Kryssning idag..

Kommer hem vid halv 11.. hittar på nå å sen blire krogen :)

Igår körde jag Jamira, Natalia åkte med. Gina körde Limpan å sen åkte vi vidare till Hille och fikade å sen till Pärla. Pärla, Jazz och Pippi fick busa lite på ridbanan :p sen köpte jag och Natalia kebab och åkte hit och kollade på vänner och åt alldeles för mycket ;p hon tog 12 bussen hem..

Vaknade vid halv 9 å har nu duschat och ska ta och sminka mig, hitta vad jag ska ha för kläder och skit.. 12 går bussen vid tågstationen.. asså om 2 timmar så jag har ganska bråttom! måste gå till bussen här om drygt en timme :p

You're one in a million

Sometimes you can fall for everyone you see
Only one can really make me stay

I always will remember how I felt that day
A feeling indescribable to me


Skitdag!

Usch.. har haft ont i huvet hela dagen. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem så jag kan ta hans bil.. jag ska hämta upp Natalia på stan. ska träna Jamira åsså ska Gina köra nån oxå :) sen ska Pärla tränas och sen blire väl nån fika hos Emma :p

Eller nää eftersom jag måste anpassa allt efter Emma så blir det pannkaka av allt!! får se hur dagen slutar om den får nått slut nångång..

imorgon blire kryssning igen fast då med Emma, Sanna, Natalia, mamma och nåra hon känner.. och då blire även supa ;)

God natt!

nää nu ska jag sova :)

<3 ta mig tillbaka ett halvår <3

Om typ 1 halv-1 timme var det du och jag.. för ett halvår sen hade jag redan fallit för dej!




Fattar inte att tiden kan gå så fort.. ett halvår sen första och den 22 andra.. kan det verkligen vara så?! herru gud! kalla mig störd men så äre!


Tänkte lägga upp allt jag skrev om den dagen, men jag orkar inte :p

Slick, like old times :)

Idag åkte jag med pappa ann och alex till valbo. gick in på media markt och såg hur många som helst jag kände, men ingen såg mig :p Natalia och jag hade bestämt att vi skulle ut så jag hoppade av vid hennes jobb och satt och väntade i nästan en timme. Sen åkte vi till Malin.. sjöng singstar och så :p sen gick vi på krogen :) va ett tag sen jag va på slick nu faktiskt :p hade kul.

cp vad har du fått att jag är tänd på n ifrån? du om nån vet vem jag har känslor för!! Åå vad jag är bra! Sen gick jag hem.. eller aa jag pratade med Emma en bit och sen när jag lagt på stannade någon och erbjöd mig skjuts hem.. vet inte vad han hette, men han börja taffsa och massa.. jag sa att jag hade pojkvän och inte kunde göra nå mot honom och massa.. det va det som räddade mig!! han visade tillochmed sin kuk!!!!! Tuuuur att jag kom hem!

 När jag vaknar imorgon kommer det kännas mycket värre än nu för nu är jag full :p

nu ska jag ut och röka och sen soooova.. kanske börja på nån film :)

Köpa spriiiit :p

Igår följde Stoffe och Martina med mig till travet och tränade :) sen åkte jag och syster till våra ponnyer.. vi hade bestämt att Emma skulle rida Pärla och jag köra Nitro å sen bestämmde hon med Josse oxå så vi mötte upp henne vid Bergstig och körde/red fram till varvet.. Pärla vart dyngsur av svett ;)

Nu ska jag åka och hämta mamma och Emma i Hille.. mamma ska jobba och jag å Emma ska med kim, sanna och sarah på ålandskryssning.. kommer hem vid 10 ikväll :)

skitblogg

Skrev skit långt inlägg, men allt bara försvann så jag får väl sammanfatta skiten så här typ:


Lördags: Grönan med Natalia, Sofie, Fanny, Andreas, David m.fl.

Igår: Banan med Pärla. Emma-Nitro Gina-Jamira. Pärla skötte sig kanon och försökte inte döda mig! dock stannade hon och ville vända efter ca 700 m, men fortsatte när dom andra kom ikapp.. dock inte lika fort.

och skitförkyldningen går aldrig över!!

det va det, hejs!

Green day!



Haha, va bara tvungen att lägga upp en film Emma och Sanna gjorde när dom gick media förra året! Ska igentligen vara en Green day låt som passar till, men den fick man ju inte ha :p

Va meningen att hela jag skulle vara brun efter att jag somnat, men dom är så dåliga så det blev bara det dom sminkade i ansiktet ;p haha!

Nostalgilåtarna då :p

 

Jag bara undrar
När blev du och jag vi?
Du vet väl själv
Att det aldrig kommer bli så
Jag har ju sagt
Att jag vill va ledig och fri
Jag bara undrar
När blev du och jag vi?




Fan vad vi dansade och sjöng till den låten förr ;p haha!

Och alla andra låtar från det året ;)

Lalala

Vad har jag gjort om dagarna nu då?

I måndags va det match.. Natalia lovade på fyllan att vara med så det slapp hon inte undan ;p Mötte samma lag som sist vi viste att vi skulle förlora, men vi gjorde det bra och förlorade bara med 3-0.. både Sofie och jag har varit sjuka så vi turades om att spela(utöver de vanliga bytena :p) + att ungen satte mig som mitt.. fan jag har ju noll kondis ju :p sen åkte vi till Sanna och kika film :)

igår åkte jag in och körde på travet med Kim J.. Natalia åkte med hon oxå. Sen åkte vi ut och körde våra pållar. Emma körde Nitro och Natalia, Sanna och jag trängde ihop oss bakom Pärla :) Hur sjutton fick vi plats 7 pers i den rockarden förr??

