Stoffe = störd

Okej nu är jag väldigt dålig på att uppdatera, men jag ska skriva imorgon.. är sjukt trött nu. Måste bara skriva en sak :P

Stoffe(låtsasbror, 17 år) ringde mig idag och undrade när jag skulle komma hem för han hade något att berätta, men han ville ta det ansikte mot ansikte.. det va nått med mitt rum och han ville att jag skulle lova att inte bli arg. Han hade vart så full igår att han inte viste vad han gjorde sa han. Blev ju ganska orolig ska jag säga.. förberädde mig på det värsta.

Kanske ska säga att jag har lås på dörren till mitt rum. Fast bara ett litet hänglås, men ändå svårt att få bort.. måste ha det så jag får ha mina saker ifred..

Efter ett tag när jag kommit hem kommer han och säger att jag ska lova att inte bli arg och att det va såå pinsamt och förklara hur full han va å allt.

I natt när han kommit hem hade han gått och lagt sig i sin säng, men när han vaknade upp så gjorde han det i min säng ;O han tyckte det va såå pinsamt och jag fattar inte hur man lyckas :P

Haha jag kunde fan inte hålla mig för skratt asså..

Mycket rolig helg!!

I torsdags va det jobb till 22 sen åkte jag med till Emma och vi spelade lite tv-spel :) sov där. I fredags gjorde jag inte mycket. Åkte hem och hämtade smink, kläder mm som jag behövde till kvällen/lördagen. Vid sju åkte jag till Natalia och vi drack och snacka :). Senare kom Sanna och Sarah. Vi tvingade med dom till slick, men jag såg bara till dom en gång på hela kvällen :P Jag hade det iaf jätte kul! Efter följde vi med Mogge och Read en stund, men dom skulle bara sova :P så vid halv 4 eller något "promenerade" vi till Natalia.

Somnade väl vid halv 6. 20 över 6 ringde b-m och tjata så jag skulle hinna med bussen som skulle gå halv 8 vid tågstationen. Fy sjutton vad svårt det va att komma upp! Kom upp vid 7 och va fortfarande full och då va det bara att gå/springa hela vägen. Svårt att säga om vi hade kul lr inte, men det hade vi väl :P skit segt bara. haha kanske ska säga att vi åkte till åland fram och tillbax ;P

Åkte sen direkt till Emma, som skulle ha kalas. Duschade och gjorde mig klar och sen kom dom en efter en. Kul hade vi iaf :) Tog 11 bussen till hangloose. Va kanske den mest uppochner vända kvällen av alla kvällar ever asså! Jag tror allt hände :P Men vi hade kul iaf. Emma och jag gick med Henke och Tor hem till Henke. Kanske hur kul som helst på vägen dit, men jag orkar inte skriva. Hade roligt hos Henke oxå :) Ingen aning när vi somnade, men sent va det iaf. Sov inte mycket heller då jag höll på och ramla ner från soffan, på den lilla plats jag fick, hela tiden ;P Åkte väl därifrån vid 2 tiden.

Åkte till mamma åsså kom kim och sanna oxå. sen åkte vi och käkade pizza :P usch va trött jag var. somnade väl vid 23 och vaknade nu i morse 11 ;) skööönt! ska snart ta bussen till Åbyggeby och medverka i Emma och sannas filmning :P

Frågor utan svar..

Tröööött! Kim och sanna åkte för en stund sen efter att ha suttit och "skällt" på mig i typ 2 timmar. Vad jag inte borde göra, inte får göra m.m. och om saker som jag har gjort. Har fan mer ångest nu än vad jag hade igår och då va det extremt!

På kursen idag kom bara en elev så vi tog Pax till Max ;D Sanna, jag och Vendela. Hur ska man beställa då? Ingen svara i drivinen så gick någon ut med soporna så sanna fråga:

-Får man beställa här?
inge svar..
-lr måste man ha bil?
-Jaa! skit sur..

Skit på dig då tänkte vi och gick hem igen.

När blev livet så här komplicerat?

Vad är tillåtet? vad är förbjudet? allt ingår nog i dom enkla frågorna..

