men nu är det 100% säkert att det inte går mer :P

Galningen några meter innan hon skenar och slår som en tok!

Ridtur ner till sandtaget en höst. underbart!

konstigt nog va det kul att bli tolkad, tolkas eller vad man säger :P

Hoppa kan man oxå bara man vill ;)

och man kan visa sin lugna sida på banan :)

sötnos!

Ibland kan man leka "my little pony" :P

Mätningsdags

Bäbis!

Fattar inte hur man kan tycka att ridbanan är sååå tråkig vad man än gör där :P

Med för mycket energi får man springa av sig lite utan vagn först :P
<3

Jag vill!!

Och bara för att jag sa till Johanna igår att det är så skönt för jag har inte tänkt på nån som jag gjorde förr så är allt jag kan tänka på idag, dej. Sen att du varit med i dom flesta sjuka drömmar jag haft på senaste va ju en annan historia ;9

Jag skulle kunna skriva om iprincip ALLT! Allt det underbara jag har varit med om.. det kan vara ett år sen men känns ändå som om det vore igår. Jag ser allt så tydligt. Jag vill leva dagen igen. Göra om det jag kunnat göra bättre, men kanske inte. Kanske va det meningen. Kanske det va det bästa som kunde hända. Åååååh vad jag vill tillbaka!!

Finns heller inte ord för hur sugen jag är på att dricka en iskall drink, cider eller öl i denna värme!! att sitta på en uteservering och dricka. Att gå ut och ha kul!!!! Jagvilljagvilljagvill!!!

Uppdatering ;)

Okej nu måste jag skärpa mig med uppdateringen här..

Har haft underbara dagar den senaste tiden. Tillochmed att uträtta ärenden har varit skönt :) otroligt skönt att inte vara lika trött som jag va i början.. vad har jag gjort på sistone då?

Pärla har åkt på betäckning hos Stig-helmer och Dotte har åkt till Dollman :) I förrgår va jag ut till Sofie i forsbacka och sola, bada och åkte gummibåt. Förra veckan gjorde vi samma sak. Vi hade sån tur för vi ville ha gummibåtar ut dit så jag skulle åka förbi rusta å kolla om dom hade åsså hade dom på rea tillochmed :D

Läskigt för det blåste som sjutton(när vi va små åkte vi ut i en gummibåt där, fast vi inte fick för Kenta för det va för mycket vågor, och då åkte vi iväg åt samma håll som blåsten men fick som tur var tag i en boj längre bort så satt vi där tills nån såg oss :P) men nu gick det bättre att ro emot ;) vi satte fast oss i en boj och bara låg där i solen och i vågorna i flera timmar.. underbart! gjorde samma sak i förrgår fast då blåste det inte lika mkt.

Igår va jag med Johanna till Harnäs. Va skönt och mycket folk :) Och jäkla skitfågel som sket på mitt ben och handduk :@ va helt gult och äckligt.. såg ut som curry :P Snacka om att jag va trött på kvällen.. och varje dag jag har varit ute i solen mycket får jag sån enorm huvudvärk på kvällen :( men liiite brun har jag blivit iaf :)

Längtar tills den tredje!!

RSS 2.0