Senare kom Natalia hit och vi spela lite guitar hero och så, sen sov hon här och åkte hem nyss.

Snart ska jag ner på stan så om man ska hoppa in i duschen kanske :p

Jobb, party, bad.. å Pärla då :p

Väcktes tidigt igår efter inte många timmars sömn och åkte till sthlm och jobbade.. seeegt, men det gick rätt fort ändå :) Kom hem vid 8 eller inte hem utan åkte direkt till Hille och gjorde mig klar med Emma och sen kom oxå Natalia. Satt på balkongen och drack lite och sen tog vi bussen in till stan och gick på Hang loose.. gratis inträde :) Vart faktiskt en lyckad kväll! :D

När jag kom hem kl 3 så vaknade pappa så vi satte igång en film ;p

Nu ska vi snart åka och bada i Åbyggeby.. får se om jag kör Pärla oxå.. skulle ju ha åkt in till banan och kört henne i lag med Hanna och Monstjärn, men så är det fel på våran transport :/

OUT OF REACH!!

Knew the signs wasn't right
I was stupid, for a while
Swept away, by you
And now I feel like a fool

So confused
My heart's bruised
Was I ever loved by you?
Out of reach, so far
I never had your heart
Out of reach, couldn't see
We were never met to be

Catch myself, from despair
I could drown if I stay here
Keeping busy, everyday
I know I will be ok

But I'm
So confused
My heart's bruised
Was I ever loved by you?
Out of reach, so far
I never had your heart
Out of reach, couldn't see
We were never met to be

So much hurt, so much pain
Takes a while to regain
What is lost inside
And I hope that in time
You'll be out of my mind
I'll be over you

Jag fattar inte.. hur kan jag älska dig så in i helvete mycket??!! Underbara, älskade! Tur att varje gång jag träffar dig nu är när jag är full.. att bara krama dig när jag träffar dig är värt hur mycket som helst! Remember those walls I built, well baby they're tumbling down.. you're everything I need and more, it's written all over your face!!

Jag va inte jätte full idag och ändå kan jag heja på dig som en vanlig person och sen bara gå vidare.. precis som förra gången! Yeeeeeeeeeeeeee.. åååå det ända jag vill är att ha dig här hos mig för you're the one!!!! Alltid!!

Texten stämmer så grymt bra!!

Jobbade idag mellan halv 12 och 3.. slappt i soooolen.. satt och snacka skit med Hanna :) senare firade vi Natalia.. Natalia, Johanna, Robin, Dennis, Max och jag satt på tant grön och sen gick vi tjejer till heartbreak :) Krux gick med mig upp på söder åsså mötte jag Malin :) Träffade någon på bussen som gick med mig en bit i mörkret.. efter vägen träffade vi nån jävla utlänning som nästan spöade upp han jag gick med.. asså det är såna som får en att hata dom!! :@

Gröna Lund

Igår åkte jag med Wirran och 2 kompisar till henne till Gröna lund. Va hur varmt som helst och köerna va på minst 30 min typ överallt.. man bara längtade tills solen skulle gå ner :p Men kul va det! Jag åkte dock inte Insane, vilket Wirran gjorde ;p fick istället stå och vänta på henne i över en timme :p

Vanliga berg och dalbanan är och kommer att förbli den bästa där!

Ååååh snyggaste/hetaste killen EVER jobbar vid Insane på Gröna lund så alla vet ;p Ge mig!!!!!!

Hade grymt kul iaf.. kom hem vid 3 :p

Idag har jag varit med Natalia en stund.. va ut till Pärla och sen vare jobb.. kom hem för ett tag sen. Va en kille som va och spelade hos mig ett par ggr som jag känner igen som sjutton, men kan absolut inte komma på hur.. får nästan syk :p

Får sno bilder av Wirran imorgon.. eller aa då ska jag ju jobba och sen fira Natalia, men nån dag snart :p

Det är väl detta jag förtjänar, eller?!

Helt confused! :S

Jag är så trött på allt.. vill bara lägga mig och dö.. inte nog med att jag är sjuk och har AS ont i halsen och har nån jävla infektion vid dom bakersta tänderna på ena sidan så jag håller på och döööör så är jag så ååååååååå!!

Va på bio i söndags med dom bästa, att skratta på det viset, att kunna vara sig själv, att ha så jävla kul.. Fanny, Linda och sist men inte minst Sofie!! Jag älskar dom och jag vet att dom älskar mig för den jag är.. nu, då och föralltid! Dom är några av dom som alltid kommer finnas där för en..

Går inte att förklara, men med Sofie vid min sida klarar jag ALLT!

Igentligen behöver jag inte dom som sviker.. så varför bryr jag mig? Jag har alla vänner jag behöver redan.. igentligen!

Tro inte att jag kommer att finnas där för dig efter detta!!


Imorgon åker jag med Wirran till Gröna lund.. ska försöka att inte tänka på allt och ha skit kul!! Tåget går kl 9 så nu ska jag gå och lägga mig och kolla på nån film..

Just ja.. igår åkte jag, Kim S, Stoffe och Martina till stugan och åkte båt.. eller jag åkte ring jag ;D så jävla kul.. Kim höll på att skratta ihjäl sig hon ;p

RSS 2.0