Och är Gävle verkligen så litet att någon kan få reda på något som man lovat någon att inte säga och säger till sina närmaste att det kan komma fram till personen ifråga i princip direkt?

Jag vill ha svar!!

Hejsan hoppsan!

Ja vad händer? inte mycket. tog kims bil till max idag.. ont av ratten, ont av växelspaken :P haha! bushera har ju bitit sönder halva(eller hela?) bilen ;P sen hade jag Emmas kurs.. fy sjutton vilket härligt väder det har varit idag! :D

igår va jag till Malin och åt sen gjorde jag inte mycket mer..

På lördag åker jag och Kim lite båt till Åland :) kommer bli as nice! på kvällen ska Emma ha lite kalas, då hon fyller 20 på söndag, så det blir typ party hela dagen ;D

Har inte så mycket mer att säga tror jag.. är såå segt att bara gå hemma typ.. jag vill ha jobb!!

I can't stand this life when you are my poison.


Söndagar = Sega

Usch vad jag är trött.. åsså den här ångesten hatar jag! Gud va mycket negativt jag skriver :P får bli ändring på det snart :) Mamma fick lite chock när det va jag som va här och inte Emma :P Ska väl ta och dra mig hemåt snart, men det är ju såå tråkigt hemma för min dator vågar jag inte gå ut på nätet med.. den har tydligen hundrasjuttioelva trojaner i sig!

En kväll mitt i natten!

Hatahatahata!!

Kom precis hem efter en kväll hos kims kompis Tove och sen hangloose.. Tony va så snäll och skjutsa mig och kim till max och sen hem :)

Hata alla känslor!! HAN störd va på hangloose idag och vad ska man gö? jag pallar inte.,. i övrigt så träffade jag massa kula jag känner iaf :) Men en sak vill jag veta.. hur tänker killar?? kan någon berätta det för mig? vad försigår i deras hjärna??

Jag fattar inte.. just nu sitter jag hos min mor utan min störda syster och lyssnar på låten "Keep holding on" med avril lavigne.. jag vill bara gråta men det går inte!! Emil lyssna på den! verserna vill jag säga dig och refrängen vill jag att du ska säga mig! typ iaf! Just nu saknar jag dig som fan.. vill bara kunna prata med dig om allt! bara prata och inget annat! Även utan känslor behöver jag dig! och att du ska lyssna! jag har aldrig kunnat pratat med någon så som jag kunde prata med dej!




den bilden är från ikväll iaf:P det är kim, jag, joel och nån ;D hahahahaha! fulaste bilden.. vad fan håller kim på med??;P

I´m here for you!

Har laddat över bilder till den här datorn nu ända från januari.. å från första gången jag träffa störda! fuck!

Haha om man ändå kunde ladda upp klipp utan youtube för det orkar jag inte :p.. älskar ett klipp som är från några veckor sen.. typ:

Mogge - Nä jag ska inte va mä på nån jäkla film
Jag - Nä lr hur, jag får inte äns igång den så ba..
Mogge - Ta på dom andra, ta på dom där
Jag - jag filmar tydligen....... Sasha!
Henke - ja e.. bajsa mej i ansiktet.. å va trevligt, nu går vi
Jag - jag fick inte igång kameran så det blev filmning
Henke - Aaaaaaaaaaah! jag (medans) - neeej!

Haha, den är kul när man kollar iaf ;P Kanske förstår att jag försöker få tiden att gå så jag ska bli nykter ;)

Nu är jag för trött och ska gå och sova :)

god natt!

Taylor Townsend

Jag har fan kommit på att jag är så jävla lik Taylor i OC ;p Alltså inte utseendemässigt :p


Lite allt och inget :)

Okej nu var det förjävla länge sen jag skrev nått igen.

I veckan har jag gjort lite allt möjligt.. haft kurs, blivit bjuden på mat hos min mor med halva tjocka släckten, sovit hos Malin och hmm vad har jag mer gjort? En dag va jag hos Sofie och vi målade lite och hade det trevligt.. det är så kul för Sofie målar som ett proffs och jag suger haha ser ut som en treåring varit i farten ;p samma dag åkte jag och Kim till Petra och drack lite och hade trevligt.. sen kom 2 killar Petra kände oxå.. så åkte vi lite bil och jag va så trött som man bara kan va! Och Kim hon va FULL hon ;D haha!

I trosdags satt jag och syster och drack lite och sen drog vi till Natalia.. va väldigt trevligt :) kom väl iväg mot slick vid halv 1 :p och är vakterna störda eller vad!?! Va inge vidare roligt folk där heller :p Följde med hem till Henke och sov.

I går, efter jag vart hos Pärla, åkte jag och Kim och "uträttade lite ärenden" :p På kvällen åkte vi till Petra. Dom skulle till hofors så vi fick skjuts ner på stan. Sen blev det Slick :) många man kände va ute så det va kul :) hade faktiskt jätte kul :) sen gick jag till Max och kim å sanna kom så köpte vi och åkte hit och åt :) va trevligt det oxå :)

Vaknade för några timmar sen och har städat lite och gjort typ inget. Ska ta mig ork till att gå in och duscha :p ska med bussen om mindre än 3 timmar. Förfest hos Kims kompis Tove. sen kanske vi går till Tim, om jag får tag på någon i det gänget eftersom Tims mobil inte funkar att ringa till :p

Jobb..

Idag skulle jag börja jobba halv 1(sitta i totokassorna på travet) kom jag på imellanåt :P jag gick dit.. skit pinsamt att komma dit med "klännning" och strumpbyxor :P och det är ju såå segt.. tur att jag fick sitta brevid Emma iaf :)
syster :P

Jag är så sjukt trött nu.. ska nog ta och sova snart :) Skööönt att sova hemma :)


Lördagen

Gårdagen såg ut så att jag åkte hem och gjorde mig klar efter att ha ätit hos mor och syster.. sen åkte jag till Malin en stund.. jag skulle möta Natalia tjugo i 6 vid polhem så gick vi till hennes kompis Annica och hon klippte oss :) sen gick Natalia hem och jag gick vidare till Sarah där oxå Sanna och Kim va.. efter vi druckit lite gick vi till Gusten, Thomas, Kim och dom på söder :)

Vid 12 gick vi mot hangloose. Redan vid jackorna stötte jag på Henke åsså Christopher.. lite chock att träffa sist nämnda där.. skit full oxå.. sen gick jag och mina polare och dansa lite, träffade folk och så :) sen ville Kim att vi skulle ut och röka så vi gick ut och där stod Christopher och tänkte gå.. efter ditt och datt gick jag in och sa åt mina vänner och hämta jackan så gick jag och Kim med han till bussen, men sen skulle vi helt plötsligt till Max så vi gick dit.. haha vissa saker kunde man ju skratta ihjäl sig åt ;P sen kom Micke(tremänning) och skjutsade oss :)

Inte mycket detaljer nu.. är ni nöjda då? ;P


Jag och Kim bytte en strumpa(tyckte han skulle passa i rosa;p) men så fick jag inte tillbaka den.. skulle få det på hangloose, men där blev det ju som det blev så jag glömde :p


Blev inga bra bilder alls:p

Ägbilderna här neranför då ;p Kim och Christopher..


Partypartyparty!

Fy sjutton vad jag är trött.. hade mobilen på inatt så Natalia skulle få tag på mig om jag skulle sova för länge, men kvart i 10 fick jag sms av Malin och då gick det inte att sova mer :p

Igår va mamma snäll och skjutsa mig och tog in puckona på travet.. skulle ta bussen från triangeln(samma som Emma, men hon skulle på meleeh och jag skulle till Jeanette på inflyttningsfest), men när jag stod vid hållplatsen stanna Tony och hans kompis och fråga om jag skulle ha skjuts :) sen gick jag till Jeanette. Va rätt kul, Emma kom sen hon oxå :) Dom va så sega så jag och syster gick före till Slick. Haha, hade kul med min syster där. Träffa folk, dansa lite och så :)

Sen gick vi till max och sen kom mamma och hämta oss så sov jag hos dom.. Alex åkte förbi i sin nya bil när vi stod ute och vänta ;)

Dagens planer är PARTY! ;D

Och nu har Emma stekt stenhårda hamburgare och menar att jag ska äta ;)

Rörmokare.. usch!

Vaknade för ett tag sen och jag hörde att någon satt i köket.. det va inte Ann för hon hade låtit mer.. så jag funderade vem sjutton det kunde vara. så när jag öppnar dörren så är det en unge som sitter där.. kanske fjorton år eller nått.. skit svår att gissa ålder på. han sa att rörmokare va här.. och det stank. vattnet är avstängt så jag kan inte dricka vatten, inte gå på toa, inte tvätta händerna och inte durscha :/. Dom håller på och byter toa i ena badrummet oxå..

Igår va jag med Emma och Sanna på Mp2s filmpremiär. Jag va ju statist i ena filmen.. gud hur jag såg ut!! Men filmerna va bra.. jag tycker att den jag va med lite i va bäst :) Inge krogen igår alltså. Det va 8 veckor sedan jag inte gick på krogen på en torsdag, alltså har jag gått på krogen torsdag, fredag, lördag i 8(!!) veckor i streck!

Kim och jag tog inte lägenheten, då kim inte hade råd dom 2 kommande månaderna.. men vi ska kanske kolla på en annan i huset brevid innan tisdag.

Ikväll blire krogen iallafall :) det måste det bli.. och imorgon ska jag och Natalia låta hennes kompis Annica klippa oss lite.. ska bli intressant :)


Måndag+tisdag

Igår va jag hem till Ulf efter jag vart hos Pärla. Sen åkte jag till Malin och vi åt och pratade och lite så, vi gjorde pannkakor :p

Just ja, i söndags kväll släppte Kim av mig vid Imli så jag kunde hämta min kamera(hon svarade inte på mobilen). Precis när jag ska hoppa ur går Imli och Sara förbi och är på väg till affären.. tur jag såg dom annars hade jag knackat på och sen gått därifrån :p Skulle ringa henne dagen efter(måndag) så vi kunde mötas på stan så jag kunde få pengarna hon va skylldig mig. När jag kommer till stan så ställer jag mig nästan vid Time och ringer, men inge svar och precis när jag lägger på ser jag henne och Sara gå några meter bort.. snacka om tur annars hade jag inte fått tag på henne(hade mobilen hos Thomas) och dagen efter skulle hon flytta till Trysil..

Idag, tisdag, hade jag klockan på ringning 8 och började dagen(nästan) med att ringa till en på hsb att Kim och jag ville komma och kolla på en lägenhet i stigslund, som vi lära meddela idag om vi ville ha eller inte.. skulle va där 10 så det va bara att göra sig klar direkt. Lägenheten va fin tycker jag. Lite läskigt att det är i samma hus som Christopher bor i bara.. nostalgi(äre så Sanna?:p) när vi gick in genom porten och åkte i hissen och va ner i källaren ;p


Söndagen

Vaknade vid halv 11 då H skulle iväg och jobba, dom andra följde med, men jag och T stannade kvar och försökte sova typ.. min mobil ringde exakt hela tiden så det va ganska lönlöst.. Kim hade damp. När klockan närmade sig halv 2 eller nått liknande sa hon att hon och Emma skulle åka från travet och att jag lära bege mig till max, men jag orkade inte. Va så underbart att bara ligga där. Va hur trött som helst.

Efter att hon ringt ett antal gånger till och sa att dom inte tänkte vänta på mig mer va jag tvungen att gå till bussen ändå.. jag hoppade av på stan och gick till max i kylan så det skulle gå fortare.. när jag kommer dit får jag vänta i 20 min innan Kim ringer och säger att jag måste gå till travet för Emma hade gått iväg med sin häst och hon viste inte vart. Fan vad arg jag blev!! Och dom ljög ju hela jävla tiden. När jag kom dit va Emma ute och körde:@ Jag som skulle ha gjort vad som helst för att få ligga kvar och ta det lugnt!! Och sen säger dom jävlarna att dom trodde att jag va med H därför dom tvinga mig att komma :@!!!!!!


Lördagen

Vaknade av att Emma gick upp vid 10 :/ Sen till lunch köpte vi pizza och åkte ut till mormor och morfar och åt :) lite drygt att va bakis bara :p kände inte alls för att festa, men man kan ju inte låta bli ;) jag tog 7 bussen till Sarah och Sanna. Vi gjorde oss klar och drack och hade trevligt. Vid närmare halv 12 begav vi oss till hangloose.. skit segt vare typ och alla varkade jätte griniga :p Sen blev iaf Sarah glad när jag hittade Thomas och gänget utanför ;) Sanna och jag äger på att para ihop folk ;D

Sarah, jag och Sanna helgen innan:p

Skriver inte namnen nu kanske blir lite dumt :p

Killar är störda! Senare hittade jag T as full på första dansgolvet, gick dit och sen tillbax till Sanna och 2 sek senare va han borta :p konstigt nog med tanke på att han knappt kunde gå själv.. sen ställde vi oss i kön till jackorna, men jag gick ur den och hamnade tillslut typ sist. Hittade T och en Erik, som gick och hjälpte honom. Tyckte så synd om han. Jag drog dom till mig iaf så fick jag stå och hålla om/"lyfta" honom så han inte skulle ramla och han hade huvudet på min axel hela tiden så nu har jag skit ont där :p

Erik gick iväg en stund. Och folk är ju så puckade och tror dom kan hålla på hur som helst:@ En ställde sig bakom T och gjorde sig rolig tyckte han och sen börja han ta på mig och massa. ja ba "men ge upp förfan"!! HATA!! Och kön trycktes bakåt ibland och en gång ganska mycket och det va svårt att hålla balansen åt oss båda endå och tror du inte Micke(tremänning), som står en meter bakom oss puttar tillbax på T, som inte kan stå själv! Jag hade fan lust att smälla till han!!

Man märker hur man blir typ "over protective" när man tar hand om någon;p

Sen blev det problem med jackan, letade efter brickan men hittade inte så vi gick åt sidan ett tag och han fick ta min jacka så länge för han frös så mycket. Kom vakter förbi och kolla på oss hela tiden och en fråga om jag tar med han hem.. annars hade dom tagit han.. ett under att dom inte gjorde det ändå:p Sen kom Erik med Ts jacka, som H tydligen hade utanför.. så gick vi ut och H blev såå glad för gud va han hade grinat..

Han tog T och T hmm.. ja.. jag följde med dom hem till H och lika gjorde Erik. Tog ett tag innan vi gick och la oss.. dom är såå sjuka, man kan ju skratta ihjäl sig ;D. En tjej kom till H sen oxå så H bestämde att dom skulle ha sängen, T soffan och han la en liten madrass i köket som jag och Erik skulle sova på. Men så blev icke fallet då T la sig där så Erik fick sova i soffan och jag med T. och faktiskt tacka H mig ett x antal gånger för att jag tog hand om T :) trodde jag aldrig..

ojojoj nu blev det en liten historia.. får skärpa mig med detaljer tror jag, men jag vill bara att klockan ska gå så jag kan sova ;p


Kärlek är som Nikotin?

Neeej! Snälla får inte hända jag lovade mig själv ju :/ nu kommer allt gå åt helvete ju, som alltid!!


Fredagen

Började lite småsegt.. sen åkte jag och tog in klubbens pållar och begav mig till Sarah. Sanna och Sarah hade gjort tacos. Var hur gott som helst! Sen gjorde vi oss klara och började dricka lite smått. Sen kom Natalia och senare även Kim och Emma :) Vid halv 12 promenerade vi till Slick.

Va hur mycket folk som helst.. Träffade lite alla möjliga, men orkar inte skriva så mycket :p När vi stod i kön till jackorna och Kim stod och konverserade(och bråkade?;p) med Henke och jag stod med jätte fulla Tor kom låten jag gått en hel vecka och funderat på hur fan den går!! Smart som jag är skit full hade jag skrivit ner en bit av texten i mobilen ;D M.I.A - Paper planes, jag älskar den!! och nu är det typ den ända Emma och Sanna lyssnar på med ;D

Senare efter lite tjafs m.m. så gick jag, Emma och Kim till Max. Vid 4 kom Petra och hämtade oss. Jag sov hos Emma. Va en rolig kväll trots allt :)


RSS 2.0